Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Öğretici Bilgiler

Uyarılar

Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Solaklık Bir Ayrıcalıktır. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, Solak olduğum için herkesi çileden çıkardığım zamanlar oldu. İlkokulda sağ elimle yazı yazmam için baya uğraşıldı. Elimden kalemi alıp illa da sağ elinle yaz denildi. Ancak hala sağ elimle kalem tutamıyorum dersem yalan söylemiş olmam. İlkokul öğretmenim olayı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-09-2010, 08:21 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Talking Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Merhaba arkadaşlar,

Solak olduğum için herkesi çileden çıkardığım zamanlar oldu. İlkokulda sağ elimle yazı yazmam için baya uğraşıldı. Elimden kalemi alıp illa da sağ elinle yaz denildi. Ancak hala sağ elimle kalem tutamıyorum dersem yalan söylemiş olmam. İlkokul öğretmenim olayı ilerletip bir de 0 ları ters çizmeme takıp durdu. 0 ters çizilir mi ya yönü varmış ben ters çiziyormuşum. Öyle diyip duruyordu. Sofrada kolum hep yanımdakine çarptığı için her zaman dışlanan kişi olurum. Dersteyken çift kişilik sıralarda her zaman sol tarafta oturmak zorunda kalıyorum.

Bir de bu durumun dini boyutu var tabii ki. Günahtır gibi şeyler söylerdi anneannemde.

Genellikle çok büyük bir sorun yaşamıyorum. Üniversitedeyken kolçaklı sıralarda oturamıyordum ilk başta. Sonra alıştım. Hatta daha çok sevdim. Nitekim kopya çekmek için çok iyi oluyordu.

Geçen arkadaşımı ziyarete gittiğimde onun okuluna gitmiştik. Öğrencileri 1. sınıftı. Kalem tutmayı öğretiyordu ancak bir tane çocuk solaktı. O nedenle doğru tutup tutmadığını anlamadılar. Tabii ki hemen devreye ben girdim.

Böyle iyi tarafları da var kısaca. Zaman zaman bazı şeyleri kullanırken çok zorlanıyorum ama solaklık güzel bir şey. Ben solak olduğum için çok mutluyum. Neyse sonuç olarak bakıyım solakların özellikleri nelerdir dedim. Karşıma aşağıdaki yazı çıktı. Bu nedenle paylaşmak istedim.

Sevgilerimle.


İnsan beyni temel olarak iki bölümden oluşur. Beynin her iki bölümü de birbiriyle etkileşim halindedir; fakat Biri diğerine göre daha baskın olur. Beynin sağ bölümü vücudun sol tarafını, sol bölümü de vücudun sağ tarafını kontrol eder. Bu nedenle beynin sağ bölümünü baskın kullanan insanlar solak olur.

İnsan beyninin her iki bölümü de farklı işlevlere sahiptir. Beynin sol bölümünde konuşma, analitik zeka, mantıklı düşünme gibi özellikler bulunurken sağ bölümünde ise üç boyutlu zeka, yaratıcılık, müzik, sezgi, görsel hafıza gibi özellikleri barındırır. Bu nedenle solaklarda üç boyutlu zeka, yaratıcılık, müzik, sezgi, görsel gibi özellikler baskın olarak görülür. Üstelik solaklar hızlı tepki verebildikleri için tenis, voleybol başta olmak üzere bir çok spor faaliyetlerinde sağlaklara göre daha başarılıdırlar.

Günümüzde solakların sayısında büyük bir artış gözlenmiştir ki buna rağmen insanların sadece %7-10'u solaktır. Solakların en büyük sıkıntısı araç ve gereçlerin coğu sağlaklara göre tasarlandığından dolayı bunları kullanmada zorluk yaşamasıdır. Örneğin; müzik enstürmanları, bilgisayar mauseu, silahların şarjor ve güvenik ayalarının kullanımında sıkıntı yaşarlar.

İnsanların %7'lık kısmını oluşturan solaklarından devlet liderleri, sinema sanatçıları, müzisyenler ve bilim adamlarından bazıları:

Albert Einstein
Isaac Newton
Leonardo da Vinci
Picasso
Beethoven
Mozart
Büyük İskender
Napolyon Bonapart
Sezar
Barack Obama
Bill Clinton
Angelina Jolie
Robert de Niro
Nicole Kidman
Tom Cruise
Bruce Willis
Juila Roberts
Morgan Freeman
Charlie Chaplin
Marilyn Monroe
Phil Collins
George Michael
Paul Mccartney
Kurt Cobain

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2010, 09:47 PM   #2 (permalink)
Sultan
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

paylaşım için teşekkürler canım .
benim kızımda solak paylaşımını beraber okuduk.
sevgiyle mutlu kal
  Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2010, 10:34 PM   #3 (permalink)
Moderator
 
Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 313
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of
Standart Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Bir solak olarak zevkle okudum :)
__________________
Sevgiyle ve güvenle... :)
Bilge İnan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2010, 11:00 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 199
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scouter will become famous soon enoughscouter will become famous soon enough
Standart Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar,

Solak olduğum için herkesi çileden çıkardığım zamanlar oldu. İlkokulda sağ elimle yazı yazmam için baya uğraşıldı. Elimden kalemi alıp illa da sağ elinle yaz denildi. Ancak hala sağ elimle kalem tutamıyorum dersem yalan söylemiş olmam. İlkokul öğretmenim olayı ilerletip bir de 0 ları ters çizmeme takıp durdu. 0 ters çizilir mi ya yönü varmış ben ters çiziyormuşum. Öyle diyip duruyordu. Sofrada kolum hep yanımdakine çarptığı için her zaman dışlanan kişi olurum. Dersteyken çift kişilik sıralarda her zaman sağ tarafta oturmak zorunda kalıyorum.

Bir de bu durumun dini boyutu var tabii ki. Günahtır gibi şeyler söylerdi anneannemde.

Genellikle çok büyük bir sorun yaşamıyorum. Üniversitedeyken kolçaklı sıralarda oturamıyordum ilk başta. Sonra alıştım. Hatta daha çok sevdim. Nitekim kopya çekmek için çok iyi oluyordu.

Geçen arkadaşımı ziyarete gittiğimde onun okuluna gitmiştik. Öğrencileri 1. sınıftı. Kalem tutmayı öğretiyordu ancak bir tane çocuk solaktı. O nedenle doğru tutup tutmadığını anlamadılar. Tabii ki hemen devreye ben girdim.

Böyle iyi tarafları da var kısaca. Zaman zaman bazı şeyleri kullanırken çok zorlanıyorum ama solaklık güzel bir şey. Ben solak olduğum için çok mutluyum. Neyse sonuç olarak bakıyım solakların özellikleri nelerdir dedim. Karşıma aşağıdaki yazı çıktı. Bu nedenle paylaşmak istedim.

Sevgilerimle.

Sevgili Zerynthia;

Bir solak olarak seni gerçekten çok iyi anlıyorum.

Nedense bizim insanımızda garip ve batıl bir inanış var. Sağ el cici el, sol el kaka eldir daima... Bir çocuk eğer solaksa ve birşey yapmak için sol eli ile hamle yapıyorsa hemen evin büyükleri devreye girer "I ıh kaka elinle değil çocum cici elinle yap, cici elinle al."

Bir süre sonra daha bebek yaşta çocukta bir suçluluk duygusu başlar. Sol eli ile yaptığı herşeyin kötü olduğuna, kaka olduğuna kanaat getirir. Bu nedenle suçluluk duyar hatta kendisi ile.

Allahtan ben bu konuda beni serbest bırakan aydın bir ailede yetiştim. Bu nedenle kendimi çok şanslı hissediyorum ama büyüdükçe çevremdeki diğer solakların gördüğü muameleyi de görerek karşılaştıkları cehalete çok üzülüyorum.

Ben ailemin de sayesinde solak olmaktan hem çok mutlu oldum hem de gurur duydum daima...

Bu nedenle kimsenin sözlerine kulak asmamalısın bence. Solak olmak özel olmaktır çünkü... Herkes solak yaratılmıyor. Bak dünya nüfusunda %7 imişiz sadece.

Yaradan %93'ü sağlak, sadece %7'yi solak yarattıysa vardır bir bildiği. Öyle değil mi? :-)))
__________________

Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana....
scouter isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2010, 11:12 PM   #5 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Eveeeettt. Çok mutlu oldummm. Sanırım bizim forumda solakların istatistiği dünya ortalamasına göre daha yüksek gibi görünüyor.

Çok şükür bende ailemden çok baskı görmedim ama işte yazıyı sağ elle yazdırmak için baya uğraştılar. Anneannem de yemek yerken batıl inanışlarla müdahale ediyordu. Ama ona hiç kulak asmadım.

Solaklık güzel şey yaaa.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2010, 05:55 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Kahve cezvesi kullanamıyoruz ama...

Bende solağım. Bunun bazı zorluklarını yaşadım öğrenciyken. Yani sırada yazı yazarken falan.. Evet kopye konusunda haklısınız avantajlıydı. Beden eğitimi öğretmeniyim hep hocalarım beni sağ kanat olarak kullanırlardı ve ayrıcalık olarak görürlerdi. İlk ayrıcalıklı olduğumu babamdan öğrendim. Sol elimle yazmaya başladığımda babam hep olsun solaklar zeki olur derdi. Bunu neden söylerdi nerden öğrenmişti bilemiyorum bir anlam veremezdim. Ama bilinç altımda hep farklı olduğuma zeki olduğuma inanarak büyüdüm.

Birde size bişey sormak istiyorum. Benim solak olduğumu küçük büyük herkes hemen farkediyor sadece ışığı açmamla yada su içmemle anlıyorlar. ama ben bir insanın solak yada sağlak olduğunu hemen farkedemiyorum sizde de öyle mi..?
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2010, 09:56 PM   #7 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Evet kahve cezvesi ters oluyor. Ama ben türk kahvesi içmediğim ve de yapmayı da beceremediğim için öyle bir problemim yok. Bana sofrada bıçak kullanmak ters geliyor. Bir de küçükken makas kullanamıyordum. Bu konularda da çok yeteneksizimdir. Ev ekonomisi derslerinde herkes muntazam muntazam keserken ben resmen debeleniyordum. Ters olduğunu da anlamıyordum. Makas bozuk sanıyordum.

Ve de hiç anlamam birinin sağlak ya da solak olduğunu. Ama dediğin gibi bizi hemen farkediyorlar.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2010, 10:23 PM   #8 (permalink)
blue jaloon
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

ben yemegi sag elle yerken
cekicle vurmayi sol elle yapiyorum:)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 05:58 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 24
Tesekkür: 450
25 Mesajinıza toplam 148 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
simka is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Ünlü ressamların çoğu solaktır, ben de bir solak olarak bir zamanlar ülke çapında dereceler almıştım. İyi ki solağım :-)
simka isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 08:56 AM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 700
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Günaayyydııııııınnn;
Ben de makasta çok güçlük yaşamıştım zamanında şimdi alıştım. Ayrıca şöyle bişey farkettim cezvenin düz tarafıyla kahveyi koyarken daha kolay dökülüyor, ben ters taraftan daha kolay koyuyorum
Yaşasınnnn solaklar ;)))) Seviyorum biziiiiiiiiiiiiiiiiii
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Solaklık Bir Ayrıcalıktır.

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Solaklık Bir Ayrıcalıktır. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, Solak olduğum için herkesi çileden çıkardığım zamanlar oldu. İlkokulda sağ elimle yazı yazmam için baya uğraşıldı. Elimden kalemi alıp illa da sağ elinle yaz denildi. Ancak hala sağ elimle kalem tutamıyorum dersem yalan söylemiş olmam. İlkokul öğretmenim olayı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.