Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463158-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-tek-cumle.html)

bluegirlx 14-03-2010 07:27 PM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589701)
Çoook teşekkür ederim :) şimdi ana fikri daha iyi anladım (ister istemez yaptığım şeyin nihayetinde kötü birşeye odaklanmak anlamına geldiğini anladım, bir nevi savaştığım şeyin de güçlenmesi gibi ) sevgiyle kalın

evet savaştığın şey güçlenir..bu sözün benim için beni sarsan bir söz oldu..çok teşekkür ederim..

savaşmayı bıraktıracak,tüm hırslardan uzaklaştıracak çok önemli bir bilgi altını çiziyorummmy789

simetra 14-03-2010 07:51 PM

tesadüf bu ya , eşim ve ben tam da bu MÜTHİŞ paylaşımı okurken;eşim son kalan çikolata kaplı rulo katı bitirmiş..ve bana da "ACABA BUNDAN SONRA Kİ DÜŞÜNCEM NE OLACAK?" diye sormak düştü.eşime dönüp sorduğumda tatlı bir tebessüm çıkıverdi ortaya...

teşekkür ederim BENGUSU!!!

maviinci 14-03-2010 07:54 PM

Ne güzell sevincli

Sultan 14-03-2010 09:37 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589723)
evet savaştığın şey güçlenir..bu sözün benim için beni sarsan bir söz oldu..çok teşekkür ederim..

savaşmayı bıraktıracak,tüm hırslardan uzaklaştıracak çok önemli bir bilgi altını çiziyorummmy789

Alıntı:

simetra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589728)
tesadüf bu ya , eşim ve ben tam da bu MÜTHİŞ paylaşımı okurken;eşim son kalan çikolata kaplı rulo katı bitirmiş..ve bana da "ACABA BUNDAN SONRA Kİ DÜŞÜNCEM NE OLACAK?" diye sormak düştü.eşime dönüp sorduğumda tatlı bir tebessüm çıkıverdi ortaya...

teşekkür ederim BENGUSU!!!

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589729)
Ne güzell sevincli

evet her şey gönlünüzce olumsuz düşünceden uzak olsun.ve ne zaman olumsuz düşünürseniz cümleniz aklınızda olsun.sevgiyle mutlu kalıny789

vitamin61 14-03-2010 09:38 PM

Sitemizin meleği gelmiş.Hoşgeldin bengusu...

simetra 14-03-2010 09:43 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589754)
Sitemizin meleği gelmiş.Hoşgeldin bengusu...

melek gelmiş gitmiş ben kacırmısım..ama çok sevindim bana cevap yazdığı için... sana da teşekkür ederim vitamin61art56art56

maviinci 14-03-2010 09:45 PM

O melek hepp bizimlee ::) Bakma senn, yokmuş gibi gözüktüğünee sevincli Bi melek daha var, aslında o da bizimle ama şimdilik değilmiş gibi gözüküyor. .

vitamin61 14-03-2010 09:46 PM

Kim diğer melek...

Megavolt 14-03-2010 10:23 PM

Arkadaşlar bir de yeni farkettiğim birşeyi sizlerle paylaşmak isterim . Canım sıkkın olduğu zamanlarda her nerede isem etrafıma bakıp cisimlerin , şekillerin, insanların birbirlerinden farklı olduğunu, aynı masa üzerindeki iki ayrı noktanın bile aynı olmadığını düşündüğümde, içtiğim suyun bir önceki bardaktakiyle aynı olmadığını düşündüğümde içimi garip bir mutluluk ve sevinç kaplıyor, bir anda neşe doluyorum. "FARKLI " diyorum ve renkleri sanki bir anda değişiyormuş gibi oluyor :)))))))))))) herkes için sonsuz mutluluklar diliyorum biliyorumki bunu ve daha iyisini hakediyoruz , bu sitede bu cümleleri kurabilme yetisini bana kazandıran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ki çok sayıda konuyu okumuş olan arkadaşlarım farketmiştirler: her bir harf ve kelimemle olumlamaya özen gösteriyorum. neşeyle ve sevgiyle yaşayın :))))))

simetra 14-03-2010 10:46 PM

evet ben de merak ettim kim diğer melek ...

arca 25-05-2010 10:16 PM

diğer melek Ezeli Nur mu yoksa???

Sultan 26-05-2010 08:13 AM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748559)
Supersiniz arkadaşlar bengusum super konu iyi ki açmışsın..Yorumlar ve tavsiyeler super.
Benim aklıma olumsuz düşünce gelince düşüncenin içerisinden akıyorum ve buda geçer söylüyorum.Bir bakmışım ki yok olmuş.

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748605)
diğer melek Ezeli Nur mu yoksa???

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748629)
Bak bende merak ettim he :D:D:D Acaba ben miyim bende senin gibi diğer meleği bilmiyorum arca :D:D:D Bana göre bu sitedeki herkes melek.

teşekkür ederim arkadaşlar bu sitede her kes melek y789

ethanhunt 31-05-2010 01:10 AM

Alıntı:

gunesim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577273)
ben olumsuz bir şey aklıma geldiğinde ismail yk nın şarkısını bağırarak söylerim. guitar sonra pencereyi açıp derin nefes alıp veririm. rahatlarım.

Hocam hangisini dinliyorsun "allah belanı versin" falanmı yoksa? :)

zahiri 10-06-2010 04:59 PM

tam da ihtiyacim olan sey! cok sagol bengusu :)

Sultan 10-06-2010 10:20 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751396)
tam da ihtiyacim olan sey! cok sagol bengusu :)

tam ihtiyacın olduğunda karşına çıkmasına sevindim.
iyi ki varsınız
y789

Parlayan 11-06-2010 12:46 AM

Tamda olumsuzluklarla cebelleşirken harika buu..Çok teşekkürler paylaşımın için....

BUNDAN SONRA NE DÜŞÜNECEĞİMİ MERAK EDİYORUM....dusun2

prenses1 23-06-2010 11:43 AM

artık hiç olumsuz düşünmüyorum ne zaman olumsuz bir şey gelse bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum..sevgili bengusu iyi ki varsın

Nefti_ 23-06-2010 01:29 PM

Hımm bundan sonraki düşüncemi merak ediyorum sanki bu cümlenin içinde biraz dalga geçme,biraz küçümseme var olumsuz düşünceye karşı bir meydan savaşı açıyormuşuz gibi geldi bana:)Teşekkür ederim bengusu işime çoookkk yarayacağına eminim.Sevgiyle kal.

RenaC 23-06-2010 06:55 PM

Ben elimden geldiğince olumsuzu atmaya çalışıyorum içimden.Ama bazen gerçeklerden kaçıyormuşum gibi geliyor bana nedense.

sesimi duyan yokmu 26-06-2010 01:05 AM

bugun olumsuz dusuncelerden bol birsey yok bende.hemde kafayi yedirtecek kadar.ooooffff ooooffff.cok gucsuzum.insalara gerekli cevabi verip susturmadigim icin sonrada boyle kendimi yiyip bitiriyorum.yillar yili bu boyle oldu.herseyi yikmak istiyorum.rahat birakin beni artiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.defoluuuuuuuuuuuuuu uuuun diye bangir bangir bagirmak feryat etmek istiyorum.uzgunum arkadaslar sizleride olumsuz dusuncelerime yem ettigim icin.

RenaC 26-06-2010 10:37 PM

Alıntı:

sesimi duyan yokmu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754238)
bugun olumsuz dusuncelerden bol birsey yok bende.hemde kafayi yedirtecek kadar.ooooffff ooooffff.cok gucsuzum.insalara gerekli cevabi verip susturmadigim icin sonrada boyle kendimi yiyip bitiriyorum.yillar yili bu boyle oldu.herseyi yikmak istiyorum.rahat birakin beni artiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.defoluuuuuuuuuuuuuu uuuun diye bangir bangir bagirmak feryat etmek istiyorum.uzgunum arkadaslar sizleride olumsuz dusuncelerime yem ettigim icin.

Olumsuz düşünsen bile konuştuğun şeyler olumlu olsun.Beynini yiyip bitiren olumsuz düşüncelerin kalsın onları değiştir demiyorum ama olumlu konuş olumlu davran karşılaştığın olumlu şeyleri görünce zaten sende olumlu olmanın gerçekten daha iyi olduğunu anlayacaksın...

hayatın_ritmi 26-06-2010 11:56 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577110)
ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum"
diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

Aradığımı buldum!derty

mangakolik 27-06-2010 12:15 AM

mrb kişisel problemlerimden en önemlisi kendime güvenemem ve istadiğim şeyi hayal ettiğim gibi yapamamam ayrıca kendimi iyi ifade edememekte en önemli problemlerimden biri.tesadüfen sitenizin adını okudum ve merak edip hemen üye oldum umarım burda hayatta olmak istediğim gibi olmayı başarabilirim sevgiler...

mangakolik 27-06-2010 12:23 AM

bir çözüme ulaşmak için önce sorunun ne olduğunu bilmek gerektiğini düşünüyorum biraz önce yazdığım problemlerimi belirlememe rağmen bir sonuca ulaşamadım yani olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek bir cümlem yok... :(

sesimi duyan yokmu 27-06-2010 02:13 AM

olumlu dusunmeyi ahh bir basarabilsem.bende inaniyorum herseyin duzelecegine.ama bugun dunkunden iyiyim.dun ve bugun sesimi duyan arkadaslarin tavsiyeleri ve oncelikle sesimi duyurmus olmak beni gercekten cok rahatlatti.bugun gercekten dunden iyiyim

sesimi duyan yokmu 27-06-2010 02:17 AM

Alıntı:

RenaC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753845)
Ben elimden geldiğince olumsuzu atmaya çalışıyorum içimden.Ama bazen gerçeklerden kaçıyormuşum gibi geliyor bana nedense.

