ßyKuS
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

  • Dosya seç'ten resim seç,sonra forumlar yazan yerdeki linki kopyala,buraya yapıştır. Düzenleyip atarım sana :))
    Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim burdan yükleyebilirsin :)
    Iım anladım bmp mi dosya tipi? Başka bi resimde dene ya da resmi gönder bana düzeltip gönderiyim kullanırsın o zaman :)
    Canını sıkma ve doğru enerji frekansında olduğuna emin ol yoksa siparişleri iptal etmiş olursun.
    Sadece her şey en doğru zamanda oluyor ve sen bunun farkındasın. :) Doğal düzen bu. Kişisel algılamamayı düşün ne olduğunu iyi kavra uygulamak o kadar kolay olmuyor her an ama çabalamaya değer. :)
    Profilinizde profil resmini değiştir var ya, gözat'tan bilgisayardan bi resim seç yükle olur (:
    Anladım o zaman deneyelim görelim :)) Evet onu kastediyordum. Şuan isteksiz değilim biraz hastayım o kadar,meditasyonlara bakıyorum:) sen naptın bugün?
    Olumlamalarda ne diyorsun? Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana işine yaramadıysa hiç bi anlamı yok benim için, umarım işine yarar. :)
    Bi de bugünlerde çok tembellik yaptım hiç bi çalışma yapmıyorum çok sıkıldığımda anca.. Hatta dün meditasyon dinliyordum 10 dk olmuştu sıkıldım kapattım 1 saatlik bi meditasyonmuş sonradan gördüm. Olumlama bile yapmıyorum ilk günlerde çok kaptırmıştım kendimi şimdi hiç istek yok.. Onun hakkında araştırma yaptım isteksizliği de yenmeye çalışıyorum o kadar.
    Saç rengi değişmesi çok ilginçmiş ya :D önceden saçın ne renkti?
    Olumlamaların buna etkisi olduğunu bilmiyordum.
    Saçım koyu kahverengi ben siyah gibi olmasını istiyorum,boyatacaktım aslında ama senin dediğin daha faydalı geldi.

    Göz rengi ımmm. O sanki biraz imkansız gibi (: Saç rengi değiştirilebilir sanki mesela yaşlandıkça beyaz saçların çıkması gibi.
    Ya da boyatılınca renginin değişmesi.
    Göz sağlığıyla ilgili bi konu bulmuştum KENDİ KENDİNE TEDAVİ diye... o konuyu bulursam aklımdasın hemen atıcam sana. Gözlerim miyop ama hiç gözlük kullanmıyorum. O tedaviyi yapacaktım ama hep erteledim. Dur bakalım bulabilecek miyim sanki aklımda gibi :)
    Bilmiyorum denemeden etkisini göremem. Öyle bi çalışma bilmiyordum ondan sordum, anladım. :)
    Sadece sahneden ışıktan bahsetmiyor ki başka türlü çalışması da yok telkin dışında, dur araştırıyım belki ilgi çekici konular bulurum =)
    onu da dinliyorum ben aslında karışık dinlemeyi tercih ediyorum sadece o meditasyonu dinleyip bırakmıyorum diğerlerini de dinliyorum.. Sivilceleri anlamadım nasıl yani?
    selam ücretsiz ingilizce telkini ile ilgili bir site vermişsiniz siz indirdinizmi güvenilirimi yardımcı olurmusunuz
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst