toz
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Yeni gördüm yazdıklarını , kime sormak ya da yazmak istiyorsan sayfasına yazarsan çabuk farkedilir.
    Yeni konuyu konu açmak istediğin sayfaya gidersen üst solda göreceksin.
    Süper bir gün geçir ve huzurla kal emi...
    sorgulamak,özellikle insan davranışları üzerine olduğunda daha bir çözümsüz müdür ne? Anlamaya çalışmak vakit kaybı,çünkü sizin anlamanız hiçbirşeyi değiştirmiyor.Karşınızdaki hala olmaması gereken ne varsa yapıyor.Yani siz anlamaya çalışıp iyiniyetle birşeyleri yoluna koymaya uğraşırken,yumuşaklık ve hassasiyet gösterdiğiniz -boşluk olarak algılandığından-hedef almalar devam eder.Şimdi bu durumda;
    1-ya en başta resti çeker,silmeyi göze alırsınız.
    2-ya da yapılanları huuuup diye yutabilirsiniz.
    en son seçenek ve yapılması pamuk şeker tadında ancak zor olansa sabırla gülümseyerek iletişime devam etmek.
    Bütün bunları çalışma ortamında 9 saat boyunca yaşamaksa tarifsiz......
    Şu an benimde sınavlarım var onlara çalışmaya çalışıyorum.Ama alıp ilk fırsatta okuyamaya başlayacağım. Çok teşekkür ederim.Sağlıkla kalın
    B
    Yazdığını yeni gördüm , günaydın demek için girdiğimde ...
    Düşüncelerin çok güzel bravo sana , Allah herkese sen gibi ebebeyn olmayı nasip etsin . Naçizane kitap tavsiye edebilir miyim?
    Sabiha Paktuna Keskin , çocuklarla doğru iletişim ismi kitabın , anne işte kitabı da güzeldi .
    Bunları aşacağına , böcüklerinle süper vakit geçireceğine inanıyor , güzel bir hafta diliyorum...
    her geçen gün aydınlanarak yürüdüğümüz yollarımız olsun sağlıkla,tükenmeyen sevgilerimiz.bolluğun bereketin paylaşımın güzelliklerin yağmur olup herkesin üstüne yağdığı keyifle yaşanacan koca yıllar görelim nice mutlu senelere
    amin teşekkür ediyorum.onların kıymetini bilmemmi.nefesim aşkım herşeyim onlar.onlarsız eve 1 saat bile tahammül edemiyorum sonra kendimden korkuyorum ,dua ediyorum hemen Allah onları bize bağışlasın diye.böcüklerimi koca dünyanın yerine nasıl koyduğumu ifade etmem zor olur.sadece bazı sorumluluklarını yerine getirmelerini istiyorum.çünkü sadece akşam birkaç saat onlarla vakit geçirmeme yetmiyor bu da beni geriyor.derslerini yapmalarından başka istediğim birşey yok yapsalar boyanacak çam dallarımız,sevilecek taşlarımız var böcüklerimi bekledikçe günler geçiyor ve yine onlarla birşey yapamıyorum ve yine geriliyorum oysa biliyorumki biz birarada olmak için telefonları bile fişten çekip başbaşa kalmaya bayılıyoruz.Sadece "ödevimi annem gelince yapıcam "deyip akşama kadar boş oturmaları birlikte hiçbirşey -ödev dışında-yapmamıza fırsat bırakmıyor.o sırada uykular geliyor huysuzluklar başlıyor.yani çok şükür tek sorun bu.yani sadece ödev dışında onlarla birlikte olmak istiyorum.çünkü benim dizim ,eğlencem,dinlencem,saflığım,üretkenliğim onlar.danslarımızı ,evde sinema keyfi yapmamızı, çalı çırpıyla birşeyler üretmeyi özledim.Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın, teşekkür ederim duanız için.
    B
    Merhaba demek ve güzel bir gün dilemek için uğradım. Çocuklarının da kıymetini bilmeni istemek için. İyi ki varlar ya olmasalardı şu an nasıl bir çocuk uğraşı içinde olurdun kimbilir...
    Allah seni onlara , onları sana bağışlasın , sevgiyle mutlu kalasın...
    Merhabalar demek için uğradım.
    Sağlıklı, mutlu, sevgi ve bolluk dolu yeni bir yıl dilerim
    Sevgilerimle:))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri