maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• İşte şimdi benim tandığım maviinci gibi konuştun. Haklısın korkularını anlıyorum. Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. Sessizliği tercih ettiği gibi insan aynı şekilde sesliliği de tercih edebilir. Rahat olmayı da. Yaparsın biliyorum. Sıkıldığında gözlüklerin ardına da saklanmak kısa süreli çözüm bir nevi kalkan ama onları çıkarıp gün ışığına korkmadan bakabilmek de değerli ve güç verici.

İyi ol, iyi ol, iyi ol, İyisin ve öylesin. :D

Sen de iyi ki varsın.

En sevdiğim tecrübeli üyelerden biri sensin. Sen arada mola versen de gelişim yolunda kaybolmazsın çünkü öğrenmişsin sırları, ışık saçıyorsun. İstediği kadar gelip gitsin yine o ışığı içinden yakmayı biliyorsun.
    Ne var ki maviincim. İçinden geldiği gibi yazmışsın. Kim seni yargılaaycak. Yine de sildim. Ama hiç gerek yok böyle şeylere sen yeteri kadar cesursun. Gözlüklerle de gayet cool sun sen bir gözlük edin kendine. :)
    sağol güzel telkinlerin için :) artık işin ustası olmaya başlamışsın :) yazı yazmayı seviyorum ama daha çok hayatımı anlatan yazılar ki bunlarda bana iyi gelmiyor daha çok duygusal hareket etmemi sağlıyor.. birşeyi kaybetmekten çok korkarsın ya benim de öle korkum var . . .:(
    inşallah bitirirsin okulu :-) adanadayım ev aramaktan başımı kaşıyamıyorum... o kadar yorucu geçiyor ki günlerim hava çok sıcak ve aşırı nem var sahibinden kiralık daire bulcam diye ordan oraya koşuşturuyorm ama nafile :( kendimi hiç mutlu hissetmiyorum hiç bir işim düzgün gitmiyor :'( ağlamak istiyorum mutsuzluğumu atmak için ama ağlayamıyorum bile.. duygusuz bi insan mı oldum :S hiç iyi bişey yazmadım biliyorum benim içn dua et evde bulayım aşkımı da kazanayım olur mu? :) kendine çok iyi bak görüşürz gene.
    İyiyim ben de KPSS geçti malum 88 aldım tercih kılavuzunu ve kontejyanların yayınlanmasını bekliyorum. Açıklansa da biraz daha netleşse durumlar. Olsun ya napalım hayat bana güzel olsun. Sevgiler.
    heyyyyyyy :D 3 ay yattım yarından sonra gidiyorum adana ya 'üni.'ye çok mutluyum :D sen neler yapıyorsun görüşmeyeli ? nerelerdesin ? geçmiş bayramın mübarek olsun..:)
    günaydın :)
    mucizelerle dolu,mutlu umutlu sağlıklı,bolluk ve bereket dolu bir hafta olsun..
    sevgiyle mutlu kal...:) ttli3ttli3
    bnmde iyi tatilin keyfini çıkarıorm :) yarından sonra gidiorm ayın1 nde üniye.. tatil boyunca gecem gündüzüm karştı :S:/
    Slm,profil sayfanı ziyaret etmişken nasılsın diye sormadan gitmek istemedim:)Nasılsın?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri