H
Reaksiyon puanı
87

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhabalar atakan bey. benim bir sorum olacak. telkinleri kulaklıkla dinlemenin artı bir yararı olur mu? yoksa normal dinleyince de aynı etkiyi gösteriyor mu? selamlar...
    Merhaba ben sitenizin reklamını yapabilirim yani aynı anda 18000 kişiye site linkini ulaştırabilrim! Bunu yaparsam bana özel bir telkin cd si yollar mısınız? :)
    mrblar :) bu siteye bayılıyorum her ne kadar sık giremesem de aynı dertlerden muzdarip kişilerle birarada olup,yardımcı olmaya çalışmak çok hoş .ama tam anlamıyla nasıl kullanıcağımı çözemedim diyebilirim ,bi ara telkinlere başlamıştım,(devamlı aynı ezgiyi,su sesini ya da ney sesini dinlemek midemi bulandırdı düzenli dinlediğimi söyleyemem ama sonrasında psikolojik bi rahatlama hissettim.yaklaşık 3 hafta kadar çok harika iletişim kurabiliyordum,ne bilim işte kendimi değersiz hissetmemiştim vs....) neden böyleyim hiç anlamıyorum ve bu durumu herkese açamıyorum :( neden insanlardan sıkılıyorum,aslında konuşmak eğlenmek istiyorum ama çok içime kapanık davranıyorum,bi ortamda fikiri alınıcak kişi hiç olmadım mesela,çok yakın arkadaşlarımla birlikteyken kendimi rahat hissediyorum ....benim derdim ne hiç anlamıyorum insanların en ufak hareketlerini bile çok kafama takıyorum,uyuyamıyorum bile .bundan dolayı da hep ama hep mutsuzum yaşamak bile işkence artık ve ben sağlıkçıyım hastalarla iletişim kurarken bile bu problem önüme çıkıyo ?!
    Atakan Bey merhaba , hayatımın zor bir döneminde karşılaştım bu siteyle.Sonrasında uzun bir süre ara verdim ve bir süredir yeniden dinliyorum.İyiki varsınız...
    Atakan bey hazırladığınız telkinler için çok teşekkür ederim.Gerek burdaki gerekse size özel hazırlattığım telkinden büyün oranda fayda sağladım.Foruma bundan sonra daha sık katılmayı düşünüyorum.Bana katkılarınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim
    Atakan abi aklımda bir sözcük var be n sürekli kullanıyorum biraz çocukça birşey ama hani belki coşkulu bir mesaj olarak kullanılabilir sitenin duvarlarında :D Bir nev'i reklam?? Sözcük ''hepimiz aynı kanepede zıplıyoruuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz'' Bunu happy6 happy6 happy6 smileyiyle destekleyince daha da anlam kazanıyor. Sevgiyle kal, Allaha emanet ooolll sevincli
    merhabalar atakan bey, bir telkin siparişi vermek istiyordum da msninizi ekledim. kabul ederseniz sevinirim.
    Merhabalar Atakan Bey,
    Öncelikle size siteyi kurduğunuz ve insanlara yardımınız için size çok teşekkür ediyorum.
    2 aydan fazla oluyor telkinleri dinleyeli.Bir sorum olacak bu suskunluğumuzu giderebilecek en uygun telkin hangisi olabilir acaba.Konuşkan biri olmak istiyorum.Bu egomuzun zayıflığından mı kaynaklanıyor.?
    B
    Yarın Ankara'ya gelecek olmanızdan dolayı mutluyum , gülekalın :)

Büyük bir kedi,kuyruğuyla oynayan küçük kediye sormuş.'Neden kuyruğunu kovalıyorsun?'.Yavru kedi cevap vermiş: Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk.Mutluluğun da kuyruğum olduğunu öğrendim.Bu nedenle onu kovalıyorum.Yakaladığımda mutluluğa kavuşacağım.Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş: 'Gençken bende mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim.Ama şunu fark ettim.Ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor.Ne zaman kendi yoluma gitsem peşimden geliyor...

Bir hayaliniz varsa mutlu olmayı beklemeyelim...Hayalimizin izninden gittiğimizde o ztn peşimize düşecektir.
    B
    Merhaba demek ve süper bir hafta dilemek için uğradım , gülekalın :)
    hayırlı akşamlar.. bir sorum olucaktı.. telkinleri nerden dinleyebilirim acaba.. yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri