![]() |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Alıntı:
Gerçi hayatını zorlaştırıyorsa gidersin, aksi halde gitmek aklına gelmiyor insanın. Diğer sorum da dengede kalmak için çaba harcıyor musun idi. Cevap verirsen sevinirim bunlara. :) |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Ayrıca yaşın kaç ki? Bir şey yapmıyorum derken? Okul ya da iş de mi yok yani? |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... beyler mi desem bayanlar mı bilemedim ama sizin cidden profesyonel bir desteğe ihtiyacınız var :)) |
Çağın önerisi olsun bu. Bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz. Seninle şu sitede karşılaşmasaydık nice olurdu halimiz. :))) Psikoloğa gidin, profesyonel destek alın ... Aaahhh ne de güzel. :)) Bizim asla aklımızın ucundan geçmemişti. Hiç dr.a da gitmemiştik. Demek ki gitmek, yardım almak lazımmış. Tamam. Çok sağol. :)))) |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... yaş 30 işim var çok şükür önemli bir sorunum yok. benim sorunlarımdan biri o an kendimi kontrol edip durumumu değiştiremiyorum. bunun için burayı takip ediyorum bişeyler okumaya çalışıyorum videolar izliyorum ne yapabilirim diye ama uygulamaya geçiremiyorum o anda. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... sorun nedir.. |
Dr.a gittin mi beyazhuzun??? Gittiysen ne dedi?? İkili ilişkilerde nasıl durumlar? Uzun süre birini sevebiliyor musun mesela? Ben yapamıyorum da. Benim kadar ileri boyutta mı acaba sendeki değişimler de, merak ettim. |
|
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... beyazhüzün birşeyi yapmak istesende kendini bunu yaptıramıyorsun dimi bende bu sorunu yaşıyorum. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 PM. |