![]() |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
evet savaştığın şey güçlenir..bu sözün benim için beni sarsan bir söz oldu..çok teşekkür ederim.. savaşmayı bıraktıracak,tüm hırslardan uzaklaştıracak çok önemli bir bilgi altını çiziyorummmy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle tesadüf bu ya , eşim ve ben tam da bu MÜTHİŞ paylaşımı okurken;eşim son kalan çikolata kaplı rulo katı bitirmiş..ve bana da "ACABA BUNDAN SONRA Kİ DÜŞÜNCEM NE OLACAK?" diye sormak düştü.eşime dönüp sorduğumda tatlı bir tebessüm çıkıverdi ortaya... teşekkür ederim BENGUSU!!! |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Ne güzell sevincli |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Sitemizin meleği gelmiş.Hoşgeldin bengusu... |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle O melek hepp bizimlee ::) Bakma senn, yokmuş gibi gözüktüğünee sevincli Bi melek daha var, aslında o da bizimle ama şimdilik değilmiş gibi gözüküyor. . |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Kim diğer melek... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Arkadaşlar bir de yeni farkettiğim birşeyi sizlerle paylaşmak isterim . Canım sıkkın olduğu zamanlarda her nerede isem etrafıma bakıp cisimlerin , şekillerin, insanların birbirlerinden farklı olduğunu, aynı masa üzerindeki iki ayrı noktanın bile aynı olmadığını düşündüğümde, içtiğim suyun bir önceki bardaktakiyle aynı olmadığını düşündüğümde içimi garip bir mutluluk ve sevinç kaplıyor, bir anda neşe doluyorum. "FARKLI " diyorum ve renkleri sanki bir anda değişiyormuş gibi oluyor :)))))))))))) herkes için sonsuz mutluluklar diliyorum biliyorumki bunu ve daha iyisini hakediyoruz , bu sitede bu cümleleri kurabilme yetisini bana kazandıran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ki çok sayıda konuyu okumuş olan arkadaşlarım farketmiştirler: her bir harf ve kelimemle olumlamaya özen gösteriyorum. neşeyle ve sevgiyle yaşayın :)))))) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle evet ben de merak ettim kim diğer melek ... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle diğer melek Ezeli Nur mu yoksa??? |
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle tam da ihtiyacim olan sey! cok sagol bengusu :) |
iyi ki varsınızy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Tamda olumsuzluklarla cebelleşirken harika buu..Çok teşekkürler paylaşımın için.... BUNDAN SONRA NE DÜŞÜNECEĞİMİ MERAK EDİYORUM....dusun2 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle artık hiç olumsuz düşünmüyorum ne zaman olumsuz bir şey gelse bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum..sevgili bengusu iyi ki varsın |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Hımm bundan sonraki düşüncemi merak ediyorum sanki bu cümlenin içinde biraz dalga geçme,biraz küçümseme var olumsuz düşünceye karşı bir meydan savaşı açıyormuşuz gibi geldi bana:)Teşekkür ederim bengusu işime çoookkk yarayacağına eminim.Sevgiyle kal. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Ben elimden geldiğince olumsuzu atmaya çalışıyorum içimden.Ama bazen gerçeklerden kaçıyormuşum gibi geliyor bana nedense. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bugun olumsuz dusuncelerden bol birsey yok bende.hemde kafayi yedirtecek kadar.ooooffff ooooffff.cok gucsuzum.insalara gerekli cevabi verip susturmadigim icin sonrada boyle kendimi yiyip bitiriyorum.yillar yili bu boyle oldu.herseyi yikmak istiyorum.rahat birakin beni artiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.defoluuuuuuuuuuuuuu uuuun diye bangir bangir bagirmak feryat etmek istiyorum.uzgunum arkadaslar sizleride olumsuz dusuncelerime yem ettigim icin. |
Olumsuz düşünsen bile konuştuğun şeyler olumlu olsun.Beynini yiyip bitiren olumsuz düşüncelerin kalsın onları değiştir demiyorum ama olumlu konuş olumlu davran karşılaştığın olumlu şeyleri görünce zaten sende olumlu olmanın gerçekten daha iyi olduğunu anlayacaksın... |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle mrb kişisel problemlerimden en önemlisi kendime güvenemem ve istadiğim şeyi hayal ettiğim gibi yapamamam ayrıca kendimi iyi ifade edememekte en önemli problemlerimden biri.tesadüfen sitenizin adını okudum ve merak edip hemen üye oldum umarım burda hayatta olmak istediğim gibi olmayı başarabilirim sevgiler... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bir çözüme ulaşmak için önce sorunun ne olduğunu bilmek gerektiğini düşünüyorum biraz önce yazdığım problemlerimi belirlememe rağmen bir sonuca ulaşamadım yani olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek bir cümlem yok... :( |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle olumlu dusunmeyi ahh bir basarabilsem.bende inaniyorum herseyin duzelecegine.ama bugun dunkunden iyiyim.dun ve bugun sesimi duyan arkadaslarin tavsiyeleri ve oncelikle sesimi duyurmus olmak beni gercekten cok rahatlatti.bugun gercekten dunden iyiyim |
|
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ilginç bir yöntem :) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bazı şeyler bizde oluşurken ne birden bire bir huy edinebiliriz ne de bıçak gibi istediğimiz gibi kötü huylarımızdan kurtulabiliriz...zannedersem bu süreç içinde bize en çok yardımcı olacak şey umutla sabır edip çabalamak...şahsen ben zaman zaman resmen çileden çıkıyorum ama sonra bir gün herşeyin düzeleceğine olan inancımı yitirmedim...sonuçta sorun varsa çare de muhakkak vardır bence...teşekkürler bengisu çok güzel ilginç ve doğal bir yöntem...çok hoşuma gitti |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle işe yarayacak gibi görünüyor. paylaşım için tesekkür ederim. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben bugün kullandım ve hemen kestim olumsuz düşüncemi 956k |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Çok iyimiş denemem lazım :D |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle isime yariyo cidden deniyorum :^^ |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle çok teşekkürler.. mutlaka bundan sonra deneyeceğim.. : ) siz de iyiki varsınız mutlu kalasınız.. : ) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Benim öğrendiğim günden beri denediğim birşey.Gerçekten işe yarıyor.Belirli bir süre sonra alışkanlık halini alıyor.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Ben en kötü anlarımı hatırlatıyorum kendime;neler geçmedi ki;bu da geçer diyorum. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ahaha cidimisnzz harika bişiymiş beah deniyorum ==)) zevklen |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle güzel miş.. Bengisucum teşekkürler.. deneyeceğim.. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Bunu ilk okuduğumda çok saçma gelmişti. Şimdi tekrar karşılaşınca bu başlıkla, bir deneyeyim dedim. (İlk okuduğumda deneme fırsatım olmamıştı.) Yüksek sesle aynı şeyi tekrarladım. Sonuç: Harika.art56art56 Teşekkür ederim.:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM. |