Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Nerdesinnn sen yaaa, aaaaaaaaaaaaaa cadılık kadrosu bu kadar boş bırakılır mııı :) Bak başkasını alırım :P
    günaydın güzelcim senin mesajını ve güzel dileklerimi okudum ya çok güzel bi güne başladığım kesin gerçi, sen yazdıktan altı gün soğra okuyabilmişim ben de senin gibi işten fırsat bulup giremiyorum
    günaydıııın, havanın ,havalı elbislerinden birini giydiği bir güne benziyor Samsun'da.Güzel cümlelerin kurulduğu günler diliyorummmmm.
    B
    Canımmmmm çakılımmmm
    İnan senden pek farkım yok , akşam nasıl oluyor anlamıyorum , iş , insanlar , her şey ama her şey uğraştırıcı bugünlerde , konuşmaya mecalim yok ...
    Senin de bir an evvel rahata kavuşmanı diliyorum şekercim , özledim hem de kocamannnnnnnnn
    S
    nasılsın hayatım uzun zamandır giremedim foruma seni çok merak ediyorum, aklım hep sende umarım herşey gönlünce olur..

öpücükler...
    B
    Çakılımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    Günaydın , günün aydın olsun , ve gönlünce geçsin.
    Her işin kolaylansın ve çabucak bitsin . :)
    S
    canım merhaba
    gönlünce güzel geçecek bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diğerrr cadıııı nerdesinnnn bakalımmm ;))) İyi misin tatile mi gittin yoksaaa güneylerde güneşleniyosun da haberim mi yokk :))
    selam iyiyim tesekkür ederim aslinda hic iyi degilim cünkü basimi asn sorunlarla mücadele ediyorum. simdi almanyada kalma savasi veriyorum. bu ay icinde hersey belli olacak ve ondan sonra bende ya kalicam yada gidicem. ama inanin hic iyi degilim. siz nasilsiniz iyimisiniz? artik pek giremiyorum nete cünkü ev arkadasimin laptopu bozuldu. hic zamanim olmuyor nerdeyse nete girmeye. görüsmek üzre hoscakalin.
    S
    canım benim nasılsın...
    özledim seni her şey yolunda ve güzel olsun senin için..
    iyi ki varsın öpüyorum kocamany789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri