Pamukk
Reaksiyon puanı
12

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Güzel yeni bir hayatım benim herzaman beklerim ,gel dinle ,dinlen birtanem ,bu güzel düşüncelerin ,sevgin ,bunlar mükemmel ,sevildiğimi hissetmenin dünyada yerini alan başka hiçbir duygu yok ,ben de aynı sevgiyi kalbimden sana yansıtıyorum benim ince düşünceli hassas arkadaşım tekrar mesaj yazmış ,çok öpüyorum

Sevgilerim ulaşsıınnn

kiss3canım ayşegülüm harikasın çok teşekkür ederim tatlım çok güzel bir sürpriz
    Pamukk'cuğum, senin üzülmene kıyamam ben..

Her zaman bol gülücüklü,mutlu günler yaşarsın inşaallah..
    Yine tekrarlıyorum, pozitifliğin ve güzel paylaşımlarınla burada çok ayrı bir yerin var.
    Seçtiğin müzik de çok hoş..Geçen ziyaretimde hopörlörüm kapalıymış sanırım,şimdi dinleme fırsatı buldum.Çok dinlendiren,rahatlatan bir ritmi var. E arada dinlenmeye gelirim ben de buraya..

Seni çok öpüyorum, sevgiyle kal..

merhabalar kaplerinizi almaya geldim şu resimli kalp bi de çukalatalı pasta güzelmiş
    çalsam bi sorun olmaz değilmi İçimizdeki Kapıları Açmakla ilgili makaleniz çok güzel
    Öyle miii 956k Tamam artık gamze kardeşiyizsevincli

Çok teşekkür ederim Aysegulüm :) Sen de çok hoşsun hem kendin + beni hoş bulduğun için ekstradan kiss3

ayyy unutmadan canım damien rice'ın 2 süper şarkısını daha buldum sana onları göndericem bayılacaksın :)))
    pamuğum bana gelmişsin evde yoktum mesaj bırakmışsın girlhaha teşekkür ederim gülüm.

bizim, evrenin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde tüm isteklerimizin gerçekleşmesini azmettik veeee hepsi olacak 956k

canım yeni yılın kutlu olsun....

bu arada profiline ilk kez uğramış olmaktan dolayı utandım....utananadam

ama gönlünü almak için lütfen çiçeklerimi kabul et...

yeni yılın gönlünden geçen tüm dilekleri gerçekleştirmesi dileğiyle...ailen ve tüm sevdiklerinle...

nice mutlu senelere canım...

sevgiler...actionsmile

Tüm melodi boyunca durak yerleri var ,bazen tekrar hızlanıyor,bazen duruyor...Ben gözüm kapalı dinlediğimde hemen o noktalarda düşündüğüm şeyleri aklıma getiriyorum kafamdaki şekillendirmeye tamamen uyuyor,off anlamsızca mı konuştum bilmiyorum kusuruma bakmayın :))) Bu melodi baştan sona kadar bir yolculuğu ifade ediyor bana :) o aklıma getirdiği iki kelime de "Ruhun Yolculuğu" idi :)))
    Aralarda durup dinleniyor,en sonunda ışığa ulaşıp ışık olduğu bir yer var ,sanki havadan inen pırıltılar gibi mutlu oluyor :)))))) Gevezeliğimi hoşgörün hepinizi öpüyorum :)))))

kiss3
    Canlarım :)

Ben size pasta ikram edeyim haydi hepimize afiyet olsun ,hepinizi öpüyorum

şekerlerim (kendimi Adile Naşit gördüm çok aa34 )

canım benim.. sana ait izlerin olduğu harika bir sayfa..
    yüreğinin güzelliği tüm dünyanı doldursun meleğim..
    [IMG]sevgiler..
    Çok teşekkür ederim canım ziyaretin için ttli3

Çiçekler burayı şenlendirdi ,çok güzeller uğur getirmezler mi... 956k

kiss3
    Eveeet sonunda ziyaretçi mesajı kısmını

açmayı başarabildim

Beni ziyaret eden arkadaşlarım ,

Hepiniz sevgiyle hoşgeldiniz

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri