Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   panık atak ve anksıyete hastalığım var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/373145-panik-atak-ve-anksiyete-hastaligim-var.html)

eseslikori 14-09-2009 08:52 PM

panık atak ve anksıyete hastalığım var

merhaba ben yaklaşık 1o yıldır panik atak ve anksiyete hastalığım var ve çeşitli antıdeprasanlar kullandım bana panık atak ,deprasyon la ilgili hipnoz cd leri tavsiye ettiler ve aldım şun an o cd lerı dınlıyorum ama daha sonra sizlerle tanışdım ve sizin hazırladığınız cd leri dinleyıp dinlememekde kararsızım bana bılgı verırsenız mutlu olurum.sevgıyle kalın.

blue jaloon 14-09-2009 08:56 PM

Cevap: panık atak ve anksıyete hastalığım var

mrb:))
acil sifalar diliyorum bende yasadim panik atak 2008.de ama astim o günleri
psikolog destegi aldinmi? yoksa psikiyatriye görünüp ilaclarla yollandinmi? merank ettim..

eseslikori 14-09-2009 09:02 PM

aldım ama bır işe yaramadı şimdi hıpnoz cd lerını tavsıye ettıler araştırma yaparken bu sıteyı buldum daha tam karar vermedım dınlemeye ne dersın dınlemeye başlamalımıyım.

blue jaloon 14-09-2009 09:18 PM

kardesim ne kadar aldin terapi ters giden bisiler var
ya anlasilmadin ya duygularini dökmedin doktoruna
cd ler hakkinda yorum yapma tecrübem yok
ama bilgili degerli insanlar yardimci olucaktir az sabret

eseslikori 14-09-2009 09:25 PM

Tam olarak duygularımı dökmemiş olabılırım ama içimde derınlıklerınde saklı ve benı daraltan duygukardan kurtulamıyorum

blue jaloon 14-09-2009 09:28 PM

yani hepsi kafanin icinde senin büyüttüklerin
dile dök bastirmak care degil göremiyomusun?
10 sene olmus ...

eseslikori 14-09-2009 09:31 PM

görebılıyorum ama ne yapsam caresini bulamıyorum tam ıyı oldum dıyorum herşey yolunda gıdıyor ama sonra ne oluyor anlamadan tekrar tekralıyor hastalığım

blue jaloon 14-09-2009 09:37 PM

kendini not tutsan 2 3 gün ne bileyim belki bir hafta
duygu düsüncelerini sayfalara döksen bunu paylassan doktorunla
care olurmu ne dersin?

eseslikori 14-09-2009 09:39 PM

ilginden dolayı sağolasın kardeş

Belgin ∞ 14-09-2009 11:20 PM

Merhaba eseslikori :)

Acil şifalar dilerim. Panik atak geçici bir rahatsızlık, kendimden biliyorum :) 7 yıl tedavi gördükten sonra geçen sene ortalarında ilacımı kesti doktorum ve o zamandan beri ilaç kullanmıyor, atak yaşamıyorum :)

Telkinleri dinlemeni kesinlikle öneriyorum. Benim panik atağımı aşmamda telkinlerin etkisi %50 ise diğer %50 de yine telkinlerin bende oluşturduğu pozitif inanç sistemidir. Ve oluşan bu sistem kalıcı bir sistem, balon etkisi değil.

Panik atağının hangi travma ardından başladığını bilmiyorum ama (ya da tekrarlanma süresini) bazı tedaviler atakları sadece geciktirmek için işe yarıyor. Oysa atak rahatsızlarının tek ve en büyük ihtiyacı kalıcı etkilerdir.

Sana bu konuda sayfalarca yazabilirim aslında ama şimdilik önereceğim bir kaç şey var sadece, suçluluk+ego telkinlerini 2 hafta süresince günde maksimum 8 saat dinle. ( ben suçluluk telkininde çok rahatsız olmuştum ilk başlarda, çünkü atak sebebim suçluluk duygusuydu ama kesmedim dinlemeyi ve etkiler pozitife dönüştü :) bu yüzden kesmemeni tavsiye ediyorum ) 2. olarak nefes tekniklerini mutlaka araştır, hipnoz cd si demişsin eğer bunu tavsiye eden doktorun değilse iyice araştırmadan dinleme ve konunun uzmanından mutlaka onay al.

Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim, bir sorun olursa bizler buradayız.

Mutlu paylaşımlar.
Sevgiler.

eseslikori 15-09-2009 07:25 PM

çok teşekkür edıyorum ilginde dolayı dün başladım telkinleri dinlemeye ve ilk başda benı acayip içim sıkdı ve daraldım ama sonra bu sıkıntı bıraz hafıfledi demek ki bende suçluluk duyguları içinde geçiriyotmuşum panık atak krızlerını dinlemeye devam edeceğim inşallah ıyı gelır bu telkınler
hıpnoz cd lerıde uzman tarafından hazırlanıyor panık atağa son cd lerı aca buradakı telkın cd lerıyle hıpnoz cd lerını aynı anda dınlıye bılırmıyım benı aydınlatırsan sevınırım sevgıyle kal...

Belgin ∞ 16-09-2009 01:07 AM

Tabii ki de ayrı ayrı dinleyin, bilinçaltınıza aynı anda 2 ayrı komut verilmiş olur aksi takdirde. Hipnoz cd sini gece dinliyorsanız telkinleri gündüz dinleyebilirsiniz.

hayathan 16-09-2009 02:07 AM

Alıntı:

eseslikori Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476497)
çok teşekkür edıyorum ilginde dolayı dün başladım telkinleri dinlemeye ve ilk başda benı acayip içim sıkdı ve daraldım ama sonra bu sıkıntı bıraz hafıfledi demek ki bende suçluluk duyguları içinde geçiriyotmuşum panık atak krızlerını dinlemeye devam edeceğim inşallah ıyı gelır bu telkınler
hıpnoz cd lerıde uzman tarafından hazırlanıyor panık atağa son cd lerı aca buradakı telkın cd lerıyle hıpnoz cd lerını aynı anda dınlıye bılırmıyım benı aydınlatırsan sevınırım sevgıyle kal...

Evet çok doğru bir tespit. Suçluluk, suçlanma, hata yapma, hatalı olma korkusu ve bu nedenlerle kendine ve diğerlerine duyulan öfke..
Affetmeniz ve suçlulukla ilgili telkinleri dinlemeniz o anlara gidip onları pembelemek içinizdeki öfke enerjisini sıfırlamanız yapacağınız çalışmalar içinde yer alan maddelerdir..
Geçmiş olsun, kolay gelsin...
Telkinlerle ilgili bilgiyi moderatör arkadaşlar bırakıyorum.

sueyda 04-02-2010 01:38 AM

bende o illetten kurtulanlardanım evet psikiyatriye gidip ilaçla gönderilenlerdenim 7-8 ay kullandım bende işe yaradı:) bende telkinlere bu gün başladım ne tesadüftürki ilacımıda kesme işi bu gün bitti.son ilacımı bu gün içtim ve bittiiii. bu siteyi bu gün görmem telkinlere başlamam ve ilacın sonu nun bu gün olması sanırım hayat bana cevap veriyor.iyiki bu siteye rastlamışım iyiki varsınız....bunuda buraya kazımış olayım ki gelişmeleri daha iyi takip edebilyim..O0

muraturkom 04-02-2010 09:18 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582740)
pa hastalığına anksiyete bozukluğunu..../Herşey bizde bitiyor kendimize dur demeliyiz.. İçimizde olumsuz duygular olabilir aslında bu bizim bir parçamız şimdi ben olumsuz duyguları nasıl yok edebilirim soruyorum kendime ve cevabını bulmak çok istiyorum bulacağıma inanıyorum her olumsuz duyguda kötü olma hali değil çözüm bulan birisi olmak istiyorum .Şimdi bu aşamaya geldim.Sorularla doğru yolu bulabiliriz .

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:w.../2312759fc.jpg
İçimizdeki yarışan iki at var , bunlardan biri beyaz, diğeri siyah. Beyaz olumlu duygular, siyah olumsuz duygular. Peki, yarışan bu atlardan ömrümüz boyunca hangisi kazanır? Cevap, hiçbiri. Çünkü hayatın fotoğraf karelerine bakıldığında tüm insanların olumlu ve olumsuz yaşantılar çorbasını tattığı ortada. Bir film vardı. mask 1985 yapımı/ çirkin genç çocuk yüzüne çok üzülüyor, ancak olumsuzluklar yaşadığında şunu söylüyordu, en üzüntülü anlarımda en mutlu oldıuğum bir anımı hatırlayarak mutsuz olmuyorum.

memucey 16-04-2010 11:15 AM

Maalesef ben de bu hastalıkla çok uğraştım.başarılıda oldum sayılır. telkinlerlede kendime ekstra destek olmak istiyorum. Çünkü bunu olumlu düşünme yöntemiyle yenmeye çabaladım hep. ama hala atak yaşarmıyım diye sorular geçiyor içimden.sadece 6 ay ilaç tedavisi gördüm ve kendi isteğimle bıraktım. Hep istemeyerek kullandım ilaçları. ve kendi çözümümü ürettim. şiddetli olarak sadece üç atak geçirdim ama bu bile fazla geldi. çok kötü zamanlardı. netten araştırdığıma göre günde üç atak geçirenler varmış. Acil şifalar dilerim onlar için. bilirim acısını.Ben telkin mp3 lerinden dinliyorum suçluluk ve ego güçlendiriciyle başladım inşallah faydasını görürüm.

maviinci 16-04-2010 11:23 AM

Alıntı:

memucey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 653124)
Maalesef ben de bu hastalıkla çok uğraştım.başarılıda oldum sayılır. telkinlerlede kendime ekstra destek olmak istiyorum. Çünkü bunu olumlu düşünme yöntemiyle yenmeye çabaladım hep. ama hala atak yaşarmıyım diye sorular geçiyor içimden.sadece 6 ay ilaç tedavisi gördüm ve kendi isteğimle bıraktım. Hep istemeyerek kullandım ilaçları. ve kendi çözümümü ürettim. şiddetli olarak sadece üç atak geçirdim ama bu bile fazla geldi. çok kötü zamanlardı. netten araştırdığıma göre günde üç atak geçirenler varmış. Acil şifalar dilerim onlar için. bilirim acısını.Ben telkin mp3 lerinden dinliyorum suçluluk ve ego güçlendiriciyle başladım inşallah faydasını görürüm.

Herşey gönlünüzce olsun ::) Unutmayın; Herşey Her An Daha da Güzele Gidiyor blissy

memucey 16-04-2010 11:25 AM

teşekkürler. haklısısnız. hergün daha yeni şeyler öğreniyorum ve bu hastalığa karşı daha da güçleniyorum..

memucey 16-04-2010 11:46 AM

olumsuz bi sürür duygu ve düşünce peşimi bırakmıyor hala. bu olumsuz düşünceler beni aşırı derecede korkaklığa götürüyor. bıktım korkmaktan. sizde böylemiydiniz? Ezeli Nur?

serdengeçti 09-08-2010 11:03 PM

Ben ego güven güç.,suçluluk duygular ve sosyal fobi bir kaç haftadır günde ortalama 4-5 saat dinliyorum.bende son zamanlarda ölüm korkusu olmaya başladı.sanki sanki sonumun geldiğini ,yaklaştığını hissediyorum.her an bişey olacakmış ve ölecekmişim gibi geliyor...bana bu durumu açıklayacak birisini arıyorum..naaapsam neetsem kurtulamyorum..kendi kendime mantıklı açıklamalar yapıyorum fakat bu kısa süreli oluyor.yine aynı his...aynı his...lütfen beni aydınlatın ...bunun nedeni nedir...evet bir gün hepimiz öleceğiz..fakat bu his ile insan her gün ölüyor...bilen birisi bunu bana izah etsin...ben bunları dinlediğim için mi oluyor;yoksa gerçekten....

serdengeçti 10-08-2010 11:12 PM

niye kimse cevap vermiyor yaw...

Alice in Wonderland 24-05-2011 12:50 PM

off o korkular çok kötü :(
panik atak geçirildiğinde kusma oluyor mu ?

Roader 24-05-2011 11:11 PM

Sanırım bu korkular dinlenilen telkinlerden oluyor, bende de oluyor arada hatta şehirdışına dahi çıkmaktan vazgeçirecek kadar ama geçiyor, anksiyete için 8 ay ilaç kullandım tabi bolca uyuyarak geçti ilacın etkisiyle ama geçti gitti bitti..

elifelf 20-11-2011 08:30 PM

mrb arkadaşlar,yaygın anksiyete bozukluğu ve panik atak rahatsızlığım var,9 aydır ilaç kullanıyorum,telkinleri dinlememim bi sakıncası var mı,yaklaşık bir haftadır ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinini dinliyorum kendimi iyi hissettiğimi görüyorum,kişiye özel yapılan cd lerin ücretleri nedir bileniniz var mı?

sweeet 20-11-2011 08:56 PM

Merhaba ücretli telkinlerle ilgili bilgi almak için aşağıdaki linke göz atabilirsiniz:

http://www.hayatimdegisti.com/portal...d=13&Itemid=31

elifelf 20-11-2011 10:42 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811668)
Merhaba ücretli telkinlerle ilgili bilgi almak için aşağıdaki linke göz atabilirsiniz:

http://www.hayatimdegisti.com/portal...d=13&Itemid=31

çok teşekkür ederim...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 PM.