![]() |
Cevap: OLUMLAMALARIN KULLANIMI olumlama yapmayı düşünen arkadaşlara bir önerim var. önce direnciniz kırılana kadar aformasyon yapın. aformasyon konusunda http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ullanalim.html yardım alabilirsiniz. olumsuzlama konusundada araştırma yapmanızı öneririm.. |
Cevap: OLUMLAMALARIN KULLANIMI Alıntı:
linki hemen inceliyorm,teşekkürler:)) |
Cevap: OLUMLAMALARIN KULLANIMI ben geçmişimi untmaya çalışıyorum, acaba olumlama mı yapsam, yoksa aşağıdaki belirtildiği şekilde afformasyon mu yapsam karar veremedim :) GEÇMİŞİMDEN ÖZGÜRLEŞİYORUM Derin nefes alıyoruz sakinleşene kadar.. Her başlıktaki soru cümlelerini 33 kere sesli olarak tekrarlıyoruz. - " Neden bu kadar geçmişimi olduğu gibi kabul ediyorum? " - " Neden bu kadar geçmişimden özgürüm? " - " Neden bu kadar geçmiş deneyimlerimde bile pozitif yönleri görüyorum? " - " Neden bu kadar geçmişimden ayrılıyorum? " - " Neden bu kadar kızgınlığımı arkamda bırakıyorum? " - " Neden bu kadar kendime ait tüm kızgınlıklarımı bıraktım? " - " Neden bu kadar beni ben yapan geçmişteki deneyimlerim? " - " Neden bu kadar geçmişim bana güç verdi? " - " Neden bu kadar geçmişteki reddedilmelerim beni güçlendirdi? " - " Neden bu kadar geleceğim hakkında pozitifim? " - " Neden bu kadar beni parlak bir gelecek bekliyor? " - " Neden bu kadar şu anda yaşamımdaki tüm iyi şeyleri takdir ediyorum? " - " Neden bu kadar hayatımda pek çok iyi şey var ve ileriye geleceğe bakıyorum? " sesli olarak tekrarladıktan sonra ve cümle sonunda derinn bir nefes daha alıyoruz ve son olarak " teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim." diyerek tekrarladığımız soru cümlemizde evrene şükranlarımızı sunuyoruz. Tekrarladıklarımıza günde en az 3 tur ve 3 ay süreyle devam etmeliyiz. |
Cevap: OLUMLAMALARIN KULLANIMI keşke ilk söylediğimizde kabul etsek dediğin gibi..şöyle örnek verelim..mesela..kendimi seviyorum diye bir olumlamaya ihtiyaç duyuyorsun ..sen seviyorum diyorsun dilinle ama eğer gerçekten bu hayatının doğru bir kalıbı olsaydı zaten böyle bir özgüvenm olumlamsına ihtiyaç duymazdın. ki bu olumlamayı yapmaya başladıktan sonra hayat seni buna gerçekten inanıyormusun diye sınar..olumalamalara ilk yaptığımızda inanmayız gerçekliğine..mühim olan sabırla tekrar edip hayatımızın bir parçası ve gerçeği haline gitirmek.. |
Cevap: OLUMLAMALARIN KULLANIMI ben geçmişi unutulmaz affedilir diye düşünüyorum. geçmişin unutlması gerekilen bir şey değilde affedilmesi gereken bir yaşanmışlık olarak kabul etmeni öneririm ilk başta sevgiler.. |
Alıntı:
|
bayıldım bu açıklamaya |
Cevap: OLUMLAMALARIN KULLANIMI güncelleme |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 AM. |