Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/)
-   -   Ruh Halim Hep Değişiyor... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/623069-ruh-halim-hep-degisiyor.html)

ßyKuS 18-06-2013 12:02 AM

Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor...

beyazhüzün ben 4 yılımı yani lise hayatımı ki bu hayatımdaki en büyük hatam bana göre doktor'a gitmemekle oldu. Birgün doktor'a gitme kararı aldım kendi kendime kendimi iyi hissettiğim bir zamanda genelde geceleri daha net düşünür kararlar alabilirim.. annem benim doktora gitmeme karşı çıktı sanki beni çok tanıyormuş gibi hiçbirşeyimin olmadığına karar verdi dinlemedim onu doktora gittim ilaçları kullandım ve ne yalan söyliyim eskisine göre daha iyi hissetmiyor değilim hala sorunlarım var ama bunlarıda tek başıma aşamıyorum.. profesyonel bir destek iyi geldi valla ;)

beyazhuzun 18-06-2013 12:04 AM

Alıntı:

Cookie Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844054)

Dr.a gittin mi beyazhuzun???
Gittiysen ne dedi??

İkili ilişkilerde nasıl durumlar?
Uzun süre birini sevebiliyor musun mesela?
Ben yapamıyorum da.
Benim kadar ileri boyutta mı acaba sendeki değişimler de, merak ettim.

doğru düzgün bir ilişki yaşamadım ama bağlanıyorum kopuş çok zor. şu zamanlarda da birinden kopmaya uğraşıyorum. bana göre olmadığını biliyorum bazen dalga bile geçiyorum ama kopamıyorum nasıl bir manyaklıksa :)

beyazhuzun 18-06-2013 12:07 AM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844058)
beyazhüzün ben 4 yılımı yani lise hayatımı ki bu hayatımdaki en büyük hatam bana göre doktor'a gitmemekle oldu. Birgün doktor'a gitme kararı aldım kendi kendime kendimi iyi hissettiğim bir zamanda genelde geceleri daha net düşünür kararlar alabilirim.. annem benim doktora gitmeme karşı çıktı sanki beni çok tanıyormuş gibi hiçbirşeyimin olmadığına karar verdi dinlemedim onu doktora gittim ilaçları kullandım ve ne yalan söyliyim eskisine göre daha iyi hissetmiyor değilim hala sorunlarım var ama bunlarıda tek başıma aşamıyorum.. profesyonel bir destek iyi geldi valla ;)

bende karar veriyorum ama uygulama yok bakalım memlekete gidince gitme cesareti gösterebilcekmiyim. bu arada ilaç kullanmak istemiyorum.

Cookie 18-06-2013 12:09 AM

Alıntı:

beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844059)
doğru düzgün bir ilişki yaşamadım ama bağlanıyorum kopuş çok zor. şu zamanlarda da birinden kopmaya uğraşıyorum. bana göre olmadığını biliyorum bazen dalga bile geçiyorum ama kopamıyorum nasıl bir manyaklıksa :)

Ben de kendime bağladıktan sonra terk etmeyi huy edinmiş haldeyim.
Bu yüzden de uzun sürmüyor ilişkiler.
Hep kafamda tilkiler dolaşıyor çünkü.

Kurtulmak için elimden geleni yapıyorum tabii ki bu durumdan.
Değişeceğim inşallah. Böyle gitmez. 24 yaşındayım ben.
Belki ağacı yaşken eğmek daha kolay olur yani. :))

Sen de dr.a gitmekten çekinme. Bağlanma konusundaki sorunun geçmişinle ilgilidir. Benim gibi bağlanamamak da, senin gibi çok bağlanmak da bir sorun.

Ama manyaklık deyip dalga geçmek en güzeli aslında. Kendini korkutmamış oluyorsun. Daha rahat oluyorsun çünkü.

ßyKuS 18-06-2013 12:10 AM

o zaman şunu dene hayatında en çok değer verdiğin kişiyi düşün. ve bunu (saçma biliyorum ama gerçekten işe yarıyor) onun için yapıcam onun için değişicem onun için doktora gidicem sözü bile senin fazlasıyla motive ediyor. İşte ihtiyacın olan şey motivasyon.. sanırım doktor'a gitmekten korktuğunu söylemiştin beyazhüzün doktora gitmekten daha zor birşey söylicem sana bakalım yapabilecek misin.. korkuna gül kahkaha at ve onu aşağıla bunun gülünç olduğunu ve bu korkumun benim değişimime karşı çıktığını ve sonrada artık sana ihtiyacım (korkuna) olmadığı için seni sevgiyle serbest bırakıyorum dee.. Önemli olan kendini motive edebilmek. Burdaki anahtar kelime budur..

