AYIŞIĞI
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• lütfen, işte ben bunu duyunca çok mutlu oluyorum :) önerilerimin bir insanı mutlu etmesi, bu şekilde işe yaraması beni gururlandırıyor. hal böyle olunca bildiklerimi paylaşma isteğim artıyor. çünkü bunları sadece ben biliyorsam hiçbir anlamı yok. ama ben bildiğimi bir başkasına öğretiyorsam, bir başkası bildiğini bana öğretiyorsa, bilgi o zaman değerine değer katıyor. çok sevindim :) şuan hangi çalışmaları yapıyorsun?
    evet ya her tecrübe farkındalığımızı geliştiriyor.ve ben inanıyorum ki bir gün adalet yerini buluyor.:))
    slm arkadaşim güven bıldıgımız ınsanlar bizi hayel kırklıgına ugratıyorlar am üzülmeye gerek yok çunku bize güzel teçrubeleri verıyorlar ve kendimizi daha çok sevmemıze neden oluyorlar aslnda bze layk ınlarlar oldagnı gösteriyorlar ):):
    Umut ışığın daim olsun. Ayışığısın sen gecenin zifiri karanlığı seninle dağılır. Yeni yılın kutlu olsun. Tüm dileklerin en hayırlı şekilde gerçek olsun.

Sevgiler.
    yazışmalarınızı okudummm :)) toplu dua ettik. İki arkadaşımız Yasin okudu. diğerlerimiz de kendi istediğimiz duaları okuduk. ama zaten konuya yazan ve yazacak olan arkadaşlarımızı da kattık. yani sizin için de dua etmiş bulunduk :)
    sorularınız için buradaki tüm arkadaşlarımız eminim ki ilgilenecektir sizinle... bu arada hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz../I]
    özelinize gönderdim :) gelenler kısmında en üstte özel mesajlar, altında profil mesajları var. siz özel mesajlara girin bakın orda yazdım ;)
    bizler burdayız efendim, sizlere yardımcı olmak için. bir mesaj kadar yakınız :D okudunuz mu gönderdiğim yazıları?
    ya bağışlayın beni.bildiğim dua derken.o saatte herkes içinden gediği gibi dua edicek .ben sanıyorum ki burda forumda bişeyler yapılacak.Forumu en kısa sürede çözmeye çalışıcam:)merak etmeyin.:)
    yok geçmedi. akşam saati ile 11:11 de yapacaklar. bildiğiniz dua efendim, tek özelliği toplu dua olması :) içinizden geldiğini söyleyin. kalpten gelenleri. en güzel dua odur.
    buldum ben orayı.ama dua saati geçmiş anladığım kadarıyla.bir de ne şekilde yapılıyor bu dua.
    sayfanın en yukarısında bir adam kulaklıkla müzik dinliyor ya, işte onun altında ana sayfa var. oraya tıkladın mı ana sayfaya gelir. ana sayfa da biraz aşşağı in en son yazı yazılan konular var. oradan takip ediliyor. bir dene eğer yapamazsan tekrar tarif ederim
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri