Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun!

Uyarılar

Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba yazilanlar ilgimi cekti mutlaka deneyecegim tesekkürler sevgiyle kalin...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi

Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-06-2009, 10:24 AM   #11 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 12
Tesekkür: 67
12 Mesajinıza toplam 79 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selim1968 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

merhaba
yazilanlar ilgimi cekti mutlaka deneyecegim

tesekkürler

sevgiyle kalin

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

selim1968 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2009, 12:51 PM   #12 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newlife1968 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

sayın redfolwers bu scifi com da bulunan film ne amaçlı acaba. şu sürekli açılan pencereler. sanki hipnoz gibi. bir faydası varmı.
newlife1968 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2009, 01:25 PM   #13 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 200
Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saime1 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

farkındalık alarmı çok etkili olur diyorum deneyeceğim teşekkürler
__________________
Güneş Balçıkla Sıvanmaz
saime1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2009, 02:12 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
saman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Bulunduğu yer: güsel izmir
Mesajlar: 131
Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saman will become famous soon enoughsaman will become famous soon enough
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

Alıntı:
newlife1968 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın redfolwers bu scifi com da bulunan film ne amaçlı acaba. şu sürekli açılan pencereler. sanki hipnoz gibi. bir faydası varmı.
bunu bende merak ediyorum,, ne yönde faydalanabiliriz,redflowers
teşekkür ederim
sam; :)
saman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2009, 01:53 PM   #15 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

Ben bu videoyu çok sevdiğim için imzama koymak istedim. Suzzy'cim yollamıştı bana izle seversin diye. Sanki bir yaşam yolculuğu gibi geliyor bana, ingilizcem çok kuvvetli olmadığı için söylenenleri tercüme edemiyorum. Ama kendi bakış açımla şunu söyleyebilirim ki, izlediğim zaman imzamdaki söz gibi Öz'den Öz'e yapılan bir yolculuk gibi geliyor bana, hayatımdaki geçişler gibi.

Bazen başa dönmenin de bir hazzı olabileceğini, geçtiğin yerleri de hayatına katmanın verdiği duyguyu, bazen eşsiz güzellikteki bir manzarayı izlerken dalıp giderken ayrıntıları görmediğimizi, göremediğimizi, ama aslında o manzaraya neden olan şeyin o ayrıntılarda yattığını anlatıyor sanki.

Hayata tek bir noktadan baktığın zaman gördüğün şeyler sadece görmek istediklerindir. Bu video bana tek noktaya bakmamayı anlatıyor.

Sizlere neler anlatıyor?
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2009, 09:35 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 5
Tesekkür: 75
5 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanskrit is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

bu yardım için size çok teşekkür ediyorum bunu denemeye oldukça hevesliyim hatta birçok açıdan alışkanlıklarımdan vezgeçmek için de hayatımın geneline yayabilrim diye düşünüyorum ama 1 hafata sadece yönlendirmenizi uygulamayı deneyeceğim
sanskrit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2009, 09:53 PM   #17 (permalink)
Teğmen
 
aquariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 123
Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aquariel will become famous soon enoughaquariel will become famous soon enough
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

Annem hep olumlu dusunen bir insandir. Universiteyi kazandigim zaman "bana bir soz ver. Hergun 10 kisiye gunaydin, nasilsiniz diyeceksin" demisti. Bana cok sacma gelmisti ama bir yilin sonunda sadece gunaydin demekle kalmadim. Yolu temizleyen belediye iscisine kolay gelsin, yemekhanede yemegi begendigim zaman asciya seslenip ellerinize saglik, isimi yapan yazi islerinde gorevli sekretere cok tsk ederim demek bana daha pozitif bir yasam sagladi. Bana cevaben "bu benim gorevim" diyenlere de "evet ama o kadar iyi ve severek yapiyorsunuz ki isinizi, kendimi iyi hissediyorum" derdim.
Esim benim tam tersim bir yapiya sahip. Evlendigimden beri bu sihirli sozcukleri kullanmiyorum ve suratim hep asik. Cunku duygularima olumlu bir donus yok. Ama yarin tum gunumu olumlu dusunmeye calisarak gecirecegim.
__________________
Sayet birisinin zekasini yok etmek istersen, ihtiyac duyulan ilk sey korku yaratmaktir.
OSHO
aquariel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2009, 10:06 PM   #18 (permalink)
Teğmen
 
saman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Bulunduğu yer: güsel izmir
Mesajlar: 131
Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saman will become famous soon enoughsaman will become famous soon enough
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

ben aslında derinlik diye birşeyin olmadığını deneyimledim, içiçe açılan pencerelere baktıkça,, aslında herşey gözünün önünde ve ucubucağı yok, nereye bakmak istersen oradasın.. bunun gibi sanki ne biliyim..öyle hissettim ben.

bizde öğreneceğiz diye herşeyi sorar olduk, kusura bakmayın valla herşeyi açıklatmak zorunda bırakıyoruz sizleri,, eksik olmayın sevgili redflowers,,:=)

teşekkür ederim
sam
saman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2009, 12:09 AM   #19 (permalink)
Teğmen
 
illknur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 0
Tesekkür: 3
4 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
illknur is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

zor görünüyor ama denemeye değer..
illknur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2009, 10:26 AM   #20 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 43
Tesekkür: 62
42 Mesajinıza toplam 268 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zivzy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

Etkili bir yöntem.. Teşekkürler tavsiyeniz için.
zivzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba yazilanlar ilgimi cekti mutlaka deneyecegim tesekkürler sevgiyle kalin...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.