C
Reaksiyon puanı
43

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    merhaba demeden geçmek istemedim.sevgiyle mutlu kalıny789
    sizinle tanışmak istesem bende kendimi geliştirmek için uğraşoyorum pek yol alamadım bana yardımcı olursanız sevinirim müziğinizle dinleniyorum ve çıkmak istemiyorum telkin müziği
    ben geldiiiim.

hem iadeyi ziyarette bulunayım, hem de sütlü kahve getireyim dedim smileydance

sütlü kahve sever misin? çocukluğum da babaannem sütün içine çok az kahve koyardı ve sütlü kahve olurdu y789

uzuuuun zaman oldu sütlü kahve içmeyeli. hem sana ikram edeyim dedim, hem de nostalji yapayım..

bu da yıldız bulutun..

bütün güzellikleri beraberinde getirsin diye..

sevgiler
    "Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa,
    Eğlenecek yer bulaman, bu bendeki köşk olmasa."

Demiş ya Aşık Veysel...

Aşk ile köşkün karşılıklı esirgenmeksizin sunulduğu yerde olmaktan mutluyum.

Evet, iyi ki varım, iyi ki varsınız, iyi ki varız.
    Ve iyi ki buradayız.

Sevgi ve muhabbetle...
    rüyalar gerçek çıkar aslında genelde ama.en azından benim öyle oluyor.ama ben hala rüyamda evlendiğimi görmediiimmmmmmmm:(
    bluemoon24 nickli üyenin yazılarına ulaşamıyorum karşıma yasaklı yada üye kontrol panelini kullanıyorsunuz diye bir yazı çıkıyor .bilmeden bir hatamı yaptım yoksa başka ne?
    merhaba ilgimi çeken bir konu kuantum ve din ama bluemoon'un yazılarını okuyamıyorum bana yasaklı bilmeden yanlış bir şey yaptım galiba yardım edermisiniz lütfen teşekkürler
    yeni müziğin pek bi hareketliymiş.. s456

arada enerji depolamak için uğrayayım ben buraya super 8977

oo efenim nihayet müziğimiz çalmaya başlamış..

ellerine sağlık harika olmuş..

eskilerden ama hiç eskimeyen parça.. super

her şey iyi hoşta bymehmetcim.. bana kahve lazım yahuu ..

bir türk kahvesi riva edyim ..

sen bizim gruba geldin mi bakem..

türk kahvesi grubuna üye olmamışın.. sevincli

acil grup katılımlarını bekliyoruz..

http://hayatimdegisti.com/forum/groups/

sevgiler..
    amanda aman kimlerin ziyaretçi mesajı açılmış sevincli

insan isteyince neler yapabiliyor muş dimi bymehmetcim.. khkh56

canımcım şimdi bir de müzik ekleyelim sevdiğin bir müziği bul senin sayfan da da müzik çalsın..

bunlarda hayırlı olsun çiçeklerim..

sevgiler..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri