![]() |
Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır. Bende bir solağım ve kendimle gurur duyuyorum =) Bu arada en iyiler solakmış y789 |
Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır. Alıntı:
|
Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır. bunu okuduktan sonra keşke tamamen solak olsaymışım dedim. sadece yazı yazarken solağım. kaşığı çatalı mouse u ve cezveyi rahatlıkla sağ elimle kontrol edebiliyorum :) |
|
128956 kendimi öpesim geldiiiiii derty yaşasınnn solaklıkkkkkk |
Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır. Lise hayatım boyunca sağlam spor yapmışımdır.Basketbol ve futbol oynarken sol elimi ve ayağımı çok iyi kullanırdım.Çok avantaj sağlamştım buyüzden :) ama gel gör ki yazarken sağ elimi kullanıyorum :D bende 2 side mi var :D:D |
Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır. yazı yazarken sağ elle yazsamda birçok şeyi sol elle ve sol ayakla yapabiliyorum |
Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır. solak ünlüler arasına beni yazmayı unutmuşsun |
Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır. Ben genellikle çoğu işimi sol elimle yapıyorum ama bazen durum değişebiliyor. Yemek yerken eğer bıçak tutmam gerekiyorsa çatalı sağ elimle kullanabiliyorum. Tığı sol elle, şişi sağ elle tutarak örgü örebiliyorum... Tamirat işlerinde de kullandığım elim değişebiliyor. Ama en eğlencelisini ping pong oynarken yaşıyorum. Bayan olunca işyerinde herkes acemi görüp küçümsüyor önce, sonra önce sağ elimle başlamaya çalışıyorum sonra sol elime alıp oyuna öyle devam ediyorum. Karşımdaki birden ters köşede kalakalıyor. Çok hoşuma gidiyor... Benle dalga geçerken kendileri zorlanıyorlar. :-))) |
Cevap: Solaklık Bir Ayrıcalıktır. ben de bir solağım. öğrenciliğim boyunca çok başarılıydım. lisede matematik öğretmenim solaklar zaten zeki olurmuş derdi :) hatta benim kardeşim ve annem de solak :P |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:26 AM. |