Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    günaydın
    bütün güzelliklerin seni sarıp sarmalayacağı bir gün olsun
    bütün güzel olaylar gelip seni bulsun
    Hersey yolunda ve guzel. Oglum buyudukce bende yeni seyler ogreniyorum ve buyuyorum. Bazen dunyayi bir cocugun gozunden gormek cok eglenceli olabiliyor :-))
    Iyi olmana sevindim :-))
    S
    günaydın canım
    harika bir hafta diliyorum.
    her şeyin gönlünce güzel olduğu..
    güzel süprizlerin birbirini kovaladığı.
    süpriz ziyaretçilerin kapını aşındırdığı...
    sevgiyle mutlu kalın
    P
    şeker topanım,,günaydın :))
    valla bebiş grip oluyo mu bilmem ama ,,hçkrıkları çok rahat hissediliyo,,tekmeleri,,kalp atışı gibi ritmik oldu mu bil ki hıkkıdık diyo :)) ne yiyip içiyosa artık o kadar,,belki tıskırıncaya kDAR İÇİYODUR he he :))
    aklıma ne geldi,,geçem Gülben ergen tv de,,doğuma giderken yanında hst. ye allıkla rimel götürmüş de,,kendisinin ne enterasan bi kadın olduğundan dem vuruyo bu örnekle,,,,kızııım benim doğum çantamda tirbüşon var hemi de isveç çakısı gibi orasından burasından bissürü edevat çıkyo,,hiç böbürleniyoz mu,,lazım ki koyduk çantaya di mi yani ?ben sirke giderken de yanımda bıçak götürdüydüm,,hani panik manik olursa çadırı kesip çkcam aklımca :))Napalım datlım bunlarda başak burcu olmanın kıllıkları,,vesvese yapıyosun sürekli,,sen iyi bilirsin başakları ;))çook öptüm canımın içi,,,seviyorum seni :))
    P
    Günaydn dünya güzeli Tinkim,,ben de çok özledim,,ama sarlmayalım,,gribim :))
    işlerin kolay gelsin,,bi çırpıda bitiversinler inşallahhhh,,bol kahkahalı bi hafta sonu geçir emi?
    cancazım ben yine uyuşuk ben yine moralsiz ben yine üf püf.ama Allaha şükür hastalığım iyileşti.vitamin aldım onu içicem artık.uyuşukluktan iyice kilo aldım kendime güvenim gitti iyice.zaten dobişkoydum.neyse Allah başka dert vermesin.Allah enerjini almasın her daim neşeli ve enerjik olasın.
    HAYIRLI CUMALAR CANIMCIM....
    B
    Evet evet şeker ne güzel olur , ışınlansak şu an yanında olmayı öyle çok isterdim ki...
    Dilerim tez vakittte onu da gerçekleştirirler de biz de birbirimize kavuşuruzzzzzzzz.....
    B
    Çok sevindim güzelcim iyi olmana , Rabbim daim etsin iyiliğini...
    Bizler de iyiyiz çok şükür kuzum 2 gündür beni uyutmasa da akşam gidince bi annem deyip kucaklaması her şeyi silip atıyor . İyi ki var , stres ilacım o benim :)
    işlerinde kolaylıklar diliyorum şekercim ve sevgiyle kocamannnn kucaklıyorum seni...
    B
    canımmmmmmmmmmmmmmm, nasılsınnnnnnnnnnn?
    S
    canım benim günaydın
    mutluluk rüzgarlarının gönlüne estiği bir gün olsun
    her şey gönlünce güzel olsun
    sevgiler
    günaydınnn.Allaha şükür şu hastalık işi baya hafifledi.ama yine de biraz halsizim oda geçince süpper olurum yine.senin tarafta da işlerin yolunda gitmesine sevindim Allah bozmasın.çok daha mutlu çok daha hayırlısı günlere kavuşalım inşallah.kolay gelsin arkadaşım.
    naber şeker hayat nasıl gidiyor?ben hala iyileşemedim dün antibiyotik dozunu yükselttik bakalım Allahtan bana da bir şifa inşallah.işe gelebildim şükür.hayat güzel gidiyor benden tarafta... umarım senin tarafta da sana gülümsüyordur hayat.aman ne yapayım ya bazı şeyleride görmezden gelecez artık boşverrrrrrrrrrrr.mucks.
    B
    Canımmmmmmmmmm, nasılsın? Nerelerdesin? Neler değişti hayatında görüşmeyeli?
    Özledim seni nicedir ... Görüşelim şekerim , hatta dur bi arayım :)
    cano naber nasıl oldun?ben haftasonu da kötüydüm heryerim kırıldı.etlerim döküldü sanki.neyse fena değilim işte.işe gelebildim Allaha şükür.umarım sağlıklı güzel bir hafta yaşarız..kolay gele................
    S
    canım benim
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu,
    yüzünüzden kocaman bir gülümsemenin eksik olmadığı
    güzel bir hafta diliyorum
    sevgiyle mutlu kalıny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri