![]() |
Ben de ben de ben de çok begendim o fikriblissy bugunden ıtıbaren baslıyorum maıl bombardımanınay789 |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar paylaşımın için tesekkürler. okuyan herkesin üzerinde pozitif etki yarattıgını düşünüyorum... |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar arkadaşım paylaşımın için sonsuz teşekkürler hepsini kaydettim yarın sabah işe gider gitmez bilgisayarıma yükleyip hemen okumaya başlayacağım. |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Alıntı:
İnsanları çok mutlu ettiğin için, bu zor dünyada benliğimize hakkettiği güzellikleri yaşatmamızda bize bir şans, bir yol daha gösterdiğin için sana çok teşekkür ederim. Paylaşımın o kadar değerli ki, sen de çok mutlu ol. Sevgilerimle... |
yazdıklarınla beni çok mutlu ettin sevgili Umutburda çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ark5 keşke dediğin gibi tüm insanları çok mutlu edebilsem.. elimden geldiğince gayret ediyorum sadece.. mutluluğu paylaşıp, birlikte çoğaltmak istiyorum.. bilginin değerini bilenlerle paylaşımda bulunmak gerçekten çok değerli.. sevgili Umutburda, nickin daim olsun, umut hep var olsun.. sevgilerimle http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...bc81nd29tx.gif |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar bilgelik kartları gerçekten süper geçen yıl tesadüfen kitapçıda görüp aldım.Yine aynı yazarın iş yaşamımda başarı için yapabilirim kartlarınıda alın çok güzel |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar merhaba bengusu iş yaşamında başarı için yapabilirim kartlarını da daha önce paylaşmıştım. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tlariquot.html sevgiler actionsmile |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar ben yeni üye olduğum için başarı kartlarını kaçırmışımy789 |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar ellerinize sağlık :) :) :) |
herkesi mutlu edemediğinizden bahsetmişsiniz ama mutluluğu arayan herkesin yolu sizin yazdıklarınıza uğrar inşallah.12389 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM. |