Merto
Reaksiyon puanı
29

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• [IMG] Hohohoooo! Ben geldimmmm... [IMG]

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aldığımız her nefeste hedeflerimize daha fazla yaklaştığımız, kararlı, umutlu, neşe dolu, bol bol bolluk ve bereket içinde, sevdiklerimizle bir arada muhteşem bir yıl diliyorum.

Mutlu seneler!

Merto'nun Site Yaşam Koçu Mert Ölçer olduğunu şimdi farkettim:)) Tavsiyeler üzerine size mailimden mesaj atmıştım.tekrar merhabalar.:))
    B
    Bir de burdan kutlayım :)
    Gönlünüzce nice anlara , güzel yıllar :)
    Merhaba;
    yazdıklarınız paylaşımlarınız,çok güzel ama uygulamak bana zor geliyor.nesi zor kendine soru soracaksın,cevaplayacaksın,düşüneceksin evrene salacaksın,işte bitti.ama ben düşünürken sinirleniyorum.ya rahat,refah dolu yaşamak varken yanınızda hayatı her daim zorlaştıran biri varsa? siz ne kadar ne düşünürseniz düşünün hep tersini yapan biri varsa? üstelik kulakları duymuyor, gözleri görmüyor, farkındalığı olmuyor ve vizyonu at gözlüğü kadarsa? bu durumda bana düşünmek çok zor geliyor.işte öyle bir şey.sadeceyazmak istedim.
    ilahi ışık
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu..
    sevdiklerinizle beraber..
    sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun...
    mutlu yıllar....
    S
    merhaba mert bey..
    gönlünüzce güzel bir hafta diliyorum...
    sevgiyle mutlu kal
    B
    Güzel bir haftasonu diliyorum , gönlünüzce ve sevdiklerinizle...
    Sevgili kardeşim,
    Mubarek Şeker bayramını canı yürekten kutluyor hayırlara vesile olmasını huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri