![]() |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Hepside süperrr teşekkürler |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar kartlara bayıldım üye olmadanda okumuştum bende aldım her gün bir kart seçiyorum ve onu başama koyuyorum iyi ki varsın |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar teşekkür ederim prenses zevkle paylaşmıştım. sen de iyiki varsın. sevgiler |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Gerçekten çok beğendim bu şekilde okumakta saklamakta çok zor oldugundan 130 sayfalık bir e-kitap şekline getirdim sizlerlede paylaşıyorum beğenen saklamak isteyen arkadaşlar indirebilirler 130 sayfa pdf formatında RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar sanemceye çok teşşekkür ederim kendimi daha da iyi hissetmemi sağladığın için... sözlern gücüne bir kez daha iyi inanıyorum artık..mcorco ya da çalışması çok teşşekkür ederim çok işime yaradı |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Alıntı:
sen çok iyi yapmışsın kitap şekline getirerek..eline sağlık..smileydance |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar bu kartlardan haberim bile yoktu.. haberdar olmamı sağladığınız için çok teşekkür ederim.. ilk fırsatta alıp başucuma koyucam.. renkleri bile o kadar güzel ki.. iyi ki varsınız.. sevgiyle.. |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Kartlar gerçekten çok güzel. Ben şu anda Louise Hay'ın kitabını okuyorum. Kitapta yüzlerced olumlama var, okumanızı tavsiye ederim. |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Kartlarları bugün farkettim ve hepsini büyük keyifle okudum. Paylaştığın için çok teşekkürler :) |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Kendimi her kötü hissedişimde bu konuyu açıyorum. Bilgelik kartlarını çok seviyorum. Harika paylaşım için daha önceden teşekkür ettiğimi sanıyordum ama etmemişim. Çok teşekkürler. Sevgilerimle. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:30 AM. |