evet.bu gercekten kandirmaca.ama mutlu olmak kandirmacaylada olsa geri ceviremeyecegim bir luks.O0

dilemma1976 28-06-2010 09:29 AM

Alıntı:

sesimi duyan yokmu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754437)
olumlu dusunmeyi ahh bir basarabilsem.bende inaniyorum herseyin duzelecegine.ama bugun dunkunden iyiyim.dun ve bugun sesimi duyan arkadaslarin tavsiyeleri ve oncelikle sesimi duyurmus olmak beni gercekten cok rahatlatti.bugun gercekten dunden iyiyim

olumlu düşünmeyi bu telkinlerle başarabilirsin.bende senin gibiydim,önce olayların olumsuz yönünü bulup çıkarıyordum.2 haftadır bu siteye üyeyim ve telkinleri dinliyorum.ben çok memnunum sürekli bir mutluluk hali içindeyim.herşeye halledebilirim demeye,kendimi keşfetmeye ,her insan değerlidir ve mutlu olmayı hakeder bunu söylemeye başladım.mutlu olmak içinde hayata olumlu bakmak lazım.ve en önemlisi problemin farkında olmak sen olumsuzluğunun farkında olduğuna göre bunu düzeltebilecek bir yapıdasın demektir.bir çok insan bunun farkında olmadan mutsuz bir şekilde yaşayıp gidiyor.

roseone 08-07-2010 03:17 AM

ilginç bir yöntem :)

atessu 15-07-2010 02:26 PM

bazı şeyler bizde oluşurken ne birden bire bir huy edinebiliriz ne de bıçak gibi istediğimiz gibi kötü huylarımızdan kurtulabiliriz...zannedersem bu süreç içinde bize en çok yardımcı olacak şey umutla sabır edip çabalamak...şahsen ben zaman zaman resmen çileden çıkıyorum ama sonra bir gün herşeyin düzeleceğine olan inancımı yitirmedim...sonuçta sorun varsa çare de muhakkak vardır bence...teşekkürler bengisu çok güzel ilginç ve doğal bir yöntem...çok hoşuma gitti

ebubekir88 30-07-2010 01:20 AM

işe yarayacak gibi görünüyor. paylaşım için tesekkür ederim.

elisya 31-07-2010 11:04 PM

ben bugün kullandım ve hemen kestim olumsuz düşüncemi 956k

Lorennao7 01-08-2010 03:36 AM

Çok iyimiş denemem lazım :D

zahiri 01-08-2010 07:01 PM

isime yariyo cidden deniyorum :^^

delimanyak 02-08-2010 12:36 AM

çok teşekkürler.. mutlaka bundan sonra deneyeceğim.. : )

siz de iyiki varsınız mutlu kalasınız.. : )

Parlayan 02-08-2010 12:48 AM

Benim öğrendiğim günden beri denediğim birşey.Gerçekten işe yarıyor.Belirli bir süre sonra alışkanlık halini alıyor..

Sultan 02-08-2010 08:24 AM

Alıntı:

atessu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757729)
bazı şeyler bizde oluşurken ne birden bire bir huy edinebiliriz ne de bıçak gibi istediğimiz gibi kötü huylarımızdan kurtulabiliriz...zannedersem bu süreç içinde bize en çok yardımcı olacak şey umutla sabır edip çabalamak...şahsen ben zaman zaman resmen çileden çıkıyorum ama sonra bir gün herşeyin düzeleceğine olan inancımı yitirmedim...sonuçta sorun varsa çare de muhakkak vardır bence...teşekkürler bengisu çok güzel ilginç ve doğal bir yöntem...çok hoşuma gitti

Alıntı:

ebubekir88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759817)
işe yarayacak gibi görünüyor. paylaşım için tesekkür ederim.

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760134)
ben bugün kullandım ve hemen kestim olumsuz düşüncemi 956k

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760227)
çok teşekkürler.. mutlaka bundan sonra deneyeceğim.. : )

siz de iyiki varsınız mutlu kalasınız.. : )

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760190)
isime yariyo cidden deniyorum :^^

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760146)
Çok iyimiş denemem lazım :D

Alıntı:

Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760229)
Benim öğrendiğim günden beri denediğim birşey.Gerçekten işe yarıyor.Belirli bir süre sonra alışkanlık halini alıyor..

hepinize teşekkür ederim denemeniz çok güzel iyi ki varsınız arkadaşlary789

atesa 12-08-2010 03:24 PM

Ben en kötü anlarımı hatırlatıyorum kendime;neler geçmedi ki;bu da geçer diyorum.

inferius 12-08-2010 03:55 PM

ahaha cidimisnzz
harika bişiymiş beah
deniyorum ==)) zevklen

elccy 31-08-2010 03:25 PM

güzel miş.. Bengisucum teşekkürler.. deneyeceğim..

planner 31-08-2010 04:21 PM

Bunu ilk okuduğumda çok saçma gelmişti. Şimdi tekrar karşılaşınca bu başlıkla, bir deneyeyim dedim. (İlk okuduğumda deneme fırsatım olmamıştı.) Yüksek sesle aynı şeyi tekrarladım.

Sonuç: Harika.art56art56

Teşekkür ederim.:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM.