Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2008, 03:57 AM   #3 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: NLP Seminer Sunumu

PRECİSİON TEKNİĞİ


İstediklerimizi tezahür ettirmenin, dileklerimizi gerçekleştirmenin sanatıdır. Hedefe ulaşmanın mükemmelleştirilmiş yoludur. Para, maddiyat, sağlık, iç huzuru vb. konularda mevcut olan blokajları temizler ve hedefe ulaşma yolunda mükemmelleştirilmiş bir sistem sunar.

PRECISION sistemi sizin amacınızı elde etmeniz için gereken mükemmel durumda olmanızı yaratan iki ana aktiviteye dayanır. Bunlar şunlardır:
1. Sizin amacınıza ulaşma deneyiminizi var olan tüm parçalarınızla mükemmel bir şekilde çekici yapacak şekilde uyarlamak.
2. Amacınızla bağlantılı olan tüm olumsuz deneyimlerinizi tanımlayıp değiştirmek.

Yukarıdaki her iki aktivite basit ama çok güçlü olan Deneyim Uyarlama Tekniğine (DUT) dayanır.
PRECISION sisteminin temeli insan yaşamını bir seri değişik deneyimler ve olaylar olarak ele alır.
Her gün bir seri deneyimden geçeriz – uyanma deneyimi, sabah hijyeni, kahve içmek, işe gitmek, işte çalışmak, eve geri gelmek vs.

PRECISION sisteminde, bu değişik olaylardan nasıl geçtiğimizi gözlemleriz. Bireysel gerçekliğimizde bu olayların ne tür etkisi olduğunu gözlemleriz. Sonra bazı deneyimlerimizi değiştirmenin veya uyarlamanın duygusal durumumuzu ve davranışlarımızı nasıl etkilediğini gözlemleriz.



PRECISION’ın ana odağı elde etmek istediğimiz amaçlarımızla ilgili olan bireysel deneyimlerimizi uyarlamaktır.
Deneyim Uyarlama Tekniğinde (DUT) olan evreler:


DUT’da 3 ana evre vardır. Bunlar :

1. Belirli bir deneyimi fark etmek. Bu evrede belirli bir deneyimi tekrar deneyimler ve onu -10 -10 arası derecelendiririz.
2. Gerekli değişimleri tanımlamak. Orijinal deneyimi fark ettikten sonra, bu deneyimde değişmesi gereken şeyi tespit etmeliyiz ki bizim için daha az problemli veya daha iyi hale gelsin.
3.Değişmiş olan yeni deneyimi tanımlamak. Uygulayıcı kişi 2 numaralı adıma göre istenilen değişimle nasıl olurdu deneyimi onu hisseder.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla