Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463158-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-tek-cumle.html)

mertmis 05-09-2010 10:10 AM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

Harika bir paylaşım hepiniz harikasısınız. sizi seviyorum, teşekkür ediryorum, beni affedin, özür diliyorumO0

reyna 05-09-2010 11:37 AM

keşke daha erken açsaydım.az önce msn i açıyım dedim uzun süredir yazmayan arkadaşım yine yazmamıştı.üzüntümden ve sinirimden bidaha bende yazmayacağımı haftada 1 arayıp konuşacağımızın yeterli olacağını yazdım.AHdiyorum bu yazıyı öncesinde görseydim yazmazdım tutardım kendimi ama açıkcası bundan sonra ne düşünceğimi merakediyorum çünkü bulamıyorum.YARDDDIM

bilgendilo 11-09-2010 11:40 AM

wave44paylaşım için çok çok teşekkürlersapkal89 bayıldım bu fikre 25889ve bunu paylaşmış olman çok güzelO0 iyi ki varsın bengusu

0yuncu 11-09-2010 01:10 PM

evet.. bende denedim ve yararlı olduğunu gördüm.. böyle bir soruyu kendi kendimize yönelttiğimiz anda düşünce gücümüz hemen neyi düşünmelisin diye bir döngü içerisine giriyor ve olumsuz düşünceyi sana empoze etmekten vazgeçiyor.. gerçekten işe yaradı bende.. teşekkürler bengisu.. iyiki varsın.. sevgiyle kalın

Sultan 11-09-2010 11:06 PM

Alıntı:

elccy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765954)
güzel miş.. Bengisucum teşekkürler.. deneyeceğim..

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765962)
Bunu ilk okuduğumda çok saçma gelmişti. Şimdi tekrar karşılaşınca bu başlıkla, bir deneyeyim dedim. (İlk okuduğumda deneme fırsatım olmamıştı.) Yüksek sesle aynı şeyi tekrarladım.

Sonuç: Harika.art56art56

Teşekkür ederim.:)

Alıntı:

mertmis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766993)
Harika bir paylaşım hepiniz harikasısınız. sizi seviyorum, teşekkür ediryorum, beni affedin, özür diliyorumO0

Alıntı:

reyna Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767002)
keşke daha erken açsaydım.az önce msn i açıyım dedim uzun süredir yazmayan arkadaşım yine yazmamıştı.üzüntümden ve sinirimden bidaha bende yazmayacağımı haftada 1 arayıp konuşacağımızın yeterli olacağını yazdım.AHdiyorum bu yazıyı öncesinde görseydim yazmazdım tutardım kendimi ama açıkcası bundan sonra ne düşünceğimi merakediyorum çünkü bulamıyorum.YARDDDIM

Alıntı:

bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767815)
wave44paylaşım için çok çok teşekkürlersapkal89 bayıldım bu fikre 25889ve bunu paylaşmış olman çok güzelO0 iyi ki varsın bengusu

Alıntı:

0yuncu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767821)
evet.. bende denedim ve yararlı olduğunu gördüm.. böyle bir soruyu kendi kendimize yönelttiğimiz anda düşünce gücümüz hemen neyi düşünmelisin diye bir döngü içerisine giriyor ve olumsuz düşünceyi sana empoze etmekten vazgeçiyor.. gerçekten işe yaradı bende.. teşekkürler bengisu.. iyiki varsın.. sevgiyle kalın

bu cümle benim için cankurtaran simidi gibi.
sizlerinde kullanması beni çok mutlu etti.
sevgiyle mutlu kalıny789

permalink 24-09-2010 12:22 AM

ben de deneyeceğim. sabırsızlandım :):)

zamanı_geldi 24-09-2010 10:18 AM

sahip olduğumuz güzellikler olumsuzluklarımızı kafaya takmayı biraz hafifletiyor..

_ELİF 15-10-2010 10:42 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577110)
ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum"
diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

Paylaşım için tşkler.Benim kadar heralde iç mücadelesi olan yoktur.neutrali5

cyberpolice 22-12-2010 02:56 PM

bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum :) teşekür ederim

gizli özne 10-01-2011 03:30 PM

güzel bir yöntem uygulayacağım sağol sultansuperxy

Sultan 10-01-2011 03:32 PM

Alıntı:

gizli özne Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786181)
güzel bir yöntem uygulayacağım sağol sultansuperxy

uygulamanın sonucunu bekliyoruz.
sevgiyle mutlu kaly789

gizli özne 12-01-2011 12:08 AM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786185)
uygulamanın sonucunu bekliyoruz.
sevgiyle mutlu kaly789

sultancım bugün sabahtan beri hemen her konuda bundan sonraki düşüncemi merak ediyorum cümlesini uyguladım,vallaha süpermiş insana her konuda düşünme payı kalıyor ve kelimeleri özenle seçiyorsun. sevincli sevincli sevincli

cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 happy6

funda0903 12-01-2011 12:54 PM

çok güzel denicem teşekkürler....

pelin nur 26-01-2011 02:07 AM

ben olumsuz düşünmeye başladığımda hemen mutlu olduğum bir anımı getiriyorum. Çok işe yarıyor :)

rüyaprensesi 04-02-2011 11:26 PM

çok güzelmiş bende deniycem.teşekkürler...

bezelye 16-02-2011 02:22 PM

teşekkürler denemeye başlayacağım...

madiliefje 20-02-2011 12:54 PM

merhabalar sevgili bezelye,, bu cümleyi ne için söyliycez banada anlatırmısın

senarist 22-02-2011 05:45 PM

teşekkürler,işe yarıyor:)

Sultan 23-02-2011 11:43 AM

Alıntı:

madiliefje Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790808)
merhabalar sevgili bezelye,, bu cümleyi ne için söyliycez banada anlatırmısın

olumsuz düşüncedeyken olumsuz düşüncenin uzaklaşması için kendine bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diye sorduğunda bilinçaltın olumsuz düşünceye odaklanmanı engelliyor bir süre sonra olumlu düşünmeye başlıyorsun iyi ki varsın mutlu kalasıny789

car_ol 27-04-2011 03:23 PM

teşekkürler sultan.. ben de deneyeceğim..

a1h1m1 30-04-2011 08:50 PM

Çok Ürktüm Ya smil56 "Bundan Sonraki Düşüncemin Ne Olacağını Merak Ediyorum" Diyince Birden Herşey Aklımdan Çıktı idea3 krzm67

yelda_k 02-05-2011 09:53 PM

bugunn çok sıkışıkk ve yoğun hastalı bigündü yetmezmiş gibi bi hastayada kızdımmm .patlamak üzereykenn boşverdim gittii dedimm bhundan sonrakii düşüncemiin ne olcagını merak ediyorumm diee defalarca söledimm bi an baktımkii hasta bitmişşş akşamm 5 olmuş vede paydosss :)

nurbanu25 15-05-2011 06:48 PM

bu yöntemi defterime not aldım.deneyeceğim...

beyaz kebuter 14-06-2011 01:41 AM

süpermiş hemde çok kolay hemen deniycem

prenses1 14-06-2011 10:38 AM

ne zaman olunsuz bir düşünceye takıldığımı hissettim hemen bu cümleyi söylüyorum...
sevgi ve ışıkla kalın

nurak 18-06-2011 12:45 AM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577115)
ne oluyor anlayamadım?

merhabalar,ben olumsuz düşünmekten kurtulmak istiyorum.
özgüvenimi kazanmak isyorum.
değerli olduğumu hissetmek istiyum.
acı çekiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinir size dua ederim

*kelebek* 18-06-2011 12:54 AM

aynı durum çoğumuz için geçerli aslında kimimiz bu özelliğimizden tamamen kurtulduk,kimimiz bu yolda tökezleye tökezleye ilerlemeye çalışıyoruz..öncelikle kendini sevmeye çalış,kendini sevdiğini söyle sürekli,kendine olan sevgini yaz,kendinde bulduğun güzel özellikleri düşün ve yaz onları,çok ufacık bile olsa küçümseme zaten küçümsediğimiz için bir zaman sonra kör oluyoruz..bir de en önemli şeylerden birisi şükretmeyi öğrenmek bence..okadar çok nankörlük yapıyoruz ki,elimizdekiler aslında okadar çok ki ama nedense elimizdekileri küçümseyerek daha fazlasını istiyoruz ama daha fazlası da bize yetmemeye başlıyor..aklına olumsuz birşey geldiğinde onun aksine yönelik bir düşünce geliştir istersen bunu yaz,yazarken düşüncelerine daha çok hakim olabilirsin..küçük bir örnek mesela ayağın ağrıyor diyelim,yürüyebildiğin bir ayağın olduğu için şükretmen gerekir..ben böyle yapmaya çalışıyorum,eski kalıpları yıkmaya çalışıyorum olacak biliyorum çünkü sabır ve şükür herşeye ilaçtır

yosun_girl 19-06-2011 12:19 AM

iyi geceler öz saygı cd nasıl alıcam fiyatı nedir çekirdek inanç değiştirme cdsi almak için daha vaktim varmı forum içersinde konu açmayı da bilmiyorum uzun zamandır hiç bişey yazmadım ama bu siteyi çok seviyorum.Bana çok şey kazandırdınız çok çok çok ama çok teşekkür ederim

aşk kırıntısı 30-06-2011 02:56 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577110)
ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum"
diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

güzelmiş ...tuttum bunu8977

busesu 30-06-2011 03:47 PM

bende deniyorum ve çok işime yarıyor hatta dün tecrübe ettim ve gerçekten düşüncem olumluya dönüverdi arkadaşalar mutlaka uygulayın :) sevgiyle kalın..

prenses1 30-06-2011 08:30 PM

Alıntı:

busesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801803)
bende deniyorum ve çok işime yarıyor hatta dün tecrübe ettim ve gerçekten düşüncem olumluya dönüverdi arkadaşalar mutlaka uygulayın :) sevgiyle kalın..

bendede çok işe yarıyor...

Berilce 01-07-2011 03:10 PM

Evet, çok güzel bir taktik, durup düşünmeye sevk ediyor insanı,
bir sonra ki düşünceyi sorguluyorsun, merak ederek. Sultan adlı
arkadaşı kutluyorum.

aşk kırıntısı 01-07-2011 08:43 PM

bu sabah canım birşeye çok sıkılmıştı .
birden bu cümle içimden geçti ve 2 dk sonra unutmuşum sorunumu ...bence süper iyi geliyor.............

nergisz 11-07-2011 01:46 AM

güzel bir yöntemmiş daha uygulamam için zamanım war sanırım :S

pinky9 24-08-2011 11:44 PM

çok teşekkürler:)

serdengecti08 24-10-2011 12:10 AM

Boş iş..böyle bişey yok.."bundan sonraki düşünmcemi merak ediyorum "falan filan sanki senin elinde de.gelen düşünceler..adamın aklın en olmadık yerlerde en olmadık şeyler geliyor...engelleyemiyorsunki...bence bunlar palavra..Bu telkin işi doğru evet bu bana mantıklı geliyor ama abartmamak lazım..nerdeyse iki yıldır dinliyorum..Hala aynı düşünceler aynı sorunlar devam ediyor..belki bir umut diye takıldık gidiyoruz değişim falan hikaye...çekirdek inanç felan..boş..ben umudumu kaybetmek üzereyim bu siteden..haberiniz olsun...diyorumki adam içine kapanık..yolda yürürken bile acaba bana bakıyorlarmıdır diye düşünüyor..dolmuşta bilet parasını uzatacak cesareti yok..bana diyor ki "efendim telefonda çekirdek inanç çalışması var..arasın..."şu siteye bile yazı yazamıyacak nerdeyse...siz telefon açsın diyorsunuz..neyse dinlemeye devam bakalım..bu yazdıklarımdan anlaşlan gel git durumlar yaşıyorum..artık site yöneticileri mazur görsünler..

sweeet 24-10-2011 01:01 AM

Alıntı:

serdengecti08 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809268)
Boş iş..böyle bişey yok.."bundan sonraki düşünmcemi merak ediyorum "falan filan sanki senin elinde de.gelen düşünceler..adamın aklın en olmadık yerlerde en olmadık şeyler geliyor...engelleyemiyorsunki...bence bunlar palavra..Bu telkin işi doğru evet bu bana mantıklı geliyor ama abartmamak lazım..nerdeyse iki yıldır dinliyorum..Hala aynı düşünceler aynı sorunlar devam ediyor..belki bir umut diye takıldık gidiyoruz değişim falan hikaye...çekirdek inanç felan..boş..ben umudumu kaybetmek üzereyim bu siteden..haberiniz olsun...diyorumki adam içine kapanık..yolda yürürken bile acaba bana bakıyorlarmıdır diye düşünüyor..dolmuşta bilet parasını uzatacak cesareti yok..bana diyor ki "efendim telefonda çekirdek inanç çalışması var..arasın..."şu siteye bile yazı yazamıyacak nerdeyse...siz telefon açsın diyorsunuz..neyse dinlemeye devam bakalım..bu yazdıklarımdan anlaşlan gel git durumlar yaşıyorum..artık site yöneticileri mazur görsünler..

Senin bu ara elinden gelmiyor olabilir ama düşünceleri kontrol etmek, düşünceleri izlemek, düşünceleri susturmak gibi kavramlar var. Bunu ancak yaşayan ve yapabilen en iyi bilir. O düşünceler sorunlar hala düşüncelerinin kontrolünü alamadığın için var ama farkında değilsin.

Bu soruyu sorduğun anı bir izle o an düşüncelerin durup da bir boşluk hissi hissetmiyor musun? İlla bu soru da değil bir cümle kurduğumuz zaman bilinçli ardından başka bir cümle gelmiyorsa ya da cevaplanacak bir soru sormuyorsak buna benzer bir boşluk hissini yaşamaz mıyız?

Tamam telkinler çok güzel bir araç ama bazen tek başına istenilen değişimleri gerçekleştirmek için telkinlerin yeterli olmadığını okumadın mı hiç forumda? Hem telkin dinlemek hem de kendini okuyup geliştirmek gerek.

Emin ol umudunu yitirmeyi bile sen seçiyorsun çünkü yenilgiyi kabul ediyorsun. Tüm seçimlerinde özgürsün ama bu sana kimseyi eleştirme hakkını vermez. Oysa insanlar hep bu hakkı kendilerinde görür. Bana göre insanın yalnızca kendini eleştirme hakkı vardır.

Hep umutlu kalman dileğim.(Başkaları yapabiliyorsa sen de yapabilirsin yeter ki bunu seç.)

Janer 25-10-2011 04:35 PM

Alıntı:

serdengecti08 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809268)

Bahsettiğin kişi kimse her şey onun içinde biter ben bundan sonraki düşüncemi merak ediyorum dediğimde hiç birşey aklıma gelmiyor sadece kendi kendime gülüyorum bazen sinirleniyorum bundan sonraki düşüncemi merak ediyorum diyorum bütün sinirim geçiyor .. her şey beyninde biter sen istediğin kadar dinle ama bunu yapmaya karar vermediğin sürece bir şeyler için çabalamadığın sürece değişen bir şey olmyacaktır .

Merto 25-10-2011 05:47 PM

Olanı kabul et, odağını değiştir, duygusal olarak ne hissettiğine bak, düşünceler gelir gider, duygular sık kullanılan ve deneyimlerle desteklenen düşünceleri alarak gerçekliğimize sokar.

Korktuğum şey nedir? sorusu üzerine çalışmak gerçeklerle yüzleştirir.....

Deneyimleri olumluya çevirdikçe, olumsuz sonuçları okeyledikçe , olumlu yada olumsuz olarak tanımlanan uçlardan dengeye gelmek olasıdır....

kendini arayan adam 05-11-2011 12:22 PM

Ben olumsuz bişey düşündügümde ; OLUMSUZ DÜŞÜNMEYECEĞİM diyordum kendi kendime ve bunu bir kaç sefer tekrarlıyordum.. Bir sonraki düşüncem acaba ne olacak cümlesi bence daha etkileyici olur.. Çünkü bir merak uyandırdıgından o anki olumsuz düşünceden hemen uzaklaşıyorsun.. Ustaca sorulmuş bir soru:)
Ama sürekli yapıldıgında bıktırır mı zamanla görecez.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 AM.