RenaC
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• kardeşim sende boy uzatma kitabının pdf si varsa atabilirmisin allah rızası için? fruk_77@hotmail.com
    yok artık!!! ah renac Allah'a emanetsin çok şaşırdım hayırlısı olsun en asil görev hakkıyla yerine getrip dön inşallah :)
    yarin gidiyorum ben bir daha nasil ulasirsin bilmiyorum :/ ama neyse sen iyi olda ^^ kendine iyi bakasin arkadasim ::)
    'Ben telkinlerimi dos işletim sistemi ile dosyalara %000.1 bile zarar vermeden birleştirerek Tek dosya halinde dinliyorum.Tekrar tekrar başa almak zorunda kalmıyorum.İstediğim sıraya göre birleştiriyorum.(İstersen bunu nasıl yaptığımı gösterebilirim)çok basit.'

merhaba renaC. bu kopyaladığım yazı sana ait. ve içerikteki arz'ı, taleb'e çeviriyorum. lütfen nasıl yapıldığını bana gösterir misin? :)))
    bende bendey789 e i zahmet özle! kaç ay geçmişsevinclisevincli
    konuşalım buralardayım bende memlekette tatil ramazan sevincigirlhaha
    ay ay ay ben iyiym şükürler olsun sevgili Renac::) sen nasılsın iş hayatınamı atıldın bittimi okuluuuuuun :)
    B
    Hu hu şeker mühendis nasılsın? Nerelerdesin? Nasıl gidiyor hayatın?
    Sanırım tez savunması için hazırlanıyorsun , dilerim her şey kolaylıkla hallolur , gönlünce olsun hayatın , gülekal emi :)
    Canııımmm, dünyalar tatlısı, ben de seni çok özledim şeker :)) Çoook yoğun bir iş döneminden geçmekteyim. Bir türlü giremiyorum siteye. Ama seni tebrik ediyorum. Dilerim harika işler bulursun, zaten nereye gitsen başarılı olacaksın canım. Allah işlerinde bile seni iyilerle karşılaştırsın. Çoook öptüm seni... Son günlerinin keyfini çıkart tatlım :))
    B
    Çok sevindim Caner'cim her şeyin yolunda gitmesine , kurslara yazılman da iyi olmuş , kendini süper donatırsın :)
    Seni , yazılarını , paylaşımlarını özledik haberin olsun , sağlıcakla kal ...
    Günnaydııııııınnnnnnnnnnnnn kuzuuummmmm,

Nasılsın, nerelerdesiinn??? Özledim seniiiii..... :'((

Ama olsun geldiğinde uğrarsın sen bana.... Harika bir gün geçirmeni dilerimmmmmmmmm.....
    arkadasım nerelerdesin yaaa .gözleri seni arıooo ama yoksun :(

oysa benim sana haberlerim varr .
    Heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy huysuzzzz arkadaşımmm nasılsınn görüşmeyeliiii t678t678956k
    B
    Canım benim hoş geldin evet giremiyorsun son sınıf olmanın verdiği ağırlık diye düşünüyorum. Dilerim kolayca atlatırsın ki atlatacağına da inanıyorum.
    Çok şükür ben iyiyim minik kuzum da iyi .
    Senin de iyi olduğunu bilmek güzel , kendine iyi bak olur mu Caner cim , sevgiyle kal...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri