Merto
Reaksiyon puanı
29

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    mert bey beni görmelisiniz yerimde duramıyorum blissymeslektaşım diye başlamanız beni çok mutlu etti iyiki varsınız ve iyiki bizimlesiniz soruların cevabın verip tekrar size döneceğim....
    sevgiyle mutlu kalınnnnnny789
    S
    merhaba mert bey hedefimi yazdım.
    gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
    mert bey merhaba
    ben sizden benim için önemli olan bir sorunu çözmende yardımcı olursanız sevinirim.ben çok fazla kişisel gelişim kitabı okudum.bilgimede güveniyorum.ama bu bilgiyi sonra kullanırım diye saklıyorum.kendim için bile kullanamıyorum hep sonra kullanacağım değerli bir bilgi o sonra hiç gelmiyor sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.sevgilerle
    bu soruların cevaplarını düşünmem lazım kendime cevap vermem gerek önce ama çok yardımcı oldunuz saolun:)
    mert bey, size daha once sormustum ama denk gelmediniz galiba,oncelikle ikizlerinize saglik ve mutluluk dilerim ,ben bir turlu meslek secimi yapamiyorum,acaba neden bu kadar kararsiz vede isteksizim yada soyle sorum:zamaninimi beklemiliyim? tesekkur ederim
    S
    S
    teşekkür ederim sizde iyiki varsınızzzy789
    S
    arada bizi ziyarete gelmeniz bizi mutlu etti teşekkür ederim
    S
    y789merhaba nasılsınız mert bey arada sizi görmek güzel
    merhabalar, justagirl'e yardımcı olmaya çalışmanızdan dolayı sizi ziyaret ettim.Merto, acaba bana da yardımcı olur mu? diye düşündüm.benim de hayatımı olumsuz etkileyen takıntılı düşüncelerim var. bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?
    yüzsüzlük edip sizden yardım istediğim için bağışalyın lütfen...
    Merhaba Mert bey,
    Şu anda neredeyim ve nerede olmak istiyorum? başlıklı konunuzu okudum. Ben idari yargı hakimi olmak istiyorum ama bi şeyleri harekete geçirmeyi evrene msj gönderme kendimi motive etme ya da hedeflerimi olmuş gibi düşünmeyi beceremiyorum örnek alabileceğim biri de yok çevremde bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
    mrb az önce salsa kurslarına bakmak için nete girdim ve rüzgar beni bu siteye kadar uçurdu.tam olarak nasıl yararlanabileceğimi bilmiyorum.işim gereği çanakkaleye yerleştim tek başıma yaşıyorum izmirden sonra kendimi çok yanlız ve boş hissetmeye başladım burda bana yardımcı olabilirmisiniz işten sonraki vakitlerimi hayatın içinde geçirmek ilgi alanlarımla ilgili destek görmek kısaca hayatımı değiştirmek istiyorum bana ulaşırmısın sanırım tam şu anda bir koça ihtiyacım var
    merhabalar
    benyüksek benliğimle bire bir konuşmakta zorlanıyorum

cabuk bilincimde konuşmak için ne soru sormam gerekiyor yol gösterırseniz sevinim
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri