mrblar

bu siteye bayılıyorum her ne kadar sık giremesem de aynı dertlerden muzdarip kişilerle birarada olup,yardımcı olmaya çalışmak çok hoş .ama tam anlamıyla nasıl kullanıcağımı çözemedim diyebilirim ,bi ara telkinlere başlamıştım,(devamlı aynı ezgiyi,su sesini ya da ney sesini dinlemek midemi bulandırdı düzenli dinlediğimi söyleyemem ama sonrasında psikolojik bi rahatlama hissettim.yaklaşık 3 hafta kadar çok harika iletişim kurabiliyordum,ne bilim işte kendimi değersiz hissetmemiştim vs....) neden böyleyim hiç anlamıyorum ve bu durumu herkese açamıyorum

neden insanlardan sıkılıyorum,aslında konuşmak eğlenmek istiyorum ama çok içime kapanık davranıyorum,bi ortamda fikiri alınıcak kişi hiç olmadım mesela,çok yakın arkadaşlarımla birlikteyken kendimi rahat hissediyorum ....benim derdim ne hiç anlamıyorum insanların en ufak hareketlerini bile çok kafama takıyorum,uyuyamıyorum bile .bundan dolayı da hep ama hep mutsuzum yaşamak bile işkence artık ve ben sağlıkçıyım hastalarla iletişim kurarken bile bu problem önüme çıkıyo ?!