Cookie 18-06-2013 12:13 AM

Alıntı:

beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844060)
bende karar veriyorum ama uygulama yok bakalım memlekete gidince gitme cesareti gösterebilcekmiyim. bu arada ilaç kullanmak istemiyorum.

İlaç kullanmak zorunda değilsin ki zaten.
Bana dr.um senin tedavin ilaç değil terapi demişti.
Gerçi ilaç da yazmıştı ama ben almadım.
Her psikiyatrist illa ilaç yazıyor sanırım. :S:S
Halbuki benim cidden ilaçlık bir durumum yok çok şükür.
Eğer sabit kalmamı sağlayacak bir ilaç olsa alırdım.
Ama ne yazık ki yok benim durumumda olan biri için.
Terapi de kesin çzöüm değil zaten.
O yüzden olumlama, dua falan araştırıyorum, güzel düşünüyorum.

beyazhuzun 18-06-2013 12:15 AM

Alıntı:

Cookie Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844061)
Ben de kendime bağladıktan sonra terk etmeyi huy edinmiş haldeyim.
Bu yüzden de uzun sürmüyor ilişkiler.
Hep kafamda tilkiler dolaşıyor çünkü.

Kurtulmak için elimden geleni yapıyorum tabii ki bu durumdan.
Değişeceğim inşallah. Böyle gitmez. 24 yaşındayım ben.
Belki ağacı yaşken eğmek daha kolay olur yani. :))

Sen de dr.a gitmekten çekinme. Bağlanma konusundaki sorunun geçmişinle ilgilidir. Benim gibi bağlanamamak da, senin gibi çok bağlanmak da bir sorun.

Ama manyaklık deyip dalga geçmek en güzeli aslında. Kendini korkutmamış oluyorsun. Daha rahat oluyorsun çünkü.

sen böyle söyleyince düşündüm de bazen kafamda kurup sanki var olan bir durummuş gibi kavga çıkartıyorum durup dururken. o bunu söyleyince sen yapıyosun ki ben söylüyorum diyorum ama bunu ben yapıyorum. karışık şeyler işte anlatamıyorum.

beyazhuzun 18-06-2013 12:19 AM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844062)
o zaman şunu dene hayatında en çok değer verdiğin kişiyi düşün. ve bunu (saçma biliyorum ama gerçekten işe yarıyor) onun için yapıcam onun için değişicem onun için doktora gidicem sözü bile senin fazlasıyla motive ediyor. İşte ihtiyacın olan şey motivasyon.. sanırım doktor'a gitmekten korktuğunu söylemiştin beyazhüzün doktora gitmekten daha zor birşey söylicem sana bakalım yapabilecek misin.. korkuna gül kahkaha at ve onu aşağıla bunun gülünç olduğunu ve bu korkumun benim değişimime karşı çıktığını ve sonrada artık sana ihtiyacım (korkuna) olmadığı için seni sevgiyle serbest bırakıyorum dee.. Önemli olan kendini motive edebilmek. Burdaki anahtar kelime budur..

şu an bana kimse değerli gelmiyor ki !!!
dua etmeye çalışıyorum sadece bu kadar.

ßyKuS 18-06-2013 12:21 AM

sevdiğin biride mi yok değer verdiğin derken onu kastediyorum..

Cookie 18-06-2013 12:23 AM

Alıntı:

beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844064)
sen böyle söyleyince düşündüm de bazen kafamda kurup sanki var olan bir durummuş gibi kavga çıkartıyorum durup dururken. o bunu söyleyince sen yapıyosun ki ben söylüyorum diyorum ama bunu ben yapıyorum. karışık şeyler işte anlatamıyorum.

Kafada kurma olayı da var bende.

Ama benim tilkiler dolaşıyor demekle kastettiğim şey, sürekli planlar yaptığım.
Bana iyice aşık olmasını nasıl sağlarım, nasıl yaparım falan diyerek harekete geçiyorum. Bir de öyle iyi bir oyuncuyumdur ki sorma ...
Karşımdaki hiç anlamaz. Sevdiğimi zannederler.
Sonra da terk ederim aniden feleği şaşar adamların. :(((
Bunları yıllardır yapıyordum aslında ama daha birkaç hafta önce fark ettim.
Yani bilinç dışıydı önce her şey, şimdi davranışlarımı anlıyorum.
Farkındalığım gelişti.
O yüzden artık değişim çabası içine girdim.

Sen de kendini yokla, gözlemle ve değişmeye o şekilde adım at.

Bizim adam gibi sevebilmeyi öğrenebilmemiz, teslimiyetçi olabilmemiz lazım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM.