![]() |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... hazırlık yapıyorum bişeylerle meşgulüm ama olmuyor. bu arada sen kaç yaşındasın bakim :) |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... bak yakında bir arkadaşımla deniyeceğim bir program geldi aklıma başlangıç süresi çok kısa olucak ve ilerleyen zamanlarda bu süre uzucak. Bu çalışmanın amacı olmak istemediğin halde sınırlayıcı inançlarının ortadan kaldırararak olmak istediğin kişiye dönüştürecek bri çalışma.. Çalışma görünürde çok basit uygularken zorlanabilirsin tabii uygulamak istiyorsan.. Kendini ve aileni şaşırtıcaksın tabii bu uygulamayı yaparsan. Uygulama basit. Olmak istediğin gibi hareket edicek ve bunun içinde hiçbirşey'in seni engellemesine izin vermiceksin. Örnek veriyim. Diyelim ki ailemle aram iyi değil ve açıkcası dün'de misafirlerin gelmesine istemiyordum. Bunu gerçekten ben mi istiyorum tabikide hayır. Şimdi ise olmak istediğim kişiyi zihnimde bir kere canlandırıyorum ve pc başından kalkıyorum ailemin yanına gidiyorum konuşuyorum konuşuyorum sanki 19 yılın acısını çıkartıyorum aynen öyle bu duruma ailemde şaşırıyor. 5-6 yıldır arkadaşımla buluşmuyoruz. Aklıma hiçbir sınırlayıcı düşünce getirmemeye dikkat ederek arkadaşımı dışarı çağırmaya gidiyorum. Kendi isteğimle katları çıkıyorum ve arkadaşımı çağırıyorum. Dışarı çıkıp eğleniyoruz. Akşam oluyor ev'e dönüyorum. Yine herkes evde abimlede pek konuşmam normalde babamlada. Ne konuşucam diye düşünmeden olayın akışına bırakır ve onlarla konuşmaya başlarım. Aradaki buzları eritirim. İşte bu mod'a girdiğinde emin ol çıkmak istemiceksin.. Zihinsel Perhiz'e çok benzer bir yöntem. Eğer sınırlayıcı düşünmeye, olumsuz düşünmeye eğilimli isen tabii bu yöntemi uygulamadan önce zihinsel perhiz yöntemini uygulamanın sana şöyle bir +'sı olucak. Artık olumsuz hiçbir düşünceyi aklına getirmiceksin. ;). |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... bunları yapabilsem zaten sorunum kalmayacak ki eskiden çok iyi oynardım mutlu davranabiliyordum. şimdi uğraşmak bile istemiyorum. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... SENİ BUNU YAPMAKTAN ALIKOYAN NE |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... yaşamaktan soğudum galiba. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... beyazhüzün dediğim gibi hiç yardımcı olmuyorsun hep çıkmaza sokuyorsun beni. Ne yardımcı olabiliyorum ne de değişmek istediğini görebiliyorum. Sorunların arkasına saklanma. Çık ortaya ve sorunlardan kurtularak özgürlüğünü kazan. Bahanelere sarılma senin değişimini ve gelişimini baltalayan iç sesini dinlemeyi kes. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Alıntı:
Dr.a da gitmiyordun yanlış hatırlamıyorsam. 30 yaşına gelmişsin artık, bir şeyleri aşabilmen lazım. Hiçbir şekilde adım atmıyorsun. Bu durumda zaten gelişme kaydedemezsin ki. :) Şükretmeyi bileceksin önce. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... şu an için kendimi umutsuz vaka görüyorum. iyi olmam için ilk adım okulların bitip bu yerden uzaklaşmam. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Alıntı:
Daha ne istiyorsun. Ortadaki sorun da belliyken işin çok kolay. Bitmesi gerekeni bitirecek ve uzaklaşacaksın. Bunun için elinden geleni yapıp akışa teslim olacaksın. Yine de umutsuz vaka olarak görmeye devam edersen kendini, seçim senin. actionsmile |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... her gün aynı şeyler yaşanırken bir şeyler bitmiyor maalesef oyunda oynayamıyorum eskisi gibi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM. |