melodiss
Reaksiyon puanı
14

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Melodissim, nerelerdesin canım..sevincli

Özlettin kendini..

Arada bir ceee yapıp çıkıyorsun..

Umarım güzel şeyler vardır hayatında ..

Öpüyorum seni.kiss3

Sevgiler.
    S
    canım merhaba.mesajına karşılık veremedim.bu aralar bende çok yoğunum.yıllık izne çıkıcam.onun için işleri yetiştirmeye çalışıyorum.hayatında güzel şeyler olduğuna sevindim.bu arada babam 2 gündür 3 ayaklı bastonla yavaş yavaş yürümeye başladı çok şükür.sevincimi seninle paylaşmak istedim.bu iyi haberdi.bir de kötü haber var.k.pederim p.tesi günü py-pass olacak.onun içinde üzgünüm.dün moralim çok bozuktu.artık eskisi gibi forumda yazılanları bile okuyamıyorum.okusam bile anlayamıyorum.böyle işte.beterin beteri vardır.Rabbim beterinden korusun.dikkat et kendine.seninle muhabbet etmeyi özledim.sen bana pozitif enerji veriyorsun.herşey için teşekkür ederim.çiçeklerimi kabul et lütfen.ablan
    S
    canım merhaba.ben (içim yanıyor babacığım)superisi81 olarak nickimi değiştirdim.sana yazmayı unuttum.bu arada babam iyileşmeye başladı.şuan fizik tedavi görüyor üniversite hastanesinde.çok şükür bugün ve dün annem destekli olarak yürütmeye başlamış.dualarınızla iyileşiyor babacığım.görüşmek üzere melodissciğim.

saygı ve sevgilerimle...
    merhaba melodisim,
    sana haberim var....
    duydunmu Özlem Hanım dan reiki egitimi alacagım insallah 14 Haziranda Ankara da istersen sende gel misafirim ol canım benim unutma ablan burda gelmek istersen....
    melodisim kahve için teşekkür ederim.
    iyi ki kahve molası verdin benim de canim kahve istiyordu.
    Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olsun güzelim
    senin bacaracağını biliyorum
    kocaman öpüyorum
    tık tık tık
    melodisim evde yok musun
    hiç sesin solugun çıkmıyor
    öpüyorum seni kucak dolusu sevgimi sayfana bırakıyorum
    melodisim merhaba,smil56

sayfana uğramışken sevgi, mutluluk huzur ve güzellik bırakmak istedim.Müzik de bi harika insanı dinlendiriyor....music45
    melodiss ilgin için ve bu güzellikleri bana yaşattıgın için çok teşekkür ediyorum ....gulensmiley
    merhabalar melodiss
    ben olumlama kartlarının tamamını kızıma hediye etmek istiyorum izninizle^-^ tamamının çıktısını birlikte nasıl alabilirim öyle bir klasörünüz varsa yardımcı olabilir misiniz...blissy

sevgilerimi gönderiyorum size
    merhabalar bayıldım olumlama kartlarına hatta çıktı alıp arka panoma astım işyerinde
    ellerinize saglık...
    canımmm çok teşekkür ederimm...beni çok mutlu ettin.pasta harika görünüyoo... hadi gell beraber keselimm :))
    geldim...geldimmm...blissy

Geldim işte mevsim gibi...

kötü bişi yok kafa dinledim bikaç hafta...tatilsmiley

sanemce ablam bende seni çok özledim yaw seni,sizi...
    hasret gideriz bol bol
    Melodissciğim ,
    bu ne güzel bir sayfa..
    Dostlukla,sevgiyle, güzelliklerle dolu olur inşaallah..
    Öpüyorum seni..kiss3
    Bu arada kedili avatarına ben de bayılıyorum..ttli3
    sevincli Aman allhm bugün duyduğum en güzel haber al al beni evlatlık al... biraz kartmış bi çocuk olsamda ruhsal açıdan çoğu zaman 7-13 yaş arasındakileri aratmıyorum...[IMG]

Bu arada
    imported_phoenix'in novos olduğundan eminim ama novos'un novos kalmak istediğinden emin değilim...dunk56
    oyyy oyyy ay aşık oldum bu yaramaza ben haberin olsun

bu ne sevimliliktir yahu.. madem buna benziyorsun kuşum kafa kağıdını (nüfüs cüzdanı olur kendileri ) al bana kaç.. evlatlık alacağım seni.. sevincli

müziğinde çok hoş bu rada tatlımm .. super ..

ay bizim novos yahu.. kıyamam ben ona.. halledelim hemen..

emin mi novos olmak istediğinden ona göre harekete geçelim.. O0
    sevincli
    olur tabi ablam ne demek sen mutlu ol yeterkiblissy
    zaten bende çok seviyorum az biraz bana benziyorsevincli
    imported_phoenix'e ben yardımcı olmaya çalıştım beceremesemde. o bizim novos arkadaşımız yine isminin öyle olmasını istiyordur sanırım.dusun2
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri