![]() |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Harika bir paylaşım hepiniz harikasısınız. sizi seviyorum, teşekkür ediryorum, beni affedin, özür diliyorumO0 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle keşke daha erken açsaydım.az önce msn i açıyım dedim uzun süredir yazmayan arkadaşım yine yazmamıştı.üzüntümden ve sinirimden bidaha bende yazmayacağımı haftada 1 arayıp konuşacağımızın yeterli olacağını yazdım.AHdiyorum bu yazıyı öncesinde görseydim yazmazdım tutardım kendimi ama açıkcası bundan sonra ne düşünceğimi merakediyorum çünkü bulamıyorum.YARDDDIM |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle wave44paylaşım için çok çok teşekkürlersapkal89 bayıldım bu fikre 25889ve bunu paylaşmış olman çok güzelO0 iyi ki varsın bengusu |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle evet.. bende denedim ve yararlı olduğunu gördüm.. böyle bir soruyu kendi kendimize yönelttiğimiz anda düşünce gücümüz hemen neyi düşünmelisin diye bir döngü içerisine giriyor ve olumsuz düşünceyi sana empoze etmekten vazgeçiyor.. gerçekten işe yaradı bende.. teşekkürler bengisu.. iyiki varsın.. sevgiyle kalın |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sizlerinde kullanması beni çok mutlu etti. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben de deneyeceğim. sabırsızlandım :):) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle sahip olduğumuz güzellikler olumsuzluklarımızı kafaya takmayı biraz hafifletiyor.. |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum :) teşekür ederim |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle güzel bir yöntem uygulayacağım sağol sultansuperxy |
sevgiyle mutlu kaly789 |
sultancım bugün sabahtan beri hemen her konuda bundan sonraki düşüncemi merak ediyorum cümlesini uyguladım,vallaha süpermiş insana her konuda düşünme payı kalıyor ve kelimeleri özenle seçiyorsun. sevincli sevincli sevincli cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 happy6 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle çok güzel denicem teşekkürler.... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben olumsuz düşünmeye başladığımda hemen mutlu olduğum bir anımı getiriyorum. Çok işe yarıyor :) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle çok güzelmiş bende deniycem.teşekkürler... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle teşekkürler denemeye başlayacağım... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle merhabalar sevgili bezelye,, bu cümleyi ne için söyliycez banada anlatırmısın |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle teşekkürler,işe yarıyor:) |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle teşekkürler sultan.. ben de deneyeceğim.. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Çok Ürktüm Ya smil56 "Bundan Sonraki Düşüncemin Ne Olacağını Merak Ediyorum" Diyince Birden Herşey Aklımdan Çıktı idea3 krzm67 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bugunn çok sıkışıkk ve yoğun hastalı bigündü yetmezmiş gibi bi hastayada kızdımmm .patlamak üzereykenn boşverdim gittii dedimm bhundan sonrakii düşüncemiin ne olcagını merak ediyorumm diee defalarca söledimm bi an baktımkii hasta bitmişşş akşamm 5 olmuş vede paydosss :) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bu yöntemi defterime not aldım.deneyeceğim... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle süpermiş hemde çok kolay hemen deniycem |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ne zaman olunsuz bir düşünceye takıldığımı hissettim hemen bu cümleyi söylüyorum... sevgi ve ışıkla kalın |
özgüvenimi kazanmak isyorum. değerli olduğumu hissetmek istiyum. acı çekiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinir size dua ederim |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle aynı durum çoğumuz için geçerli aslında kimimiz bu özelliğimizden tamamen kurtulduk,kimimiz bu yolda tökezleye tökezleye ilerlemeye çalışıyoruz..öncelikle kendini sevmeye çalış,kendini sevdiğini söyle sürekli,kendine olan sevgini yaz,kendinde bulduğun güzel özellikleri düşün ve yaz onları,çok ufacık bile olsa küçümseme zaten küçümsediğimiz için bir zaman sonra kör oluyoruz..bir de en önemli şeylerden birisi şükretmeyi öğrenmek bence..okadar çok nankörlük yapıyoruz ki,elimizdekiler aslında okadar çok ki ama nedense elimizdekileri küçümseyerek daha fazlasını istiyoruz ama daha fazlası da bize yetmemeye başlıyor..aklına olumsuz birşey geldiğinde onun aksine yönelik bir düşünce geliştir istersen bunu yaz,yazarken düşüncelerine daha çok hakim olabilirsin..küçük bir örnek mesela ayağın ağrıyor diyelim,yürüyebildiğin bir ayağın olduğu için şükretmen gerekir..ben böyle yapmaya çalışıyorum,eski kalıpları yıkmaya çalışıyorum olacak biliyorum çünkü sabır ve şükür herşeye ilaçtır |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle iyi geceler öz saygı cd nasıl alıcam fiyatı nedir çekirdek inanç değiştirme cdsi almak için daha vaktim varmı forum içersinde konu açmayı da bilmiyorum uzun zamandır hiç bişey yazmadım ama bu siteyi çok seviyorum.Bana çok şey kazandırdınız çok çok çok ama çok teşekkür ederim |
güzelmiş ...tuttum bunu8977 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bende deniyorum ve çok işime yarıyor hatta dün tecrübe ettim ve gerçekten düşüncem olumluya dönüverdi arkadaşalar mutlaka uygulayın :) sevgiyle kalın.. |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Evet, çok güzel bir taktik, durup düşünmeye sevk ediyor insanı, bir sonra ki düşünceyi sorguluyorsun, merak ederek. Sultan adlı arkadaşı kutluyorum. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bu sabah canım birşeye çok sıkılmıştı . birden bu cümle içimden geçti ve 2 dk sonra unutmuşum sorunumu ...bence süper iyi geliyor............. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle güzel bir yöntemmiş daha uygulamam için zamanım war sanırım :S |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle çok teşekkürler:) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Boş iş..böyle bişey yok.."bundan sonraki düşünmcemi merak ediyorum "falan filan sanki senin elinde de.gelen düşünceler..adamın aklın en olmadık yerlerde en olmadık şeyler geliyor...engelleyemiyorsunki...bence bunlar palavra..Bu telkin işi doğru evet bu bana mantıklı geliyor ama abartmamak lazım..nerdeyse iki yıldır dinliyorum..Hala aynı düşünceler aynı sorunlar devam ediyor..belki bir umut diye takıldık gidiyoruz değişim falan hikaye...çekirdek inanç felan..boş..ben umudumu kaybetmek üzereyim bu siteden..haberiniz olsun...diyorumki adam içine kapanık..yolda yürürken bile acaba bana bakıyorlarmıdır diye düşünüyor..dolmuşta bilet parasını uzatacak cesareti yok..bana diyor ki "efendim telefonda çekirdek inanç çalışması var..arasın..."şu siteye bile yazı yazamıyacak nerdeyse...siz telefon açsın diyorsunuz..neyse dinlemeye devam bakalım..bu yazdıklarımdan anlaşlan gel git durumlar yaşıyorum..artık site yöneticileri mazur görsünler.. |
Bu soruyu sorduğun anı bir izle o an düşüncelerin durup da bir boşluk hissi hissetmiyor musun? İlla bu soru da değil bir cümle kurduğumuz zaman bilinçli ardından başka bir cümle gelmiyorsa ya da cevaplanacak bir soru sormuyorsak buna benzer bir boşluk hissini yaşamaz mıyız? Tamam telkinler çok güzel bir araç ama bazen tek başına istenilen değişimleri gerçekleştirmek için telkinlerin yeterli olmadığını okumadın mı hiç forumda? Hem telkin dinlemek hem de kendini okuyup geliştirmek gerek. Emin ol umudunu yitirmeyi bile sen seçiyorsun çünkü yenilgiyi kabul ediyorsun. Tüm seçimlerinde özgürsün ama bu sana kimseyi eleştirme hakkını vermez. Oysa insanlar hep bu hakkı kendilerinde görür. Bana göre insanın yalnızca kendini eleştirme hakkı vardır. Hep umutlu kalman dileğim.(Başkaları yapabiliyorsa sen de yapabilirsin yeter ki bunu seç.) |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Olanı kabul et, odağını değiştir, duygusal olarak ne hissettiğine bak, düşünceler gelir gider, duygular sık kullanılan ve deneyimlerle desteklenen düşünceleri alarak gerçekliğimize sokar. Korktuğum şey nedir? sorusu üzerine çalışmak gerçeklerle yüzleştirir..... Deneyimleri olumluya çevirdikçe, olumsuz sonuçları okeyledikçe , olumlu yada olumsuz olarak tanımlanan uçlardan dengeye gelmek olasıdır.... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Ben olumsuz bişey düşündügümde ; OLUMSUZ DÜŞÜNMEYECEĞİM diyordum kendi kendime ve bunu bir kaç sefer tekrarlıyordum.. Bir sonraki düşüncem acaba ne olacak cümlesi bence daha etkileyici olur.. Çünkü bir merak uyandırdıgından o anki olumsuz düşünceden hemen uzaklaşıyorsun.. Ustaca sorulmuş bir soru:) Ama sürekli yapıldıgında bıktırır mı zamanla görecez. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 AM. |