shamanic
Reaksiyon puanı
61

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Canımın içi güzellik:)) Seni çoook özledim..Ve tüm çalışmalarını sevgiyle takip ediyorum..Seni kocaman öpüyor ve tebrik ediyorum:))
    Özzlem ablaa çok kral bi ablasın sevincli bil istedim blissy ne de olsa hepimiz aynı kanepede zıplıyoruuz happy6happy6
    B
    Tam da istediğiniz gibi bir gün olmasını diliyorum , her daim huzurla , gülekalın :)
    Uzunca bir aradan sonra tekrar Merhaba canımıniçi:)seni faceden takip ediyorum ancak bu siteyi ve seni çok özledim..Hayatımdaki mucizeleri bir ara paylaşmak istiyorum..Sen mükemmel bir ışık elçisisin:)) seni çok seviyorum..
    merhabalar özlem hanım yeni yıı size ve sevdiklerinize iyilikler getirsin sizi tvde izledim önemli açıklamalarda bulundunuz fazla söz hakkı verilmesede anlayan anlamıştır umarım bende reiki ile ilgileniyorum kendime ve eşime uyguluyorum
    Merhabalar Özlem Hanım,
    Nasılsınız? Uzun zamandır sizi göremediğim için bir uğrayıp hatrınızı sormak istedim.
    İyi günler dilerim
    Sevgiler:))
    Özlem hanım.bu başlığı açtığınız için öncelikle teşekkür ederim.uzun zamandır görünmüyordunuz.galiba işleriniz varmış.en kısa zamanda dönmenizi diliyorum.çünkü birçok kafamdaki soruların cevabını buluyorum.bu siteye çok faydalı insanlardan birisiniz.iyi akşamlar ve mutlu bir haftasonu biliyorum.kendinize iyi bakın.bize çok lazımsınız.
    Selaaaaammm,
    Harika bir gün geçirmeni dilerim. Bugün güzel bir gün öyle değil mi?
    Sevgiyle, mutlulukla dolmanı dilerim:)))
    B
    Merhaba demek ve güzel bir gün dilemek için uğradım , huzurla ve sevgiyle kalınızzzzzz :))
    Özlem hanım size ulaşamıyorum. Lütfen geldiğiniz zaman özel mesaj ile bilgilendirir misiniz.
    mrb tezahür ettrmenin kaybolan sırrı adlı konularını okumayı simdi bitirdim gercekten büyülendim bunun icin sana tesekkr etmek istedim ben genelde uzun yazıları genelde okumayı bastan bırakırım ama senin yazın beni öyle etkiledi ki bi cırpıda hepsini okudum ve simdi yatıcam okuduklarımı hazmedicem yarın ise derslerini bastan okumaya baslayıp uygulamaya koyulucam verdigin bilgiler icin tekrar tesekkrler sana mütesekkir oldgumu bilmeni isterim
    mrb tezahür ettrmenin kaybolan sırrı adlı konularını okumayı simdi bitirdim gercekten büyülendim bunun icin sana tesekkr etmek istedim ben genelde uzun yazıları genelde okumayı bastan bırakırım ama senin yazın beni öyle etkiledi ki bi cırpıda hepsini okudum ve simdi yatıcam okuduklarımı hazmedicem yarın ise derslerini bastan okumaya baslayıp uygulamaya koyulucam verdigin bilgiler icin tekrar tesekkrler sana mütesekkir oldgumu bilmeni isterim
    Merhaba.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun
    B
    Merhaba demek , az da olsa pozitif enerji vermek için girdim sayfanıza :) Huzurla ve sevgiyle , gülekalınızzzz....
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri