![]() |
Cevap: NLP Teknikleriyle Nasıl Baklava Yapılır? :))) valla forumu öyle bir okumaya giriştim ki,yanyana açtığım 50 küsür sekmeden birinde de bu konu vardı. ben de düşünüyorum,hem antepliyim,hem nlp yi yeni yeni öğreniyorum da nlp ile baklavanın ne gibi bir ortak noktası olabilir diye açmıştım :) |
Cevap: NLP Teknikleriyle Nasıl Baklava Yapılır? :))) Hahahhahaa çok komik! :D Harika ya |
Cevap: NLP Teknikleriyle Nasıl Baklava Yapılır? :))) Harika yaa dayanamıyoruM! Forumdaki yazıları arkadaşlara filan göndermek serbest mi? |
Cevap: NLP Teknikleriyle Nasıl Baklava Yapılır? :))) kandırıldık... kandırıldık... yüreğimizin götürdüğü yere gidiyoruz hepimiz.hele ki işin diğer tarafında baklava varsa birde bu antep baklavasıysa yelkenler foraaaaa.smil56 sevgilerimle... |
Cevap: NLP Teknikleriyle Nasıl Baklava Yapılır? :))) happy6selamlar,siteye üye olalı henüz bir kaç gün oldu. ve sitemize tesadüfen değil,tamamen içimdeki çok yoğun bir isteğin,oluşturduğu (kendimi negatiflerimden arındırmalıyım,yeniden organize olmalıyım) düşüncesi sonucu,sanırım hatta eminim.... çekim yasası işini yaptı,nasıl oldu bende anlamadım,kendimi tam aradığım ortamda buluverdim. bir okul, bir enstitü adeta. günde 5-6 saat sitemizdeyim... (şu anda fonda suçluluk, kendine güven dinlemekteyim). acılar içersinde ne yapacağını bilememenin çaresizliği içinde iken sitemizde buluverdim kendimi. sitemizdeki yazışmaları okuyarak hedefim doğrultusunda konulardaki yazışmaları satır dahi atlamadan okuyor taviye linkleride ziyaret ediyorum mucize bu olsagerek diyorum. bu kadar çabuk rahatlamak inanılmaz. ancak yola devam hemde aradığım kaynağı bulmanın güveni ve şevk'i ile. mutlu olmak yolunu bulmak harika.............! bu arada, nlp baklavada nefis doğrusu. dünyadaki bütün insanların mutlu olması dileğimizle. |
Cevap: NLP Teknikleriyle Nasıl Baklava Yapılır? :))) pekol senin son mesajını okumak için girdim NLP teknikleri diye okudum baklava kısmını hiç okumadım. Senin son cümlende geçiyor ne alaka diye geri çıkıyordum toplam 3 sayfaymış okuyum bari dedim yine umudum NLP teknikleriydi. Senin yüzünden tuzağa düştüm. İyi bi hoşbulduk yaptın çok sağol çoooook hoş geldin bu arada. |
Cevap: NLP Teknikleriyle Nasıl Baklava Yapılır? :))) arca can sağol sağlıklı ol. bende düştüm, ve çok güldüm , öyle ciddi ciddi ararken...... gönüller dolusu sevgiler.khkh56 |
Cevap: NLP Teknikleriyle Nasıl Baklava Yapılır? :))) Aslında o kadar da "süper sazanlık" bir durum olarak görmeyebiliriz bu NLP baklava muhabbetini... Çünkü NLP'nin üstatlarından Anthony Robbins'in "aynalama" dediği bir NLP yöntemi var. Bu yöntemde Robbins, bir işi en iyi yapanın o andaki analiz verilerine göre bir başkasının da aynı donelerle çalışması ile aynı sonucu eldeedebileceği iddiasındadır.Mesela bir silah atıcısının atış anındaki duruşu,nefesi, düşünce odaklanması vs vs aynen kopyalanıp uygulandığında aynı atış sonucu elde edilir savı vardır ve Amerikan ordusunda bunu ispatladığını söyler.Benzer birşey iyi bir baklava ustasının baklava yapımındaki (malzeme aynı olmak kaydı ile) zihinsel sürecinin tam analizi ile eylemlerinin bire bir kopyalanması sonucu neden aynı lezzette bir baklava yapmayasınız ki? Denemesi bedava...tamam bedava değil ama yapılabilir diye düşünüyorum...hahahaha... |
Cevap: NLP Teknikleriyle Nasıl Baklava Yapılır? :))) bir şeyleri anlatmak için çok güzel bir teknik :D:D |
Cevap: NLP Teknikleriyle Nasıl Baklava Yapılır? :))) Ben acıkcası baklavayı kas olan baklava sanmıştım :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 PM. |