toz
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Teşekkürler güzel dileklerine , erkek mi kız mı henüz belli değil , bekliyorum merakla :)
    İyi olmana da sevindim , sen de hepppp mutlu kal emi....
    B
    Merhaba güzelcim iyiyim çok şükür 2. bebeğimi taşıyorum ve büyütüyorum sevgiyle ...
    Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hayatın?
    B
    Sen de iyi ol , keyfin de hep yerinde olsun .
    Ankara'da isen de kahve içmek isterim . Tanışmayı , iki lafın belini kırmayı ...
    B
    Merhabalar , iyiyim çok şükür keyfim de yerinde , sen nasılsın?
    merhaba canımmm
    içim kıpır kıpır ve bu halime bayılıyorum.Sınavlar sona erdiği için de kendimi iyi hissediyor olabilirim ama düşümü,gerçeğimi,gizimi,ışığımı,yaşamımı seviyorum....
    B
    Ben de kuzuma aşığım ama özgürlüğünü kısıtlamam sanıyorum bunun sevgi ile alakası yok çünkü...
    Annesi oğlunu diyorum çok çebiyor diyor, ne kadar çok diyorum her şeyden , canından bile çok çebiyor diyor , o bile anladı yani ona olan sevgimi , annelik çok muhteşem bir duyguymuş ve bir çcocuğa bırakılacak en güzel miras bir kardeşmiş. Var mı kardeşten ötesi diye bir başlık açtım orda Ayşe aral'ın bir makalesini paylaştım okumak istersen...
    Her şey gönlünce güzel olsun , iyi ki varsın . Ankara da isen kahveye de beklerim :)
    B
    Allah bağışlasın isimleri çok güzel ,büyümüş abi olmuşlar onlar benim oğlum 2 yaşında ismi Berkin , ben B ile başlayan isimleri çok severim hele de içinde R de varsa :)
    Çocuklarınızla nice mutlu , sağlıklı , huzurlu yıllar dilerim , gönlünüzce ve sevgiyle...
    merhaba güzel bir gece olsun.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.. sayfanıza sevgilerimi bırakıyorum...
    hoşçakalın...
    teşekkür ederim sevgili bigokyanus.Baran 11,bartu 7 yaşında.Sevgi dolu iki meleğim var.Sizin 1 oğlunuz var yanılmıyorsam Allah hepsini bağışlasın.Huzur sizinle olsun.
    B
    Çok süper bir gün diliyorum , sevgiyle kal :) Çocuklarına da sevgiler gönderiyorum , kaç yaşındalar? İsimleri nedir?
    Çoğu zaman yakınımızdakilere ulaşmak için bile onca çaba sarfetmemize rağmen,geri dönüşümü olmadığını düşünüp üzülürken,hiç tanımadığımız insanlara "duy sesimi" deyip,onların da "seninleyim" demesi ne kadar ilginç ve muhteşem.Yüzümüzde beliren o huzurlu tebessüm ise anlatılmaz.
    Şenlendirdi bile hava tatlı serin.Olsun güneş yinde gösteriyor kendini bir de git geller var.Güneşin ardından kurumayalım diye yağan yağmur.Huzur var,sanki içimde biryerlerde adını koyamadığım koca bir mağara beni çağırıyor.deriiiin biraz karanlık ama zararsız.İlk aklıma gelen şey mağarada kime güveneceğim oldu.Kimin ihtiyacım olduğunda,sessizliğimde bile tüm fikirlerimi okuyabileceği.İçimdeki o mağara beni çağırmaya devam ediyor.Gidip kaybolmak gibi değil,sanki narnıa 'nın gardroptan açılan ülkesi gibi bir yere açılıyor duvarlarından biri.Bahar ruhuma,sonbahar ruhuma,yaz ruhuma,kış ruhuma hep iyi gelir.Özellikle kış ve bahar.Yazın sıcakta nefes sıkıntısı yaşadığımdan mıdır nedir biraz geri dururum.Ama kışın kalem benim kağıt benim.Uzun süre üstüne ,daha geçende hergüne 1 tane başlıklı konuya yazdım bir şiir.Özlemişim.İçinde gizemin tatlı heyecanını,ulaşmanın mutluluğu başarını güzelliği,aşkın her halinin barındığı nice güzel günler........Sevgiler.
    Hepimizin duaları kabul olsun o halde. Bu aydınlık gün gibi kalbin de hep aydınlık olsun. ttli3

Sevgiler. actionsmile
    B
    Başarılar diliyorum güzelcim , Allah yar ve yardımcın olsun....
    B
    Oğlun için çok geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum.
    Sana da süper bir gün, gülekal emi...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri