perpendicularis
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

Günnaydıııınnnnn canım beniiimmm,
    Sınavların muhteşem geçsin, allah zihin açıklığı versin canımcıımm:))))
    Önce bildiklerini yap, bilmediklerini iyice düşündükten sonra sağlam yorumlayarak at canımcım ;)))

Çok güzel gelecek sınav sonuçlarınnn, dayannn bak ne kadar az kaldı... Ah ahhhh... wallahi üniversiteyi o kadar çok özledim ki..
    selam perpendicularis, iyiyim walla, ev arkadasimin laptopu bozuldu, ve bu ayin sonuna kadar bitirmemiz gereken bir proje var onunla ugrasiyorum. cok yogunum, idare ediyorum, pekte iyi degilim ama kötü degilim sükür. sen nasilsin peki hayat nasil gidiyor. en yakin zamanda bilgisayara sahiop olursam geri gelicem insallah, burayi cok özledim cünkü, kendine iyi bak, kolay gelsin, görüsmek üzre verfali arkadasim...
    B
    Çok iyiyim tşk ederim , gönlünce bir haftasonu diliyorum , gülekal emi...
    P
    inşallah canıım,, sağol :))
    P
    Eskisi gibi kalamyorum canım, bilgisayar başında,,doğum yapmama azkaldı ve ben çok çabuk yoruluyorum artık,,ama herşey yolunda çok şükür :) ben iyiyim, bebek iyi kızım iyi :)
    sen de iyisindir umarım,,öpüyorum seni,,Allaha emanet ol tatlım :))
    P
    Teşekkür ederim, iyiyim, sen nasılsın?
    Selam canım,

Ewet canım meşguliyet iyidir, ama sen sen ol kendine zaman ayırmayı da, kendine mutluluklar yaratmayı da ihmal etme.

Zaten sende çok içten, çok sıcak bir ilerleme görüyorum ve bu da beni çok mutlu ediyor.

Harikasın şeker

Kendine iyi bakasııınn:))
    Günnaydıııııııııııınnnnn canım benimmmmmm,

Hayata ve zamana yetişmeye çalışıyorum, işlerden burnumu kaldıramıyorum ama akşamları benim en azından:))

Sen nasılsın canım?? Nasıl gidiyor oralarda hayat???

Ne zamandır kaşılaşamıyorduk. Gelmene çok sewindim:))

Muhteşem bir hayat geçirmeni dilerim...

Kucak dolusu sewgilerimle...
    Heheheheheheh :))) Çok pis enerji veririm.... Ne demek, her zaman beklerimmmmm!!! Öptüm, iyi hafta sonları:))
    İyi derken.. Cidden iyi diyorum, hani en keyiflisindeeennn!!!
    Umutsuzluk kelimeleri mi onlar???? Hayır hayır, çok yoruldum bugün yanlış anlamışımdır kesin... Olamaz öyle bir şey... Bu siteye gireceksin, konulara dalacaksın, çevre edinmeye başlayacaksın ve enerjimizden etkilenmeyeceksin??? Dinlediklerinden etkilenmeyeceksin???? İlerleme kaydetmeyeceksin???? Olmaz öyle şey... Hem ben neler okuduğumu biliyorum.... Kendini daha çok sev ve kendine daha çok şans tanı canım. İnan bana seni mahçup etmeyecek bir kalbin var :)) Sevgiler:))
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

Hoşgeldin aramıza,
    Bir süredir yazdıklarını izliyorum. Yavaş yavaş üzerindeki gerginliği attın, hoş arkadaşlıklar da kurmaya başladın. Dilerim hayatında kendin için istediğin tüm pozitif dilekler gerçek olsun.

Sen rahatladıkça dünya da rahatlayacak:))

Kısa sürede katettiğin yol harika...

Sevgilerimle:))
    iyiyim perpendicularis, isminde destan gibi masallah :) abdulhamitogullarindan gibi bir sey :)))) iyiyim walla ne olsun, saolasin sordugun icin, isten yeni geldim rahatlamak icin takliyordum burda. bugün biraz yogun gecti, ama uyuma sorunum var. isten gec geldigim icin gece hemen uyuyamiyorum, sabahta erken kalkamiyorum, kalkinca uyanamiyorum ruh gibiyim. is beni cok yorunca böyle oluyor. aradada derse gidip ders calismam lazim hehehe. hangi ara yapacaksam artik. bakalim biraz paora kazanayim borclarimi ödeyeyim. neyse bakalim artik. sen nasilsin peki, ahyat nasil gidiyor. umarim iyisindir. kendine iyi bak oldumu, daha sonra görüsmek üzre, hosacakal
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri