Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı?

Uyarılar

Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar daha öncede bir kaç konuda belirtmiştim. Eski sevgilimi uzun zamandır unutamıyorum diye. Denemediğim yöntem kalmadı ücretli telkinler, sosyal aktiviteler, kişisel yaşantımda ve kariyerimde elde ettiğim hatrı sayılır birçok başarı, psiko terapiler, ilaç kullanımları, psikolog seansları, alternatif kişisel gelişim, meditasyon ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi

Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2014, 12:16 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 56
Tesekkür: 0
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UyuyanDev is an unknown quantity at this point
Standart Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Arkadaşlar daha öncede bir kaç konuda belirtmiştim. Eski sevgilimi uzun zamandır unutamıyorum diye. Denemediğim yöntem kalmadı ücretli telkinler, sosyal aktiviteler, kişisel yaşantımda ve kariyerimde elde ettiğim hatrı sayılır birçok başarı, psiko terapiler, ilaç kullanımları, psikolog seansları, alternatif kişisel gelişim, meditasyon eft, herşeye kalkıştım. Çözüm yolları buldum, uyguladım, hala daha devam ediyorum araştırıyorum. Kısa süreli bir ilişkim dahi oldu, yeni arkadaşlarım, yeni fırsatlar, yeni beklentiler ve olumlu sonuçlar... Tüm bu gelişmelere rağmen 3 yıldır hayatımdan çıkaramadığım bir ilişkinin izlerini taşıyorum hala daha.. Bu duruma artık geçmişim, yaşadıklarım, duygu ve düşüncelerim ve psikiatrimle yaptığımız seanslar sonucunda 1 hafta önce obsesif düşünce bozukluğu tanısını koyduk ve ona göre ilaç kullanmaya başladım. Eski sevgilime giden tüm iletişim araçlarını ortadan kaldırdım. Yine de çözüm aramaya devam ediyorum ama kaygılarım, korkularım, beklentilerim, heyecan, yaşadığım stres ve çaresizlik, kaybedilmişlik hissi duygularını çok yoğun yaşadığım zamanlar oluyor. Ona karşı birşey hissetmiyorum, bir araya gelince mutlu olamayacağımızı biliyorum. Tüm bunları bilmeme rağmen zihnimin bir parçası ondan vazgeçmeme engel oluyor. Ama yine de vazgeçmiyorum. Ne olursa olsun bunu hedeflerime, değerlerime, sevdiklerime yansıtamam. Yine birlikte düşünelim ve benzer sıkıntısı olan arkadaşlar varsa onlar içinde çözüm odaklı düşünmek istiyorum. Bu gerekçeden dolayı biraz kendimi tanımlamanın faydası olacağını düşünüyorum, zamanınızdan 3 4 cümle rica ederek. Ben 24 yaşındayım ve 21 yaşına kadar (üniversitenin ikinci yılına ve eski ilişkimin bitmesi itibariyle) sosyal fobiye, çekingenliğe, mutsuz ilişkilere, belli bir yaşa kadar şiddete, sosyal ve psikolojik baskılara, mutsuz aile ilişkilerine, şizofreni ve özgüven sorunları olan bir aileye sahiptim. İpe sapa gelmez, saçma sapan bir yaşamım vardı. İlgi alanlarım beğenilerim bile körelmişti. Şuan 2. üniversitemi okuyorum, pazarlama mezunuyum ve iletişime yönelik her sayısız işin içinde bulundum. Hiç bir hazırlık yapmadan 150 kişiye üniversitede sunum yaptım, seminerlerde hocalarla tartıştım. Hakkımı savunabildim. 1000 kişinin önünde müzik yaptım, birçok konsere çıktım. Kendi eserlerimi ürettim. Blog sitemi tasarladım, yazdım. Dövüş sporlarına başladım. Sayısız kitap okudum bir çok konuda bilgi sahibi oldum. İyi bir dinleyici, iyi bir konuşmacı oldum. Büyük ölçüde üşengeçliğimi yendim. Ezberlemeden öğrenmeyi başardım, çoğu dersimde başarılı oldum. Sigara ve alkolü bağımlılığından kurtulup tüm kontrolümü elimden aldım. Çevre edindim. Türlü türlü insan tanıdım. Bazılarıyla ilişkilerime son verdim. (Hanımlardan çok özür diliyorum, yadırgamayacağınızı umuyorum) Cinsel anlamda birlikteliklerim oldu. Olumlu olumsuz bir çok deneyime sahip oldum ve bir çok ders çıkardım.

Cevabım soracağım soruda gizli belki ama Ne yapabilirim ?

Hayatımda bu obsesif düşüncelere yol açan durumu değiştirmek istiyorum. Bu obsesif düşünceler çekirdek inanç tespiti ve uygulamalarıyla değişebilir mi? 2 yıldır her telkini dinledim arkadaşlar yararları oldu ama istediğim sonucu alamadım hala. Çekirdek inanç yaptıran işte bu telkinlerden bu konuda sonuç alanlar, etkili olacağını düşündüğünüz her yönteme fikirlere ihtiyacım var, beinme paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar. Sabrınız ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

UyuyanDev isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2014, 01:17 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 46
Tesekkür: 49
39 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
blackstarr will become famous soon enough
Standart Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Uyuyan dev şehir değiştir bence çok fazla çaba gösteriyorsun ama olmuyor gönül bu kime vurulacağıda belli olmuyor diğer yazında yazmıştım ama o yazıyı bulup tekrar okurmusun??? herşey sende biter ve başlar psikologlar sadece bazı hastalıklara yardımcı olabilir. seni sevmeyen birine neden bu kadar değer veriyorsun güzellik geçicidir ee geriye ne kalıyor hiçbirşey iyi birisi olsa seni bu halde bırakmazdı belki 5 yıl sonra hayatına işte bu diyebileceğin birisi girer sonra bu geçirdiğin yıllara yazık olmaz mı?
blackstarr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2014, 01:59 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 56
Tesekkür: 0
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UyuyanDev is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Söylediklerinize hak veriyorum ve teşekkür ederim paylaştığınız için. Farklı bir şehirdeyim zaten. Ona değer vermiyorum, ona bir şey hissetmiyorum ve tekrar bir araya gelemeyeceğimizi de biliyorum. Bunu kabullendim ve konuda bir sorunum yok. Sorun bu konuda geçmişte yönelik düşüncelerin takıntıya dönüşmesi. Hani ellerinin temiz olduğunu bilen birinin günde defalarca elini yıkaması gibi.. Eğer bu durumu kontrol edebilseydim çoktan aşabilirdim.
UyuyanDev isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2014, 02:24 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
mendeseva19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: Tekirdağ
Mesajlar: 51
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mendeseva19 will become famous soon enoughmendeseva19 will become famous soon enough
Standart Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

eski sevgiliniz ile neden ayrıldınız? o mu sizi terketti ? genelde bu yüzden takıntı yapılabilir. Ona karşı birşey hissetmiyorum demişsiniz ama kafanız da takıntı haline getirmişssiniz muhakkak altında bi sebepler yatıyor olmalı.
__________________
Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında
Ben de uzaktan baktım malum senli konulara
Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . .
mendeseva19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2014, 09:22 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 56
Tesekkür: 0
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UyuyanDev is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Birbirimizi çok yıpratmıştık en sonunda o terketti ve kısa bir süre içinde başka birisiyle ilişkisi oldu ve hala birlikteler. Hayatında bir başkasını alması çok üzmüştü beni. Takıntı konusunda ise buna neden olan unsurların biraz daha köklü olduğunu düşünyorum. Eski sevgilimden önceki ilişkilerimde de benzer duruumlar yaşamıştım.
UyuyanDev isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2014, 02:35 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 446
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road
Standart Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Eski sevgilimi takmiyorum diyorsunuz ama takintim var diyorsunuz. Aslinda takintinizin ne oldugunu, akliniza ne tur dusunceler geldigini belirtirseniz daha iyi anlayabiliriz. Bir de sunu sorayim neden okbnizi eski sevgilinize bagliyorsunuz. Belki sebep o degildir. Bence ilk olarak eski sevgilinizi hicbir konuda artik dusunmeyin. Hicbir sekilde. Sanki o bu dunyada hic olmamis, hic yasamamis gibi davranin. Bir kagida onun ismini yazip yirtip cope atin. Bu kadar basit deyin. Kendinize guvenin. Bir suru basariniz olmus sizi cok takdir ettim. Nice insanlar var depresyonda surunuyor. Siz bircok sey basarmissinuz bunlara odaklanin. Sosyal faaliyetlere devam edin. Allah'a dua edin. Insanlara yardim edin. Kotu durumdaki insanlari dusunun ve sukredin Allah'a. Kendinize iyi bakin...
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2014, 01:01 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 56
Tesekkür: 0
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UyuyanDev is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Teşekkür ederim görüşleriniz için, katılıyorum söylediklerinize. Takıntı olarak nitelendirebileceğim beni rahatsız eden düşünceler eski sevgilimle karşılaşma korkusu, yaşadıklarımıza ve bana olan sevgisine sahip olamamam, onun hayatında bir başkası olduğunu kabullenememem ve tüm bu unsurların stres,üzüntü ve öfkeye neden olması olarak tanımlayabilirim. Takıntı boyutuna dönüşmesine sebep olan şeye anlam yüklemek istemiyorum ama biraz köklü ve geçmişimde olduğunu düşünüyorum.
UyuyanDev isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-01-2014, 02:29 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Onu kendinizden daha değerli görüyo olabilir misiniz? Hayatına kısa sürede bi başkasını aldığı için, kendinize bi hakaret olarak algılamış olabilirsiniz. Hayatınız çok güzel gözüküyo takıntınız haricinde bence :)
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2014, 03:35 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 56
Tesekkür: 0
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UyuyanDev is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onu kendinizden daha değerli görüyo olabilir misiniz? Hayatına kısa sürede bi başkasını aldığı için, kendinize bi hakaret olarak algılamış olabilirsiniz. Hayatınız çok güzel gözüküyo takıntınız haricinde bence :)
Evet kesinlikle katılıyorum. Hayatında bir başkasına almış olması beni çok mutsuz etti. Öfke, nefret, stres, üzüntü, çaresizlik hislerini bir arada yaşıyorum ve tüm bunları yaşamam için, bu durumla ilgili düşüncelerimde dahil olmak üzere en ufak bir şey bile beni tetikliyor. Kaygılarımı arttırıyor. Bam telime vurdunuz şuan teşekkür ederim tespitleriniz için.
UyuyanDev isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2014, 01:03 AM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Biraz geç oldu ama rica ederim:) Kendinize hedefler koyun ve unutmaya çalışın eski sevgilinizi o hedeflerle uğraşırken. İnancınız varsa da Allah'a dua edin
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar daha öncede bir kaç konuda belirtmiştim. Eski sevgilimi uzun zamandır unutamıyorum diye. Denemediğim yöntem kalmadı ücretli telkinler, sosyal aktiviteler, kişisel yaşantımda ve kariyerimde elde ettiğim hatrı sayılır birçok başarı, psiko terapiler, ilaç kullanımları, psikolog seansları, alternatif kişisel gelişim, meditasyon ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.