ßyKuS
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• adım enes canım kardeşim y789 hangi mesajımı gördün söylersen o andaki psikolojik durumumu anımsayıp ona göre bir yanıt vereyim gulensmiley genel olarak, ama benim hayatımı asıl değiştiren bakışaçısını değiştirmek oldu.. bu siteden öğrendiğim bilgileri hayatıma geçirmek, psikiyatr ve psikolog sürecinde onlardan aldığım destekler... ama en etkili olanı, inasnlarla iletişim kurmak ve problemlerimin üzerine gitmek oldu. yani, "nasıl" diye sormadan harakete geçmek.. anı yaşaamk dedikleri bu imiş ;) telkinleri tam bir düzen içinde dinlemedim.. bir de dinleseydim, uçardım derty
    Ne güzel anlatmışsın şimdi sıra bende o zaman. Bende derslere ağırlık verdim aslında internete girsem bile bu foruma giresim gelmiyor artık çünkü bi sosyal fobili olduğum gözümün önüne geliyor ben bunu tekrarlamak istemiyorum ve unutmaya çalışıyorum. İnsanlarla olan ilişkim de iyi gidiyo öyle anlaşamadığım kimse yok. Kendime değer vermeye başladım her şeyi alttan alan tip gitti gibi bişey hehe. Ama ben anladım kavga falan sevmiyorum tartışmak yerine iyi niyetli yaklaşmayı seviyorum,ciddiyeti sevmiyorum .Kendimi daha iyi tanımaya başladım içimdeki ben'i yavaş yavaş yansıtıyorum sanırıım. Daha cesaretli oldum,umudumu kaybetmedim iyiyim bende ya kore dizisi falan izliyorum bende kafam dağılıyo,umudum artıyo,mutlu oluyorum (yan etkisi böyle:p) öyle yani :))
    İyiyim nasıl olsuun hiç unutmadım ben seni :)
    ama giremediğim için konuşamadık,neler yaptın?
    Umarım iraden güçlenir.Sen çok sabırlısın,üstesinden gelebilirsin(bunu içtenlikle söylüyorum) umarım çok güzel olur hayatın,ne diyelim..sende kendine iyi bak :))
    Sevindim senin adına ya :) Hakkında hayırlısı olsun..O gerçekleştirmek istediğin şey özel değilse bana da anlatır mısın?
    İyi gidiyor okul falan..Özellikle matematik çalışmalarım süper :D Anlıyorum artık matematiği.Ders çalışarak geçiyor hayatım diyebilirim
    sen bilirsin karar senin sonuçta.. rica ederim ama linklerde bir sorun yok kontrol ettim..
    Düşünebilirim o zaman :)) bi anda karar vermek istemiyorum,araştırayım bi.
    Çok teşekkürler meditasyonlar için Yunus.
    Affetme Meditasyonu ve kendine güven hipnozu elinde mi? Buraya yükleyemedim ben bi arkadaşa atmam lazım.
    Yaşım küçük olduğu için gitmek istemiyorum.Ertelemekte istemiyorum aslında,ama daha ne yapacağımı bilmiyorum ki hiç gitmedim bilgim de yok .. kendi başıma ne yapabilirim?..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri