| ||||||||||
|
Osho Osho ile ilgili paylaşımlar |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Osho Ego (OSHO) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Neden Osho' nun yazdığı şeyleri okuduğumda en başa dönüyorum ben? :/ Tam diyorum ki, artık bir şeyleri çözmeye başlıyorum sanırım, sonra Osho' nu yazdığı bir şeyi okuyorum ve büyük bir boşluk duygusu yaşıyorum. Az gittim uz gittim bir arpa boyu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Osho telkin cd indir izle İstanbul Osho nerededir kimdir Osho çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Osho hipnoz Osho olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Osho hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Osho kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Neden Osho' nun yazdığı şeyleri okuduğumda en başa dönüyorum ben? :/ Tam diyorum ki, artık bir şeyleri çözmeye başlıyorum sanırım, sonra Osho' nu yazdığı bir şeyi okuyorum ve büyük bir boşluk duygusu yaşıyorum. Az gittim uz gittim bir arpa boyu yol gittim misali... Ona ait yazıları okuduğumda, o boşluğu hissettiğimde, bugüne kadar yaptığım herşey, katettiğim tüm yollar deli saçması, ben de deliymişim, hayalperestmişim gibi geliyor. Üçüncü yazı hariç, diğer ikisi bana bunu hissettirdi yine. Özellikle mecazla alakalı olan. Yine kitlendim işte! Pffhh...
__________________ Sevgiyle ve güvenle... :) |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
(osho) |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Osho Ego (OSHO) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Neden Osho' nun yazdığı şeyleri okuduğumda en başa dönüyorum ben? :/ Tam diyorum ki, artık bir şeyleri çözmeye başlıyorum sanırım, sonra Osho' nu yazdığı bir şeyi okuyorum ve büyük bir boşluk duygusu yaşıyorum. Az gittim uz gittim bir arpa boyu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Osho telkin cd indir izle İstanbul Osho nerededir kimdir Osho çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Osho hipnoz Osho olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Osho hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Osho kuantum düşünce kitap haberi