Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Nlp

Uyarılar

Nlp nlp books, nlp, nlp techniques, nlp hypnosis, nlp modelling, nlp neuro, nlp practioner, nlp course, nlp courses, nlp trainers, nlp trainer, nlp richard, nlp encyclopedia, tad james nlp, nlp presuppositions, neuro linguistic programming nlp, nlp training, john grinder nlp, nlp language, nlp weekly, nlp nlp, günbegün nlp, nlp olumlamaları, uygulamalarla nlp, in nlp, nlp 7, nlp for, about nlp, international nlp

NLP Seminer Sunumu

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nlp NLP Seminer Sunumu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız NLP (Neuro Linguistic Programming) NEDİR? NLP bir davranış biçimidir. Merak ve macera duygularınca biçimlendirilmiştir.Yaşama,az rastlanan bir öğrenme fırsatı olarak bakar.İnsanları etkileyen iletişim biçimleri ve neyin öğrenmeye değer olduğu konularında ustalaşmayı amaçlar. NLP bir yöntemdir. Her davranışın bir yapısı olduğu önermesiyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nlp telkin cd indir izle İstanbul Nlp nerededir kimdir Nlp çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nlp hipnoz Nlp olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nlp hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nlp kuantum düşünce kitap haberi

NLP Seminer Sunumu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-11-2008, 03:36 AM   #1 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart NLP Seminer Sunumu

NLP (Neuro Linguistic Programming) NEDİR?
NLP bir davranış biçimidir.

Merak ve macera duygularınca biçimlendirilmiştir.Yaşama,az rastlanan bir öğrenme fırsatı olarak bakar.İnsanları etkileyen iletişim biçimleri ve neyin öğrenmeye değer olduğu konularında ustalaşmayı amaçlar.

NLP bir yöntemdir.
Her davranışın bir yapısı olduğu önermesiyle yola çıkar.Bu yapı öğrenilebilir, değiştirilebilir ve modellenebilir.Hangi davranışların faydalı ve etkili olduğu anlamaksa algısal yeteneklerimize bağlıdır.

NLP bir teknolojidir.

NLP'yi öğrenen kişinin algılarını ve bilgilerini bir zamanlar imkansız görünen sonuçlara ulaşmak için organize edebilmesini sağlar.

NLP mükemmelliğin bilimi ve sanatıdır.

NLP kişinin kendisiyle ve diğer insanlarla iletişimidir.

Neuro;Yaşamdaki tecrübelerimizin sinir sistemimiz sayesinde 5 duyumuzla algılanması ve işlenmesidir. Neuro, beyni temsil eder.

Linguistic; sinirsel temsillerin kodlandığı,sıralandığı ve anlama kavuştuğu dil ve sözsüz iletişim sistemidir. Linguistic, dili temsil eder.

Programming; Belirlenmiş hedeflere ulaşmak için iletişimimizi organize etmektir. Davranışı temsil eder.


Programming, davranışı temsil eder.

Bu anlamda NLP,beyin,dil,davranış ilişkisini anlamak ve kullanmak demektir.

NLP ile neleri değiştirebilir ve / veya geliştirebilirsiniz?

Bakış açınız genişler, esneklik kazanırsınız
Uyum sağlamayı öğrenirsiniz
İletişiminiz güçlenir ve gelişir, kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz
Stresinizi yenebilirsiniz
Özgüveninizi arttırabilirsiniz
Motivasyonunuzu arttırabilirsiniz
Ruh halinizi değiştirebilirsiniz
Alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz
Hayatınızı olumsuz etkileyen inançlarınızı değiştirebilirsiniz
Fobilerinizden ve takıntılarınızdan kurtulabilirsiniz
Yetenek ve becerilerine hayranlık duyduğunuz kişileri modelleyebilirsiniz


Seçtiğiniz yöntemlere göre öğrenebilecekleriniz:

- Kişisel gelişim alanında çok etkili teknikleri öğrenmek.
- Kalıcı ve köklü değişim sağlamak.
- Hızlı ve net sonuçlar almak.
- Fobi, korku ve kaygılardan kurtulmak.
- Zihinsel kökenli fiziksel hastalıklardan kurtulmak.
- Depresyon, iç sıkıntısı, amaçsızlık gibi duygulardan kurtulmak.
- Panik atak, sosyal fobi gibi durumlardan kurtulmak.
- Kontrol edilemeyen öfke, kıskançlık gibi sorunlardan kurtulmak.
- Sağlık sorunlarınıza "kendi enerjiniz" yoluyla destek olmak.
- Daha iyi, daha mutlu ve huzurlu hissetmek
- Duygusal, zihinsel ve fiziksel blokajlarınızı aşmak.
- Maddi sıkıntı ve parasal blokajların çözülmesi.
- Laf kalabalığından arındırılmış tekniklerin saf bir biçimde aktarılması.
- Bol uygulamanın yapılması.
- Doğru nefes almak.
- Şifa tekniklerinin öğretilmesi.
- Anlatılan yöntemlerin içselleştirilmesi.
- Duygu ve düşüncelerin oluşum yapılarının açıklanması, bunların nasıl dönüştürüleceklerinin aktarılması.
- Yaratıcı düşünce süreçlerinin aktifleşmesi.
- İçsel huzur ve neşenin oluşması.
- Enerjik bir yapı ve motivasyon halinin meydana gelmesi.
- Karşı cins ile ve insanlarla olan ilişkilerin düzelmesi.
- Kilo problemlerinin çözülmesi.
- Sigarayı bırakmak ve o esnada başka bir bağımlılık üretmemek. Ör: sigarayı bırakıp, aşırı yemek yemeye yönelmemek vb.. Ayrıca Sigarayı bırakmanın getirdiği duygusal gerilimin çözülmesi.

NLP ile siz neyi başaracaksınız?
Eğitimci iseniz, bilinç altına yönelerek daha hızlı ve etkin eğitebileceksiniz.

Danışman iseniz, uzmanlığınızı pekiştireceksiniz ve daha çok tercih edileceksiniz.

NLP’ yi meslek edinmek istiyorsanız, uluslararası geçerli sertifikalı bir profesyonel olacaksınız.

Satış-müzakere yapıyorsanız, alıcının alış stratejilerine göre satış yapabileceksiniz; ikna ve pazarlık gücünüz gelişecek.

Yönetici iseniz, ekibinizin herhangi bir direnç ile karşılaşmayan lideri olacaksınız.

Kişisel performansınızı, istediğiniz anda istediğiniz düzeye çıkarabileceksiniz.

Show yapıyorsanız, sahne becerilerinizi en rafine düzeyde kullanabileceksiniz; sunumunuzu profesyonelce dizayn edebileceksiniz; dinleyicilerinizi bilinç altı düzeyde etkileyebileceksiniz.

Ebeveyn iseniz, uyumlu, kalıcı ilişkiler kurabileceksiniz.

İletişim sektöründenseniz, vücut dilinizi, sesinizin tonunu, en yüksek kapasitede kullanabileceksiniz ve çok kısa sürede istediği sonucu alabilen bir iletişim uzmanı olacaksınız.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 03:43 AM   #2 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: NLP Seminer Sunumu

NLP İş Yaşamınızda Size Neler Sağlar?

Hedef belirlemek: Tüm duygu, düşünce ve davranışlarınızı harekete geçirecek hedeflerinizi nasıl belirleyebilirsiniz?

Duyguları yönetmek: İş yaşamınızdaki olumlu duygularınızı artırmak ve olumsuz duygularınızdan kurtulmak performansınızı ne kadar artırır?


Kişisel motivasyonu sağlamak: Kendinizi en iyi şekilde motive etmeyi öğrenmek başarınızı ne kadar artırır?

Davranış ve alışkanlıkları yönetmek: Hedeflerinize götürmeyen davranış ve alışkanlıklarınızı değiştirmek ve yerine hedefe götürecek olanları oluşturmak size ne avantaj sağlar?

Ekip içi iletişim ve ilişkileri geliştirmek: Yönetici, iş arkadaşı ve astlarınızla iletişim ve ilişkilerinizi geliştirmek ekip başarınızı nasıl etkiler?

