| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Kafesi ve Nostalji Sohbet Video kadinlarin gercek yuzu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öperseniz beyefendi degilsinizdir, Öpmezseniz adam degilsiniz. Iltifat edersiniz yalan der Etmezseniz birakir gider. Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz Karsi çikarsaniz anlayissiz. Çok yanina giderseniz sıkıldım der Az giderseniz küser. Iyi giyinirseniz çapkinsin der Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. Kıskanırsınız huyun ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nostalji Sohbet Video telkin cd indir izle İstanbul Nostalji Sohbet Video nerededir kimdir Nostalji Sohbet Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nostalji Sohbet Video hipnoz Nostalji Sohbet Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nostalji Sohbet Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nostalji Sohbet Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Guest
| ![]() Öperseniz beyefendi degilsinizdir, Öpmezseniz adam degilsiniz. Iltifat edersiniz yalan der Etmezseniz birakir gider. Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz Karsi çikarsaniz anlayissiz. Çok yanina giderseniz sıkıldım der Az giderseniz küser. Iyi giyinirseniz çapkinsin der Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. Kıskanırsınız huyun kötü der Kıskanmazsınız sevmiyorsun der. Siz bir dakika geç kalin kiyamet kopar Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var. Arkadasinizla bulusursunuz adi ihmal olur O bulusur "Bizim kizlar" olur. Siz baska kadina bakacak olsaniz gözleriniz oyulur Baska bir adam ona baktığında adı hayranlık konur. Konustugunuz anda dinlemenizi ister Dinlediginiz anda "Neden konusmuyorsun?" der Kisacasi... Sade ama çok karışık. Zayif gibi ama çok güçlü. Akil karıştıran ama hayranlık uyandıran. Insani çıldırtan ama mükemmel! Bu arada tercümelerin de kadın gibi oldugunu belirtmek isterim... Çok güzelse nadiren sadıktır. Çok sadıksa da nadiren güzel alinti
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sabırlı olmalı her iki taraf da :))) |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() erkekler yalnızca çirkin kadınların mı sadık olabileceğini düşünür ben anlamadım |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Kardeşim siz erkeklerde orta yolu bulun.İllaha marjinal mi olacaksınız herkonuda :) |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011 Bulunduğu yer: Duisburg Almanya
Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() bencede, iki gönül istedimi, birbirini kaybetmek istemedimi dilenildigi kadar orta yol bulunur. yeterki ikiside caba harcasin. ama arti yönler yerine boyuna eksiler göze alinildimi yada karsindakinin kusurlari ele alinildimi o zaman kimse o iliskiden hayir beklemesin. kkusursuz iliski yoktur, birbirlerinin kusurlarini örten iliski vardir.
__________________ Bogulanlar suya düsenler degil, sudan cikamayanlardir. Mevlana... |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011 Bulunduğu yer: Duisburg Almanya
Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() dogru yanlari kesinlikle var. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 1,447
274 Mesajinıza toplam 927 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() abicim kadınlar karar veremez ne evet derler ne hayır. Erkeklerde kararsızlık durumumunu sevmezler. Kadınlar acaba ne zaman bir konuda tam karar vericekler merak ediyorum, acıyı o yüzden esas erkekler çeker :)
__________________ Herkese Mutlu ve Mesut Günler Dilerim. http://twitter.com/#!/kuscomputer (Tüm Bilgisayarla Sorularınızı Twitterdan Sorabilirsiniz. Ücretsiz bir Hizmettir) |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Kafesi ve Nostalji Sohbet Video kadinlarin gercek yuzu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öperseniz beyefendi degilsinizdir, Öpmezseniz adam degilsiniz. Iltifat edersiniz yalan der Etmezseniz birakir gider. Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz Karsi çikarsaniz anlayissiz. Çok yanina giderseniz sıkıldım der Az giderseniz küser. Iyi giyinirseniz çapkinsin der Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. Kıskanırsınız huyun ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nostalji Sohbet Video telkin cd indir izle İstanbul Nostalji Sohbet Video nerededir kimdir Nostalji Sohbet Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nostalji Sohbet Video hipnoz Nostalji Sohbet Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nostalji Sohbet Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nostalji Sohbet Video kuantum düşünce kitap haberi