suzzy
Reaksiyon puanı
24

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Benim güzel suzzyciğim,

Asıl ben geç kalmışım tatlım senin ziyaretçi defterine uğramak için sevincli

Bu sene kalbimizdeki dileklerin hepsi bizim ve evrenin en yüksek hayrına bizimle buluşsun,dileklerimizi yaşarken sağlık,huzur,bolluk,bereket ve mutluluk içinde olalım ,

Kalpten sevgilerimle canımm

Sevgili Dünürüm.sevincli

Bu gün profil ziyaretlerinde bulunuyorum.

İlk sana geldim bak.

Bunlar düğün şekeri. Kardeşinin düğünü için. Son durumu bilmiyorum gerçi ama. Kız tarafı olarak aklıma bişey gelmedi.y789
    Ziyaretin hayırlısı kısa olanmış. bana müsade.actionsmile

Daha gideceğim yerler var :) Ben de beklerim.super
    canım benim meleğim.. sevincli

sabah sabah ne güzel mesaj bırakmışsın bana öyle ark5

sen de benim rehberimsin tatlım.. birlikte pek çok güzel şey öğrendik..
    dilerim her geçen gün daha fazla güzelliğe imza atarız..

seninle arkdaş dost yoldaş olduğum için çok mutluyum çok şanslıyım..

bana getirdiğin mutluluk katlanarak tüm yaşamını doldursun..

kiss3

[IMG]sevgiler..
    ben artık sık sık müzikleri değiştirip dururum....sevincli gene değiştirdim...

çok güzel müzikler var...dinleyince dayanamıyorum...music45
    ay şimdi anladım my melodiden bahsediyosunuz . kendimi çok komik hissettim . dalgınlık çok kötü be arkadaşlar :DDDDDD
    aşağıda konuştuğunuz şarkıyı bende istiyorum banada yollarmısınız bende iyi günlerde dinleyeyim hıı olmamı gııı?
    canım canım canım...blissy

çok sevindim....bayılırım bu şarkıya...teşekkürler..bitanem..8977
    ben seni hiç eksik bırakır myım tatlım..

huzurlarınızdaaa
    the rockmelons-ain't no sunshine when he's gone... music45

sevgiler..
    selam tatlım..

az görüşüyoruz ya bide burdan merhaba diyeyim dedim.. y789

güzel kızının harika reismleriyle enfes bir albüm olmuş..

sana bir süprizim var taşınma sırasından kaybolan mesaj sayın geri geldi.. sevincli

kuşlar düzeltmiş 12389
    canım sağol...ne iyi ettinde geldin...yalnız bu özel sohbet kısmına bayıldım yaff..
    rahat rahat konuşabiliyoz...süpper...dur ben sana bir kahve hazırlayayım...
    dedim ama ekleyemedim...haha neyse borcum olsun...şekerim yap yahu redflowers'liğini...canın sağolsun canım arkadaşım...
    tatlım kahveni içmeye geldim evine.albümün ne güzel senin öyle,bak her an redflowers'lığımı yapabilirim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri