Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   panık atak ve anksıyete hastalığım var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/373145-panik-atak-ve-anksiyete-hastaligim-var.html)

eseslikori 15-09-2009 07:25 PM

Cevap: panık atak ve anksıyete hastalığım var

çok teşekkür edıyorum ilginde dolayı dün başladım telkinleri dinlemeye ve ilk başda benı acayip içim sıkdı ve daraldım ama sonra bu sıkıntı bıraz hafıfledi demek ki bende suçluluk duyguları içinde geçiriyotmuşum panık atak krızlerını dinlemeye devam edeceğim inşallah ıyı gelır bu telkınler
hıpnoz cd lerıde uzman tarafından hazırlanıyor panık atağa son cd lerı aca buradakı telkın cd lerıyle hıpnoz cd lerını aynı anda dınlıye bılırmıyım benı aydınlatırsan sevınırım sevgıyle kal...

Belgin ∞ 16-09-2009 01:07 AM

Tabii ki de ayrı ayrı dinleyin, bilinçaltınıza aynı anda 2 ayrı komut verilmiş olur aksi takdirde. Hipnoz cd sini gece dinliyorsanız telkinleri gündüz dinleyebilirsiniz.

hayathan 16-09-2009 02:07 AM

Alıntı:

eseslikori Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476497)
çok teşekkür edıyorum ilginde dolayı dün başladım telkinleri dinlemeye ve ilk başda benı acayip içim sıkdı ve daraldım ama sonra bu sıkıntı bıraz hafıfledi demek ki bende suçluluk duyguları içinde geçiriyotmuşum panık atak krızlerını dinlemeye devam edeceğim inşallah ıyı gelır bu telkınler
hıpnoz cd lerıde uzman tarafından hazırlanıyor panık atağa son cd lerı aca buradakı telkın cd lerıyle hıpnoz cd lerını aynı anda dınlıye bılırmıyım benı aydınlatırsan sevınırım sevgıyle kal...

Evet çok doğru bir tespit. Suçluluk, suçlanma, hata yapma, hatalı olma korkusu ve bu nedenlerle kendine ve diğerlerine duyulan öfke..
Affetmeniz ve suçlulukla ilgili telkinleri dinlemeniz o anlara gidip onları pembelemek içinizdeki öfke enerjisini sıfırlamanız yapacağınız çalışmalar içinde yer alan maddelerdir..
Geçmiş olsun, kolay gelsin...
Telkinlerle ilgili bilgiyi moderatör arkadaşlar bırakıyorum.

sueyda 04-02-2010 01:38 AM

bende o illetten kurtulanlardanım evet psikiyatriye gidip ilaçla gönderilenlerdenim 7-8 ay kullandım bende işe yaradı:) bende telkinlere bu gün başladım ne tesadüftürki ilacımıda kesme işi bu gün bitti.son ilacımı bu gün içtim ve bittiiii. bu siteyi bu gün görmem telkinlere başlamam ve ilacın sonu nun bu gün olması sanırım hayat bana cevap veriyor.iyiki bu siteye rastlamışım iyiki varsınız....bunuda buraya kazımış olayım ki gelişmeleri daha iyi takip edebilyim..O0

muraturkom 04-02-2010 09:18 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582740)
pa hastalığına anksiyete bozukluğunu..../Herşey bizde bitiyor kendimize dur demeliyiz.. İçimizde olumsuz duygular olabilir aslında bu bizim bir parçamız şimdi ben olumsuz duyguları nasıl yok edebilirim soruyorum kendime ve cevabını bulmak çok istiyorum bulacağıma inanıyorum her olumsuz duyguda kötü olma hali değil çözüm bulan birisi olmak istiyorum .Şimdi bu aşamaya geldim.Sorularla doğru yolu bulabiliriz .

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:w.../2312759fc.jpg
İçimizdeki yarışan iki at var , bunlardan biri beyaz, diğeri siyah. Beyaz olumlu duygular, siyah olumsuz duygular. Peki, yarışan bu atlardan ömrümüz boyunca hangisi kazanır? Cevap, hiçbiri. Çünkü hayatın fotoğraf karelerine bakıldığında tüm insanların olumlu ve olumsuz yaşantılar çorbasını tattığı ortada. Bir film vardı. mask 1985 yapımı/ çirkin genç çocuk yüzüne çok üzülüyor, ancak olumsuzluklar yaşadığında şunu söylüyordu, en üzüntülü anlarımda en mutlu oldıuğum bir anımı hatırlayarak mutsuz olmuyorum.

memucey 16-04-2010 11:15 AM

Maalesef ben de bu hastalıkla çok uğraştım.başarılıda oldum sayılır. telkinlerlede kendime ekstra destek olmak istiyorum. Çünkü bunu olumlu düşünme yöntemiyle yenmeye çabaladım hep. ama hala atak yaşarmıyım diye sorular geçiyor içimden.sadece 6 ay ilaç tedavisi gördüm ve kendi isteğimle bıraktım. Hep istemeyerek kullandım ilaçları. ve kendi çözümümü ürettim. şiddetli olarak sadece üç atak geçirdim ama bu bile fazla geldi. çok kötü zamanlardı. netten araştırdığıma göre günde üç atak geçirenler varmış. Acil şifalar dilerim onlar için. bilirim acısını.Ben telkin mp3 lerinden dinliyorum suçluluk ve ego güçlendiriciyle başladım inşallah faydasını görürüm.

maviinci 16-04-2010 11:23 AM

Alıntı:

memucey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 653124)
Maalesef ben de bu hastalıkla çok uğraştım.başarılıda oldum sayılır. telkinlerlede kendime ekstra destek olmak istiyorum. Çünkü bunu olumlu düşünme yöntemiyle yenmeye çabaladım hep. ama hala atak yaşarmıyım diye sorular geçiyor içimden.sadece 6 ay ilaç tedavisi gördüm ve kendi isteğimle bıraktım. Hep istemeyerek kullandım ilaçları. ve kendi çözümümü ürettim. şiddetli olarak sadece üç atak geçirdim ama bu bile fazla geldi. çok kötü zamanlardı. netten araştırdığıma göre günde üç atak geçirenler varmış. Acil şifalar dilerim onlar için. bilirim acısını.Ben telkin mp3 lerinden dinliyorum suçluluk ve ego güçlendiriciyle başladım inşallah faydasını görürüm.

Herşey gönlünüzce olsun ::) Unutmayın; Herşey Her An Daha da Güzele Gidiyor blissy

memucey 16-04-2010 11:25 AM

teşekkürler. haklısısnız. hergün daha yeni şeyler öğreniyorum ve bu hastalığa karşı daha da güçleniyorum..

memucey 16-04-2010 11:46 AM

olumsuz bi sürür duygu ve düşünce peşimi bırakmıyor hala. bu olumsuz düşünceler beni aşırı derecede korkaklığa götürüyor. bıktım korkmaktan. sizde böylemiydiniz? Ezeli Nur?

serdengeçti 09-08-2010 11:03 PM

Ben ego güven güç.,suçluluk duygular ve sosyal fobi bir kaç haftadır günde ortalama 4-5 saat dinliyorum.bende son zamanlarda ölüm korkusu olmaya başladı.sanki sanki sonumun geldiğini ,yaklaştığını hissediyorum.her an bişey olacakmış ve ölecekmişim gibi geliyor...bana bu durumu açıklayacak birisini arıyorum..naaapsam neetsem kurtulamyorum..kendi kendime mantıklı açıklamalar yapıyorum fakat bu kısa süreli oluyor.yine aynı his...aynı his...lütfen beni aydınlatın ...bunun nedeni nedir...evet bir gün hepimiz öleceğiz..fakat bu his ile insan her gün ölüyor...bilen birisi bunu bana izah etsin...ben bunları dinlediğim için mi oluyor;yoksa gerçekten....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 PM.