Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Nefes Çalışmaları

Uyarılar

Nefes Çalışmaları nefes çalışmaları, nefes çalışması, müzik etkinliğinde nefes açma çalışmaları, ses ve nefes çalışmaları, nefes açma çalışmaları, nefes alma çalışmaları, holotropik nefes çalışması,

AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Affetmek ve Özgürleşmek Birçoğumuz affetmek hakkında çelişkili ve değişken düşüncelere sahibiz. Doğaldır ki belli bir farkındalık seviyesine ulaşmamış kişilerden affetmek konusunda anlayış oluşturmasını beklemek mümkün değildir. Sürüngen beyni henüz sabit olan, değişim ve dönüşüm programına henüz girememiş kişiler genellikle sebep ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi

AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-05-2009, 01:13 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

Affetmek ve Özgürleşmek

Birçoğumuz affetmek hakkında çelişkili ve değişken düşüncelere sahibiz.


Doğaldır ki belli bir farkındalık seviyesine ulaşmamış kişilerden affetmek konusunda anlayış oluşturmasını beklemek mümkün değildir.

Sürüngen beyni henüz sabit olan, değişim ve dönüşüm programına henüz girememiş kişiler genellikle sebep sonuç ya da karma dediğimiz kozmik oyunu sürdürmek eğiliminde olurlar.

Benlik arzuları onları affedici olmak yerine intikam alıcı olmaya yönelik tutar. Bu durumda affetmesi için kendince hiçbir neden yoktur.

Tam tersine olarak kendisine acı ve zorluk yaratan kişi veya kurumlara karşı negatiftir.

Cezalandırarak acı ve zorluk içine sokmak arzusundadır ve ancak bu şekilde deşarj ve tatmin olarak rahatlayacağını düşünmektedir.

Oysaki bu davranışının başına yeni oyunlar açacağından, acı ve zorluk yaratacak benzer sonuçları devamlı bir şekilde farklı kişilerle de olsa tekrar üzerine çekeceğinden habersizdir.


Bu kozmik oyunu sona erdirmenin karşı enerji yaratmamaktan geçtiği bilinmelidir.

Kendisine acı ve zorluk yaratan kişi ve kurumları kendisinden uzaklaştırmanın tek yolunun onlara karşı ve herkese karşı negatif duygu ve düşünce üretmemek, bu yönde seçimler yapmamak olduğunu, ayrıca;

bunun tam tersi olarak kişi ve olayları kalbine alarak, beklentisiz bir sevgi içersinde, olanı olduğu gibi kabul etmek zorunda olduğunu bilmemektedir.

Bizi devamlı oyunda tutan kutupsal düşünce yapımızı ve içimizde yatan intikam alma duygusunu Holoterapi Nefes Çalışmaları ile düzeltebilirsiniz.


Holoterapi içinizde yanan intikam ateşini söndürmekte son derece etkin olacaktır.

Gerçekten affetmek istediğinizde zorlandığınızın farkına varırsanız düşen enerjinizi tekrar eski seviyeye getirebilirsiniz.

Çok kısa zamanda karşı tarafa zarar, acı ve zorluk verme duygunuzun söndüğünü fark edersiniz.

Affetme gücünüzün artması ve bunu rahatlıkla uygulama kabiliyeti oluşturmanız için sizi bu yönde harekete geçiren kök nedenleri bulmanız ve onları çözmeniz gerekir.


Kök nedenler; bilinçaltınızda daha anne karnında başlayan, annenizin yaşadığı olaylarda onunla birlikte algıladığımız ve bilinçaltına kaydettiğiniz duygusal travmalardır.

( Annenin çocuğunu sevmemesi, onu doğurmak istememesi veya doğum yaklaşırken hissettiği korkular vs..gibi),

Anne karnı, bebeklik, çocukluk dönemiyle onu takip eden gençlik ve erişkinlik dönemlerinde acı ve zorluk algıladığınız olayların ve karşılaştığınız kişilerin bilinciniz de yer tutmamasına rağmen bilinçaltınızda derin izler yaratmış tesirlerin hepsi, sizin affetme konusunda önünüzdeki engellerdir.

Bilinç altı temizliği en iyi, en kolay ve en çabuk şekliyle Holoterapi nefes terapileriyle yapılabilir.


Ritmik ve yeterli nefeslerle ciğerlerinize bol miktarda oksijen alarak kısa zamanda, beynin korteks bölgesinin enerjisinin düşürülmesini ve arkaik alanların yükseltilmesini sağlayabilirsiniz.

Bu sayede bilincin, bilinçaltını okuyabilmesi imkanını hazırlanarak, geçmişte yaşadığınız olayların düşürücü etkilerini, bilinç tarafından gözlenebilir hale getirirsiniz.

Teta seviyesine gelen kişilerin bilinçaltına ekilecek bilgi ve farkındalık pasları, bilinçaltının derinliklerine inerek kişinin geçmiş anıların oluşturduğu duygusal travmaların kendi varlığı üzerindeki acı, zorluk hissiyatını çözmesini ve tamamen etkisiz hale getirmesini mümkün kılar.

Bilinçaltı tamamen saf, temiz ve nötr hale gelen kişinin affetme ve bağışlama potansiyelleri artar.


Acı ve zorluk algıladığı sebep ve sonuçların bir daha tekrarlanmaması için, kişi ve olaylar üzerinde yaptığı bağışlamalarla ilgili kozmik oyunun bitmesini sağlar.

Bu sayede akışta kalıp oluşa izin vereceği, nötr ve tarafsız bir bakış açısı ile yüksek bir farkındalık kazanabilir.

Kader programına tekrar benzer kişi ve kurumların girmesine engel olarak onların yaratacağı gereksiz, düşürücü, acı ve zorluk algılamalarını kendi üzerine çekmemeyi başarır.

Mustafa Kartal

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2009, 12:14 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 23
Tesekkür: 3
21 Mesajinıza toplam 99 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balamcan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

çok faydalı oldu çok tşk ederim verdiğiniz bilgi için
balamcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2009, 01:28 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
metin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 194
Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the rough
Standart Cevap: AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

güzel yazı olmuş tebrikler serpil hanım valla iyi çalışıyosunuz :)
metin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2009, 11:47 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 48
Tesekkür: 20
46 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dodotanya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

peki nasıl yapıcaz ????
dodotanya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2009, 09:10 PM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 7
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
carpediempua is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

Alıntı:
dodotanya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki nasıl yapıcaz ????


:)

bencede Holoterapi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
carpediempua isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2010, 08:55 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
provakatör mistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 40
Tesekkür: 40
40 Mesajinıza toplam 190 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
provakatör mistik will become famous soon enoughprovakatör mistik will become famous soon enough
Standart Cevap: AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

Affetmek :))) benim için çok zor olan birşey...
__________________
Her zaman yaşam nehriyle birlikte git. Asla akıntıya karşı gitmeye, nehirden hızlı akmaya çalışma. Sadece mutlak bir rahatlık içinde, her an kendini yuvada, rahat ve varoluşun içinde huzurlu hissederek git. Unutmaman gereken şey yaşamın kısa değil sonsuz olduğu ve bu yüzden de aceleye hiç gerek olmadığıdır.Mevsimler zamanında gelir, çiçekler zamanı gelince açar, ağaçlar hayat kısa diye hızla büyümek için koşuşturmazlar. Tüm varoluş yaşamın sonsuzluğunun farkında gibi görünür.OSHO-
provakatör mistik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2010, 09:25 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
vandal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 31
Tesekkür: 67
28 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vandal will become famous soon enoughvandal will become famous soon enough
Standart Cevap: AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

Ben kolay affederim sonra pisman olurum niye affettim diye dovunurum. Ama tekerur edince tekrar affederim. Benim icin bir kisir dongu.
vandal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2010, 12:06 AM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 32
Tesekkür: 74
25 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pericem is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

bu uzunca yazıda affetmemek sürüngen beyni ile özdeşleştirilmiş,bu kozmik oyunu değiştirmeyi ben de çok istiyorum ama olmuyor affedemiyorum.. .anne karnında başlamış olduğunu duymuştum daha evvel bu travmanın..anne karnında dönemeyen bir bebek,ters gelen bebek,annein yıprandığı,bebeğin istenmediği hallerde vs..muhtemelen bu sorunu halledebilmek için profesyonel bir yardım almak gerekiyor..hipnozla yada profesyonel bir enerjiyle..bu tek başına nefes almak ile iyileşmez..bilinçaltı öyle hassas ki ufak sandığın darbeleri atlatamıyor aslında ve birikip insanı mahvediyor..onu da temizlemek lazım vaktinde....ama biz onu paramparça ediyoruz her sabah her akşam her gece uykuda bile rahat bırakmıyoruz..
pericem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2010, 10:46 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
zümrütü anka zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 135
Tesekkür: 472
157 Mesajinıza toplam 698 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zümrütü anka zen will become famous soon enoughzümrütü anka zen will become famous soon enough
Standart Cevap: AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

Affetmek ve Özgürleşmek


Doğaldır ki belli bir farkındalık seviyesine ulaşmamış kişilerden affetmek konusunda anlayış oluşturmasını beklemek mümkün değildir.


bunun tam tersi olarak kişi ve olayları kalbine alarak, beklentisiz bir sevgi içersinde, olanı olduğu gibi kabul etmek zorunda olduğunu bilmemektedir.

mustafa kartal

affetmek zor ,ama sonrası için hayatı daha kolay anlamaya izin vermekte..

affetmeyi seviyorum ,çnk beni sevmeyenlerde bu duygular yok . onlara bu bahşedilmemiştir...

affettiğim zaman ,daha özgür ve kanatlanıp uçmama sebep olan pozitif enerjiyle, affetmek bana huzur veriyor..


serpil 22, emeğine sağlık
zümrütü anka zen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2010, 11:01 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
seta* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: farklı bir gezegen :)
Mesajlar: 83
Tesekkür: 400
121 Mesajinıza toplam 735 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seta* is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

Merhaba,

Çok güzel bir çalışma. Ellerinize, yüreğinize sağlık

Ben kendimi affedemiyorum.
Affettim sanıyorum ama değil..
Bağışıklık sistemim dengesiz bu nedenle. Vücudum eklemlerde iltihap üretiyor. Kendi kendini yok etmeye çalışıyor.

Sıkıldığımda nefesimi tutuyorum. Sonra da sanki içime nefes gitmiyor. Boğulacak gibi oluyorum. Heyecan, stres ve üzüntü durumları bunu tetikliyor.

Temizlemem gereken birikimler var.
Hipnoz, nefes terapisi bana yardımcı olur diye düşünüyorum.
Ama bana ciddi ciddi bu uygulamalarda kim yardım eder?
Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
__________________
Sil baştan başlamak gerek bazen, hayatı sıfırlamak...
seta* isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
affetmek, ozgurlesmek

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları AFFETMEK VE ÖZGÜRLEŞMEK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Affetmek ve Özgürleşmek Birçoğumuz affetmek hakkında çelişkili ve değişken düşüncelere sahibiz. Doğaldır ki belli bir farkındalık seviyesine ulaşmamış kişilerden affetmek konusunda anlayış oluşturmasını beklemek mümkün değildir. Sürüngen beyni henüz sabit olan, değişim ve dönüşüm programına henüz girememiş kişiler genellikle sebep ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.