![]() |
olumlama hakkında birkaç sorum var ? Arkadaşlar ben bugüne kadar sadece telkin dinleme ve kişisel gelişim kitapları okumaya ilgi duymuştum.. fakat forumda bir mesajda sadece telkin dinlemenin tek başına yeterli olmadığını ve bu nedenle burdaki birçok insanın olumlama, meditasyon vesaire gibi şeylerle bunları desteklediğini ifade eden bir cümle okudum.. dolayısıyla olumlama denen şey dikkatimi çekti ve bu konuda hiçbir bilgim yok.. olumlu cümlerlerden oluşan yazılar var gördüğüm kadarıyla.. ve benim sormak istediğim şey ; olumlama yapmanın herhangi bir tekniği yöntemi metodu veya bir zamanı var mı ? bu cümleleri nasıl kullanıyorsunuz olumlama yapan arkadaşlar ? ben sadece olumlu cümlelerden oluşan metinler görüyorum ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum.. diğer bir sorum da şu... Bazı ses programlarıyla kendi telkinlerimizi yapabilmemiz de mümkünmüş galiba ? olumlama cümleleri telkin cümlelerine çok benziyor...acaba o tarz bir programla olumlama metinlerini sesli olarak okuyup kaydedip kendi telkinlerimi hazırlasam...ve burdaki dinlediğim telkinlerin listesine onu da eklesem nasıl olur sizce ? |
Cevap: olumlama hakkında birkaç sorum var ? merhabalar sevgili imported angel::)bu linkte sorularının yanıtlarını bulabilirsin:) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-sanati.html bunun dışında burda da ders 2 ye bakabilirsin:) sevgiler:) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-1-bolum.html |
Cevap: olumlama hakkında birkaç sorum var ? sevgili İmported_Angel, Forumumuzda Olumlamalar bölümünü baştan sona incelemeni öneririm..İstediğin kadar olumlama çeştleri,üstelik her konu için. banuh'un verdiği linkler de çok etkili..Özellikle keops'un konusu,çok detaylı bilgiler veriyor.. yeni blog sitemizden de faydalanabilirsin.. www.olumlamalar.com actionsmile |
Cevap: olumlama hakkında birkaç sorum var ? Bende bu aralar sitenın cok bos bırakıldıgını dusundum madetörler tarafından yada ısı bılen sorulara yanıt verebılen arkadaslar tarafından..Bır kac soruya cevap vermenız hosuma gıttı yenır bır hayat tsk ler .. |
Cevap: olumlama hakkında birkaç sorum var ? hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :) verdiğiniz bütün linkleri inceliycem sağolun :) |
Cevap: olumlama hakkında birkaç sorum var ? Sevgili İmported angel , Size R.şanal'ın "Kuantum olumlama" kitabını tavsiye ederim..Olumlamaların belli süreler boyunca yapılmasında fayda var...Kitapta 30 gün diye bahsediyor... |
Cevap: olumlama hakkında birkaç sorum var ? ben hiç olumlama yapmıyorum.bu zamana kadar dinledigim tüm telkinler boşamı gitti?bu konuya açıklık getirilirse çok sevinirim.sevgimle kalın.teşekkürler hepinize. |
Cevap: olumlama hakkında birkaç sorum var ? Alıntı:
Olumlama yapmak,hayatınıza pozitif açıdan bakmanıza yardımcı olur,bu anlamda telkinlere destek olarak uygulanabilir..Bu da daha kısa sürede sonuç almanıza yardımcı olur..actionsmile |
Cevap: olumlama hakkında birkaç sorum var ? bı türlü dogru olumlama yapmayı bulamadım. eşim alkol bağımlısı çekim yasasına gore onu alkolden nasıl uzaklastırırım alkol kelımesını vurgulamadan nasıl yapabılırım.bu konuda aklına dogru olumlama ve istek gelen arkadaşların fikirlerini olumlaamalarını ve tavsiyelerını beklıorum. ( eşim tedaviyi kabul etmıor bu arada ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ) tesekkur ederım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 PM. |