Satış hedeflerine ulaşmak: Müşterileriniz ile iletişim ve ilişkilerinizi geliştirmek satış hedeflerinize ulaşmanızı nasıl etkiler?


İÇİNİZDEKİ YÜKSEK POTANSİYELE ULAŞABİLİRSİNİZ
• Kişisel farkındalığınızı artırabilirsiniz
• Korkularınızın dibine inebilirsiniz
• Sürüncemeyi bir kenara bırakabilirsiniz
• Geçmişin olumsuz hatıralarını silebilirsiniz
• Bedeninizi tanıyabilir, dünya modelinizi anlayabilirsiniz
• Etkili iletişim kurabilir, motivasyonunuzu artırabilirsiniz
• Değerlerimizin ve inançlarımızın farkında olabilirsiniz
• Hedef ve vizyonunuzu belirleyebilirsiniz


Nlp seminerlerinde ne öğrenirsiniz?
• Farkında olmadan ya da farkında olarak oluşan ve sizi engelleyen sınırların ortadan kalkmasını,
• Verdiğiniz kararları uygulamaya başlayıp hemen harekete geçmeyi,
• Kolayca verdiğiniz "evet" cevaplarının kişisel özgürlük arasında yarattığı sorunlardan kurtulmayı,
• Yaşadığınız korku ve tedirginlikleri kendinizi koruyamadığında beyninizin sizi korumak için oluşturduğunu,
• Geçmişte yaşadığınız tecrübelerin farkında olmadığınız önemli sonuçlar ortaya çıkardığını,
• Beynimizin içeriksiz düşündüğünü ve "içeriksiz" düşünmenin ne anlama geldiğini,
• Kaynaklarınızı zengin olarak kullanıp kararlarınızı verdiğinizde, koça, kurtarıcıya ihtiyacınız kalmayacağını,
• Değişime direncin ne olduğunu ve nasıl ortadan kaldırılabileceğini,
• Bugüne kadar herşeyi sizin düşündüğünüzü, sonrasında onların düşünmesi gerektiğini,
• Geleceğinizi kaynaklarınıza uygun olarak planladığınızda bu sonuçlara kolayca ulaşabileceğinizi.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 03:57 AM   #3 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: NLP Seminer Sunumu

PRECİSİON TEKNİĞİ


İstediklerimizi tezahür ettirmenin, dileklerimizi gerçekleştirmenin sanatıdır. Hedefe ulaşmanın mükemmelleştirilmiş yoludur. Para, maddiyat, sağlık, iç huzuru vb. konularda mevcut olan blokajları temizler ve hedefe ulaşma yolunda mükemmelleştirilmiş bir sistem sunar.

PRECISION sistemi sizin amacınızı elde etmeniz için gereken mükemmel durumda olmanızı yaratan iki ana aktiviteye dayanır. Bunlar şunlardır:
1. Sizin amacınıza ulaşma deneyiminizi var olan tüm parçalarınızla mükemmel bir şekilde çekici yapacak şekilde uyarlamak.
2. Amacınızla bağlantılı olan tüm olumsuz deneyimlerinizi tanımlayıp değiştirmek.

Yukarıdaki her iki aktivite basit ama çok güçlü olan Deneyim Uyarlama Tekniğine (DUT) dayanır.
PRECISION sisteminin temeli insan yaşamını bir seri değişik deneyimler ve olaylar olarak ele alır.
Her gün bir seri deneyimden geçeriz – uyanma deneyimi, sabah hijyeni, kahve içmek, işe gitmek, işte çalışmak, eve geri gelmek vs.

PRECISION sisteminde, bu değişik olaylardan nasıl geçtiğimizi gözlemleriz. Bireysel gerçekliğimizde bu olayların ne tür etkisi olduğunu gözlemleriz. Sonra bazı deneyimlerimizi değiştirmenin veya uyarlamanın duygusal durumumuzu ve davranışlarımızı nasıl etkilediğini gözlemleriz.



PRECISION’ın ana odağı elde etmek istediğimiz amaçlarımızla ilgili olan bireysel deneyimlerimizi uyarlamaktır.
Deneyim Uyarlama Tekniğinde (DUT) olan evreler:


DUT’da 3 ana evre vardır. Bunlar :

1. Belirli bir deneyimi fark etmek. Bu evrede belirli bir deneyimi tekrar deneyimler ve onu -10 -10 arası derecelendiririz.
2. Gerekli değişimleri tanımlamak. Orijinal deneyimi fark ettikten sonra, bu deneyimde değişmesi gereken şeyi tespit etmeliyiz ki bizim için daha az problemli veya daha iyi hale gelsin.
3.Değişmiş olan yeni deneyimi tanımlamak. Uygulayıcı kişi 2 numaralı adıma göre istenilen değişimle nasıl olurdu deneyimi onu hisseder.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 03:06 PM   #4 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: NLP Seminer Sunumu

DEEP PEAT – 3: Kendinize yeni karakter entegrasyonu.

1- Entegre edilmek istenilen model belirlenir. Bu model çizgi film kahramanından kişinin tamamen uydurduğu hayali bir görüntüye kadar herşey olabilir.

2- Bu modelde istenilen davranışın zirve noktasını temsil eden görüntü bir resim karesi olarak hayal edilir. Kişi bütün çalışma boyunca bu karede durmalıdır. Odağını bozmamalıdır.

3- Kişiye önce “O’nu (modeli) hisset” denilir ve 4 element sorulur (duygu, düşünce, görüntü ve vücud hissi). Kişi bunlar varsa var der, yoksa zorlayıpta bulmaya çalışılmaz. Fazla düşünmesine fırsat verilmez, hızlı cevap vermesi istenir.

4- Daha sonra kişiye “Kendisini” hissetmesi söylenir ve yine 4 element sorulur.

5- Bu döngü 2 taraftada bütün elementler yok olana kadar devam ettirilir. Yok olduğunda 1 ilave tur daha attırılıp tamamen yok olup olmadığı kontrol edilir ve kişiye gözlerini aç denilip. “Seninle o kişi arasında fark varmı? Veyahut Bu durumu şu anda kendinde hissediyormusun?” diye sorulur.


Deep PEAT 3 yöntemi , olumsuz duygular boşaltıldıktan sonra istenilen karakter yapısının entegrasyonunu sağlar. Entegre olan yapı, kişide doğal bir süreç olarak ortaya çıkar.

Örneğin: Deep PEAT kullanarak belli bir durumda ki korku boşaltıldıktan sonra Deep PEAT 3 kullanılarak cesaret ve atılganlık karakteri entegre edilir. Böylece oluşan boşluk pozitif etkiyle doldurulup, korkunun tekrarlaması imkansız hale getirilir.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 03:10 PM   #5 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: NLP Seminer Sunumu

Bu eklediğim yazılar farklı yerlerden alınarak hazırlanmış yazılardır.Ayrıca benim sunum dosyası haline getireceğimin biraz daha farklı bir versiyonudur.Bandırma'da seminer organizyonu için bu dosyayla beraber şirketlere gitmeyi düşünüyorum.

Hem biraz bilgi olsun diye, hemde eksik kalan benim göremediğim bir şeyi siz görürsünüz ve daha iyi hale getirmeme yardımcı olursunuz diye eklemek istedim

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


NLP Seminer Sunumu

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nlp NLP Seminer Sunumu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız NLP (Neuro Linguistic Programming) NEDİR? NLP bir davranış biçimidir. Merak ve macera duygularınca biçimlendirilmiştir.Yaşama,az rastlanan bir öğrenme fırsatı olarak bakar.İnsanları etkileyen iletişim biçimleri ve neyin öğrenmeye değer olduğu konularında ustalaşmayı amaçlar. NLP bir yöntemdir. Her davranışın bir yapısı olduğu önermesiyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nlp telkin cd indir izle İstanbul Nlp nerededir kimdir Nlp çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nlp hipnoz Nlp olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nlp hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nlp kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.