Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    canım benim..
    ben de seni çok özledim..
    umarım en kısa sürede tekrar görüşürüz
    güzel bir hafta sonu diliyorum
    sevgiyle mutlu kal
    Poyraz geçen gün estiriyordu, ama bir daha gelirse gitmeden kesinlikle söylerim ( : Seyahat güncemi sizlerle paylaşırım tabii ki .Yakın bir zamanda...
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

Kendimi daha iyi hissediyorum seyahat edince, çok güzel oluyor.Burada havalar güzel ama arada rüzgarlı oluyor...
    canımmmm ...bende seni özledim..en kısa zamanda görüşelim..işlerim mesai saatim arttı ..sanırım ben işi bırakmadıkca iş bana sarmaya devam edecek..ama kendimi iyi hissediyorum merak etme..başvurular yapıyorum.. en kısa sürede sonuç gelecek eminim..kendine çook sikkat et..sana kucak dolusu sevgiler..
    hoşbuldum bluepebbles:)) bana pek bi ilerleme kaydetmşm gibi gelmiyor nedense :D senn farketmen ilginç öyleyse bile konunun rast gelmesindendr bnm gelişmemden değil die düşünüyorum:D
    Günaydın arkadaşım.naber nasıl gidiyor hayat.ben iyiyim Allaha şükür fakat boğazım hala acıyor anlamadım bu kadar antibiyotike rağmen geçmemesini.neyse teslim olmuyorum ama. her sabah, aha bu sabah gidemicem işe ,diyerek kalkıyorum yataktan .sonra kendimi toparlıyorum çocukla falan ilgileniyorum hadi bugün de gideyim yav işe diyorum, geliyorum işe.iş yerinde biraz daha açılıyorum.inşallah kısa zamanda atlatırım bu durumu.ama suratımı görenler ne oldu hasta mısın diyor.
    neyse iyiyim ama.bunlara razıyım Allah başka dert vermesin .umarım güzel bir gün geçiririz her işimiz kolay olur ve güzel haberler alırız.öptüm bye...
    P
    Günaydın datlım,,hst.den geldim,,uyumaya gidiyom,,uyannca,,yazarıım sana,,ösledim,,öptümmmmm bi de ...
    teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın. yakın takibin beni de sevindiriyor. biraz keşfettim eh işte. keşfetmeye devam ediyorum. okunacak çok yazılar var onları takip ediyorum. bugüne kadar boş boş tarla oyunu oynuyordum. ne kadar da vaktimi heba etmişim..
    görüşmek dilegi ile sevgiler....
    Allahın selamı, rahmeti ,bereketi ve ihsanı üzerine olsun.Allah gününü güzeleştirsin ve bunu gün geçtikçe artırsın.Allah sana böyle güzel yerleri görmeyi ve gezmeyi nasip eylesin.Nasılsın sevgili ablacığım?
    ?
    günaydinn. ben daha yeni uyandim napiyim. umarim bugün güzel bir gün gecirirsin, kendine iyi bak, sonra görüsürüz insallah. iyiki varsin bluepebbles
    günaydın arkadaşım.bugün daha iyiyim Allaha şükür.Migren olayını geçirince üşütme olayını daha rahat atlacağımı düşünüyorum.İnşallah yani.sen neler yaptın nasıl gidiyo sigarasızlık.umarım kolay atlatıyorsundur.bende yapıcam bu işi birgün.kendine iyi bak . her işin rast gitsin.hayat sana gülümsesin sende hayata gülümse.........
    morallerim bozuk valla bir de işler az bişi yoğun. kpss ile yerleşemedim sırf doğu anadolı tasra yazmama ragmen moraller sıfır...
    iyi dilekleriniz için yeniden teşekkür ederim. hayatta bazı virajlar vardır, oldukça kritiktir. öyle bir dönemdeyim. hayırlısı olacak inşallah. sapkal89
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri