Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/)
-   -   Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/623912-eski-sevgili-takintisi-oncesi-ve-sonrasi.html)

think 08-12-2014 02:36 AM

Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası
 
merhaba.eski sevgilimi takıntı yapmak yazdım google a ve bu konu çıktı.yazdıkların çok tanıdık geldi.şehirler değiştirmek yada benzer şeyler yapmak bi çözümmü.çok ekstrimum şeyler yaparak bundan kurtulduk diyelim..
ama hayat düzelecekmi sence o zaman.başka bir takıntı çıkacak emin ol.
hani derlerya ayının inine inmek lazım.bence ine inmek lazım.
hatta oraya indiğinde bir dinamit koyup patlatmak :)
sorunu görüyorsun biliyorsun ama çözemiyorsun.kendini zorlamışsın hayata tutunmak için ama mutlu olmak için atatürk olmaya gerek yok.yani eminim sıradan bir balıkçı olupta ondan çok daha mutlu hayat yaşayanlarda olmuştur.
üniversitede 3 yıl çıktım kendim ayrıldım.ardından feci takıntı yapmıştım.sonra araya bir iki kız girdi ama geçmemişti o takıntı.çok şükür bu kızla tanıştıktan sonra geçmeye başlamıştı.hatta geçmişti.3 yıl çıktım bu kızdan ve ayrıldık.
ben bırakmak istemiştim çünkü haksız bir şekilde mutsuzluk yaşamaya başlamıştım.ayrıldık.hiç aramadı beni.bende ilk defa onu aramamıştım.
2 ay sonra bir defa arayım dedi.meşgule attı ve numarasını değiştirdi.
babam öldü yine aramadı.sonra öğrendim başkasıyla çıkmaya başlamış.beraber kıbrısa filan gitmişler.tabi neler yaşadığım tahmin edilebilir.sonra yine görüştük.cinsellik filanda yaşadık.sonra yine gitti o çocukla devam ediyormuş.bir daha görüştük.yine gitti.maddi sıkıntıya düştü .hemen yardıma koştum.bi noktadan sonra farkettimki yardım mardım değildi amacım.tek amacım onu kazanmaktı.tipik takıntı problemi olan insanlardaki her sıkıntıyı çektim.çok zor zamanlardan geçtim.rlar düşündüm.ağladım.çok ağladım.saçmaladım.çok saçmaladım.etrafımdaki herkes bi telkinde bulundu ama kısa süreli nefes almaya yaradı sadece en iyileri bile.aklıma genelde aşkın 500 günü filmi geliyor.çok benzerdi yaşadığım şeyler çünkü.dostum cidden çok zor bir süreç bu.en iyi tarif eden şey ise bunu cem adrianın bana ne yaptın isimli şarkısı olsa gerek hani şu 7 dkka 44 saniye olanı .içinde şiiriyle filan çok replay yapıp dinledim.tamamen acı odaklı bir yaşam belirlemişim kendime yazdıkça daha iyi farkediyorum.
işe odaklanma,kaybedeceğin şeylerden korkup buna sebep olacak şeye odaklanıyorsun.kaybetmekten korkma.kaybetmek bazen iyidir.zamanı kaçırmaktan korkma.para kaybetmekten korkma.işini kaybetmekten korkma.
kısacası 1 numaralı kural kaybetmekten korkma.
2 numaralı kural ise affet.
onu affet.yani affedeceksin.kalbinde affetmen gerek.o kendi hayatında tercihler yaptı.sende yapabilirdin.bi noktadan sonra affedersin zaten.sonra kendine düşman olursun.en zoru burası.kendini affetmen gerek.hataların herkesin yaptığı hatalar.yada kimsenin yapmadığı olsa ne farkedecek.sana ait hatalar.
3 kabullen.
yeni bir yere gittiğinde o yer hoşuna gittiğinde tüh keşke onla birlikteyken gelmiş olsaydım buraya demenin bir sonu yok.çünkü o artık yok ,bu saatten sonra gelsede sonuç hep aynı.çünkü daha öncede ayrıldık.başkalarıyla çıktık ikimizde .birleştik.sonra yine ayrıldık.yok .olmuyor .
şimdi farkettiğim şey.bir birey olarak kendimi sevmediğim.ama sanırım sen seviyorsun kendini.öyle bir sorunun yok.hayatı yaşamak istiyorum artık.amaçlarım veya hayallerim olsun istiyorum.olmuyor.sanırım yılbaşı ikramiyesi bana çıksa pek bi mutlu etmez.sigarayı çok arttırdım son 1 senedir.çok sağlıksız yaşıyorum.sonuç olarak berbat bir haldeyim.izlemem gereken yolu yukarıda yazdım.biliyorum.hatta birazını uyguladım .fakat tadı kalmadı yaşamanın.onuda çok özlemiyorum artık eskisi gibi.yazmak istedim.sanırım bir daha bu siteye girmem tekrar.tadı yok :(
umarım atlatırsın ..

bycicek 28-03-2016 05:56 PM

Cevap: Eski Sevgili Takıntısı Öncesi ve Sonrası
 
Yazıyı ve yorumları tamamen okudum. o kişiye karşı hiçbirşey hissetmiyorsan sevgi de yok nefrette yok demektir takıntının nedeni bu bağlayıcı duyguların olmadığı kesin. Sanırım o kişinin seni terketmesi! Ardından başkasıyla beraber olması! ve hala ilişkilerinin devam etmesi obsesif bozukluğa neden olduğunu düşünüyorum. Sanırım beynimiz olumsuz duygulara çok fazla direnç gösteremiyor. Temel sorun aile. Aynen benimki gibi!!!


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.