Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
selam kardeş ingilizce ile ilgili ücretsiz telkin adresi vermişin bir forumda siz indiripi dinledinizmi yani sormak istediğim güvenilirmi bende indiripi dinlemeyi istiyorum ama güvenirliği konusunda korkularım var açıklarsan sevinirim
Teşekkür ederim dostumm önerin için..
Tamam öyle yapıcam o zaman şu sıralar çok dalgınım valla ben de görmüyorum çoğu zaman, sorun yapmam bunu ne zaman uygunsan o zaman yaz.
Affetme meditasyonu,beki bisa sitesindeki dolunay meditasonu,sevgi ve yeni başlangıçlar meditasyonunu da öneririm..
tabii sana kalmış hangisi sana uygunsa.
Sesli Meditasyon | Beki Bisa
gününü bilmiyorum sanırım 3 aya yaklaştı, bugün çalışma yapmadım hala ama yarın telafi etmeyi düşünüyorum.. biraz kötüydüm ruhen ölü gibiyim, hiç bişey yapmak istemedim tüm gün boş boş oturdum yine.. senin nasıl gidiyo?
hmmm tamam o zaman. bu konuda kendine güvenin tamsa sorun yok demektir ben valla değil 4 hafta , 4 aylık bir çabamı bile bir anda çöpe atabiliyorum zaman zaman. aman benim gibi olma derim bu arada araştırmacı, girişimci ve çok yönlü çok hedefli oluşun çok güzel şeyler bunlar, ilk günkü merakını heyecanını kaybetme sakın. doğru yoldasın bence
fotografik hafıza seti gerçekten güzel bir set evet bendede var. ama malesef 24 günlük çalışmanın 9. gününe kadar ilerleyebildim sonra öyle kaldı. aslında gerisini getirsem iyi olacak.
yaptığını söylediğin konular gerçekten faydalı ve güzel şeyler. ama yanlış anlamazsan kişisel bir fikrimi söylemek isterim ; kendini geliştirmek istemen, araştırmacı olman bunlar güzel şeyler ama aynı anda çok fazla konuya birden yüklenmiş durumdasın. bu kadar şeyi birarada yürütebilmek bir süre sonra seni yormaya ve yük altında hissetmene ve hepsini birden bırakmana neden olabilir. ben de eskiden senin gibiydim ve öyle durumlar oluyordu nitekim. aynı anda 1-2 çalışma yapıp. sonra o alanlarda kendinden emin olduktan sonra diğer şeylere yönelsen olmaz mı
en son "Hayatınızın amacı" diye bir kitap okudum. doğum tarihine göre sayını falan hesaplıyorsun. her sayının kendine özel bölümü var kitapta. sayıma özel bölümdeki açıklamalar ışığında telkin listemi yeniden düzenledim iyi geldi sadece sosyallik arttırıcı beni zorlayabiliyor. bir de yaklaşan 21 aralıkla ilgili tartışmaların yapıldığı tv programlarını netten bulup izledim bilgilendim. onun dışında günlük tutmaya ve zihnimi hafifletmek için evdeki gereksiz şeyleri ayıklamaya devam ediyorum hayatımı sadeleştirmeye çalışıyorum sen neler yapıyorsun ?
İçindeki gücü harekete geçirerek özgürleşebilirsin.. (Bunu yapabilirsin, ben yapabileceğini biliyorum ve buna inanıyorum, sende inan bak göreceksin neyi nasıl yapabildiğini. Hem inanmak başarmanın yarısıdır.)
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.