Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   panık atak ve anksıyete hastalığım var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/373145-panik-atak-ve-anksiyete-hastaligim-var.html)

eseslikori 14-09-2009 08:52 PM

panık atak ve anksıyete hastalığım var

merhaba ben yaklaşık 1o yıldır panik atak ve anksiyete hastalığım var ve çeşitli antıdeprasanlar kullandım bana panık atak ,deprasyon la ilgili hipnoz cd leri tavsiye ettiler ve aldım şun an o cd lerı dınlıyorum ama daha sonra sizlerle tanışdım ve sizin hazırladığınız cd leri dinleyıp dinlememekde kararsızım bana bılgı verırsenız mutlu olurum.sevgıyle kalın.

blue jaloon 14-09-2009 08:56 PM

Cevap: panık atak ve anksıyete hastalığım var

mrb:))
acil sifalar diliyorum bende yasadim panik atak 2008.de ama astim o günleri
psikolog destegi aldinmi? yoksa psikiyatriye görünüp ilaclarla yollandinmi? merank ettim..

eseslikori 14-09-2009 09:02 PM

aldım ama bır işe yaramadı şimdi hıpnoz cd lerını tavsıye ettıler araştırma yaparken bu sıteyı buldum daha tam karar vermedım dınlemeye ne dersın dınlemeye başlamalımıyım.

blue jaloon 14-09-2009 09:18 PM

kardesim ne kadar aldin terapi ters giden bisiler var
ya anlasilmadin ya duygularini dökmedin doktoruna
cd ler hakkinda yorum yapma tecrübem yok
ama bilgili degerli insanlar yardimci olucaktir az sabret

eseslikori 14-09-2009 09:25 PM

Tam olarak duygularımı dökmemiş olabılırım ama içimde derınlıklerınde saklı ve benı daraltan duygukardan kurtulamıyorum

blue jaloon 14-09-2009 09:28 PM

yani hepsi kafanin icinde senin büyüttüklerin
dile dök bastirmak care degil göremiyomusun?
10 sene olmus ...

eseslikori 14-09-2009 09:31 PM

görebılıyorum ama ne yapsam caresini bulamıyorum tam ıyı oldum dıyorum herşey yolunda gıdıyor ama sonra ne oluyor anlamadan tekrar tekralıyor hastalığım

blue jaloon 14-09-2009 09:37 PM

kendini not tutsan 2 3 gün ne bileyim belki bir hafta
duygu düsüncelerini sayfalara döksen bunu paylassan doktorunla
care olurmu ne dersin?

eseslikori 14-09-2009 09:39 PM

ilginden dolayı sağolasın kardeş

Belgin ∞ 14-09-2009 11:20 PM

Merhaba eseslikori :)

Acil şifalar dilerim. Panik atak geçici bir rahatsızlık, kendimden biliyorum :) 7 yıl tedavi gördükten sonra geçen sene ortalarında ilacımı kesti doktorum ve o zamandan beri ilaç kullanmıyor, atak yaşamıyorum :)

Telkinleri dinlemeni kesinlikle öneriyorum. Benim panik atağımı aşmamda telkinlerin etkisi %50 ise diğer %50 de yine telkinlerin bende oluşturduğu pozitif inanç sistemidir. Ve oluşan bu sistem kalıcı bir sistem, balon etkisi değil.

Panik atağının hangi travma ardından başladığını bilmiyorum ama (ya da tekrarlanma süresini) bazı tedaviler atakları sadece geciktirmek için işe yarıyor. Oysa atak rahatsızlarının tek ve en büyük ihtiyacı kalıcı etkilerdir.

Sana bu konuda sayfalarca yazabilirim aslında ama şimdilik önereceğim bir kaç şey var sadece, suçluluk+ego telkinlerini 2 hafta süresince günde maksimum 8 saat dinle. ( ben suçluluk telkininde çok rahatsız olmuştum ilk başlarda, çünkü atak sebebim suçluluk duygusuydu ama kesmedim dinlemeyi ve etkiler pozitife dönüştü :) bu yüzden kesmemeni tavsiye ediyorum ) 2. olarak nefes tekniklerini mutlaka araştır, hipnoz cd si demişsin eğer bunu tavsiye eden doktorun değilse iyice araştırmadan dinleme ve konunun uzmanından mutlaka onay al.

Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim, bir sorun olursa bizler buradayız.

Mutlu paylaşımlar.
Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:32 AM.