Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   Bilgelik Kartları Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/227012-bilgelik-kartlari-olumlamalar.html)

Alexandra 16-08-2010 10:57 AM

Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar

Sen de beni tanıştırdın ve benim gibi bir çok arkadaşımı bilgilendirdin.
Saolasın,
İyi ki varsın canım

yelda_k 21-08-2010 06:49 PM

bunlarr şahanee gercektenn bu kartlarr benııı suann buraya cektıgını dusunuyorummmm ...o kadar yogunumkı dedım 1 konu okuyayaım forumdaaa...sonucu tamamen hayrımaa diledimmm ..ve bu bilgelik kartları cıktııı :)şahane bu kartlarıı istıyorummmmm

bluegirlx 21-08-2010 07:22 PM

canım kitap haline getirilmiş bir link olacaktı bulabilrsem gönderirim sana bir araştır sende ben ordan indirdim bilgisayarımda var hergün kendim için bir tane seçip gün boyunca elimden geldiğince özümsemeye çalışıyorum..

Işıldayan Safir 21-08-2010 07:25 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763736)
canım kitap haline getirilmiş bir link olacaktı bulabilrsem gönderirim sana bir araştır sende ben ordan indirdim bilgisayarımda var hergün kendim için bir tane seçip gün boyunca elimden geldiğince özümsemeye çalışıyorum..

Bir önceki sayfada vardı ama ben indiremedim. Error verdi.

bluegirlx 21-08-2010 07:29 PM

ben sana msn den atarım canım gerçekten çok kullanışlı oldu...

karavan 21-08-2010 11:48 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763737)
Bir önceki sayfada vardı ama ben indiremedim. Error verdi.

Bulamazsanız ben upload ederim. down edersiniz.

yelda_k 13-09-2010 06:03 PM

o kadar güzel ki...umutlu uyandıgım sabahtaa yada kötu hıssettiğimdee bu kartlarr herşeyi anlatıp dogru yoluu gösterıp kendımee getiriyorrrrr ..sanemcee beni bu kartlarla tanıştırdıgın ıcın cok tesekkur edrım..aylardırr cok işime yarıor ve yarayacak

planner 17-09-2010 02:37 PM

Bu konuyu hep görüp okumadan geçerdim. İyi ki girmişim ve okumuşum. Olumlamalar çok güzel, kartlar çok güzel yalnız ben bazı kartlarda okunaklılığın az olduğunu gördüm. Yani kullanılan yazı karakteri okumayı zorlaştırıyor. Bir fırsatını bulup zor okunuyor dediklerim için ayrı kartlar hazırlamayı düşünüyorum.

Paylaşım için teşekkürler sanemce, iyi ki varsın. kiss3

mertmis 28-09-2010 02:11 AM

harika bir paylaşım, benim için yararlı olacağını düşünüyorum, artık her gün bu kartları okuyacağım teşekkürler

Parlayan 28-09-2010 09:59 AM

Kartlar bir harikaa..Kopyaladım ve değiştire değiştire masaüstü resmi yapıyorum..Kendimi çok iyi hissediyorum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 AM.