ßyKuS
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Bahsettiğin site burası mı?
    Çekim Yasası: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları Teşekkürlerlerler :) bunu ben yapmıştım hatta sen buraya da konu açmıştın çok işe yaramıştı ama ne zamandır yapmıyorum çok sağol hatırlattığın için :)
    En çok korktuğum sorun suçluluk ve kaybetme. Ama suçluluk duygularım çok daha fazla sanırım o yönde yapıcam çalışmayı. Haklısın. :) Okumak hem insanı bilgilendirir, hem de konuşmasını düzenler mesela konuşacak çok konu bulabilirsin bu sayede.
    çok teşekkür ederim linkleri indirdim şimdi :) senin çalışmaların nasıl gidiyor değişiklikler yaşıyormusun
    cevaplıyorum :)
    çalışmayı 21 gün sürdürmeyi düşünüyorum bugün başlayacağım akşamları dinliemeyi düşünüyorum 21 gün sonunda ki değişiklere göre devam edeceğim :)
    kusura bakma lütfen pc başında değildim.
    artık insanlardan fazla bişiy beklemek istemiyorum, bulunduğum durumla ilgili başkalrını suçluyorum affedemiyorum hayalet gibi sürekli, kafamın içindeler bundan kurtulmadan ileri doğru bi, adım atamayacağım ben uykum bile mahvolmuş durumda bu yüzden istedim akşamları dinlemeyi düşünüyorum :)
    Matematiğe kafam basmıyo ya :D çok değer veriyorum tabii ki. Sadece duygularımı açığa çıkaramıyorum. Aslında hala çok fazla suçluluk duygum var biri hakkımda yanlış bişey düşünse kendimi suçluyorum ve hatam olmasa bile. Reddedilme korkum var. Bi de toplumda konuşma sorunu... Toplulukta konuşmayı dinledim ama sosyallik arttırıcıyı dinlemedim mesela bi de günde 5 saat zor dinliyodum çok sıkıcı geliyo o müzikler bana. Gece dinlediğimde çok saçma rüyalar gördüm mesela bi arkadaşımı rüyamda gördüm mezar falan da gördüm :s rüya tabirlerine baktım kaybetme korkusu çıktı ve o arkadaşımı her gördüğümde karanlık karanlık şeyler görüyorum o kadar acayip ki. O günden sonra belki de telkinleri pek önemsemedim ama her gün dinlemeye çalıştım. Olumlama da yapıyorum ama en çok kitap okuyorum bunun hakkında. Bu kadar yani sanırım hala çok eksiğim var. Ve tabi dua etmeyi de unutmuyorum.
    meditasyon linkini banada yollayabilirmisin tekrardan indirebilirsem bende indireyim bu pc başıma bela oldu
    kısacası içine kapanık olmanın tanımını yaptım. Son cümlesi önemsiyorum olucaktı yanlış yazmışım. Yani demek istediğim arkadaşlarınla olan bağını güçlendirip, onların sevgisini kazanman tabii iyi bir arkadaş istiyorsan.. Onunla ilgilen ki o da aynı ilgiyi sana gösterebilsin. Hiçbirşey yapmayıp ve sürekli şikayet etmenin kimseye bir yararı yok. Ben sevdiğim bir insanın sevgisini kazanmak için onu önemsemem gerektiğini farkettim ve ayrıca insanları çokda önemsemediğimi, farkettim. Başta kısacası yazmışım işte en kısa hali bu kadar :D
    Eğer insanlarla olan ilişkini önemsemezsen kaybeden hep sen olursun.. Konuştuğum insanları önemsemiyorum

bu ne demek anlamadımdusun2
    Eğer insanlarla olan ilişkini önemsemezsen kaybeden hep sen olursun.. Konuştuğum insanları önemsemeyi seçiyorum..
    tam da anlattığın durumu yaşadım ben yıllarca.. aslında bişeyleri söylemek isterdim ama hep bişeyler bana eengel olurdu,hep bişeyler yapmak isterdim bana bişeyler tekrar engel olurdu. haliyle ben de söylemek veya yapmak istediklerimi hep ertelerdim veya daha kötüsü vazgeçerdim. o iç ses bana nelere maal oldu bi bilsen. tabi insan bunun adını koyana kadar epey bi zorlanıyo ama teşhis doğru olduktan sonra işimiz biraz daha kolaylaşıyo.(bazen keşke bunları hiç biri olmasaydı da ben de bu kadar arayış içine girmek zorunda kalmasaydımm diyorum ama yapacak bişey yok maalesef.) gelelim benim korkularıma; elimde değil telkinlere başladıktan sonra da kaç görüşmeye gittim ve olumsuz sonuç aldım hatırlamıyorum bile. korkularım beni o kadar kuşatmış ki iş ilanlarına bakmaya ve bi yerlere aramaya başladığım anda tekrar ortaya çıktılar. bir soru diğer soruyu getirtdi aklıma ve anladım ki hala özgüven konusunda epey eksiğim. reddedilmeye o kadar alışmışım ki elimde olmadan yine reddedilecekmişim hissi taşıyorum içimde. sırf bu yüzden direkt oarak iş değil de daha önce işe hazırlayan kurslara başvuru yapmaya başşladım. bunun yanında zaman baskısı da var bende artık bişeyler bir an önce olsun istiyorum ben. fazlasıyla zaman kaybettim çünkü . inan aslında bir dk yı bile kaybetme kıyamıyorum ama bazen de olması gereken buymuş diyip geçiştirmek zorunda kalıyorum..
    o soruyu kendiini deneyimleme fırsatı bulp bulamadığını merak ettiğimden sordum,cevap için teşekkür ederim.yeni işin hayırlı uğurlu olsun,sana güzel fırsatlar getirsin inşallah =) aynen öyle tabi ki toplum içinde olduğumuzda kenimizdeki eksikleri daha kolay farkederiz ve belki de çok geçmeden bi çözüme ulaşabiliriz. erteleme huyu bende de vardı belki hala var ama eskiye nazaran daha iyiyim. bunun için özellikle konu açmıştım ben forumda.kendimce " tutukluk hissi " olarak tanımlamıştım bu durumu. belki atalett de olabilir bunun adı bilemiyorum tabi. çakra açıcılar bana ilaç gibi geldi bu konuda ve hala da dinlerim bıkmadan usanmadan. dün şunu farkettim ki,önceden telefonda bile sesi korkak ördek gibi çıkan benim şimdi daha gür bi sesim var :D evet telefonda belki daha kendine güvenliyim ama yüz yüze gelince işler biraz daha değişiyor sanki. adamları iş görüşme için aradım,bugün için randevu aldım ve gitmeyi düşünmüyorum,reddedilmekten korkuyorum. daha garanticiyim galiba.
    affetme meditasyonu etkisini gösteriyor iyi hoş güzel de ben bilinçaltı temizliği meditasyonunu hiç faydasını göremedim . acaba bende mi bi gariplik var diye düşünmdim değil yani. aslında hata yapıyoruz biz kendimizi toplumdan soyutlayarak,belki daha çok dışarı çıksak daha kolay kendimizi tanıyıp,eksikleriimize göre bi yol belirleyebiliriz bence. tabi bi de ne kadar çok dışarı çıkarsan çık kendini ifade edemediğin zamanlar da oluyo bazen. ben bunda çakra açıcıların çok faydasını gördüm mesela sana da tavsiye ederim. mesajın başında çalışmalarım sırasında bi işim oldu demişsin, hala çalışıyo musun ?
    eevet uzunluk konusunda haklısın ben de çok sıkılıyorum bazen dinlerken ama sabırla o kişiyi karşıma alıp konuşacağım kısmı bekliyorum. kilit noktam orası,ressmen hayattan kopuyorum o anda :D aslında benim merak ettiğim bişey var bişey var;bi çok çalışma yaptın ve ypıyosun hala.. bunların dışa vurumu nasıl oluyo sende ? Bir rahatlama bi özgüven ne biliyim küçük de olsa bi gelişme?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri