maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Selamlar, mutluluk, huzur, sevinç, iyilik, bolluk ve bereket ve sevgi tabi ki en bolundan diliyorum sana ve sevdiklerine
    Muhabbet etmek istersen, özel mesajlarımın kapısı hep açık :D Teşekkür ederim ilgin ve desteğin için...
    <table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td align="center"><ins style="display:inline-table;border:none;height:280px;margin:0;padding:0;position:relative;visibility:visible;width:336px"><ins id="aswift_3_anchor" style="display:block;border:none;height:280px;margin:0;padding:0;position:relative;visibility:visible;width:336px"></ins></ins>
    </td> <td align="center"> Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !
    </td></tr> </tbody></table> öncelikle bunu yazarken ki samimiyetime güvenin.Ben de telkinlerle tanışmadan önce depresyon hali,sosyal fobi ve en önemlisi cesaretsizlik vardı.Bu telkinler refaha kavuşma yolunda bana çok yardımcı oldu.Benim telkinleri kullanma programım sitede gördüğüm bir başka üyenin tavsiyesiydi ve bu sorunların çözümünde bana gerçekten çok yardımcı oldu.Şimdi programı ve uygulanışını tekrar sizlerle paylaşmak istiyorum:

LİSTE 1:kendine güven,topluluk karşısında konuşma,sosyallik arttırıcı,ego güçlendirici,başkalarının düşüncelerini önemseme,suçluluk duyguları

LİSTE 2:sosyal fobi,kendine güven,topluluk karşısında konuşma,ego güçlendirici,sosyallik arttırıcı

UYGULANIŞI:Bu parçaların su sesi hallerini liste halinde telefonunuza ve dışarıya ses verebilecek herhangi bir cihaza ekleyin,bir ay boyunca aralıksız olarak liste 1'i dinleyin ve 1 hafta ara verin eğer istenilen sonuçlar tam anlamıyla sağlanmışsa ikinci liste de aynısını uygulayın eğer sağlanmamışsa bir ay daha devam edin

NOT: telkinlerden en fazla verimi 3 aylık bir uygulama sonucunda alırsınız
    Çıkmaz değildir onlar, zihninin karışıklığı geçsin her şey hemen çözülür :) Hepimiz elimizden geldiği kadar sana yardım etmeye hazırız. Hatunla da başarılar ;) Ne kadar heyecanlansan da kendine güvendiğini göster yeter :)
    google'dan kız tavlama görsel eğitim seti yazınca bir sürü sonuç çıkıyor ama birçok sitede aynı paylaşım var. istersen sana premium indirme linki verebilirim. Bir tavsiye görsel eğitim setini izlemeye başlayınca elinde bir kalem ve birde kağıt olsun. Önemli yerleri not alman için.. ve ayrıca çok teşekkür ederim :)
    harika.. bak bende kız tavlama görsel seti var işine yarayacağını düşünüyorum y789 İyi Bayramlar :)
    Oralarda her şey yolunda di mi? Günlükten sorduğum kadarıyla öyle gibime geldi umarım öyledir :)
    Ben de fazla fanatik deyilim konuşalım. benimde hoşuma gider sohbet etmek 956k
    bu arada teşekkür ne içindi?(önceki mesajda)12389
    Galatasaray ben kahvesmiley bence site kafesi futbol muhabbetine has ret, arada konusalım :;) fazla fanatik değilim ama bi parça konuşabilirim :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri