![]() |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... şu avatarın heroes dizisinin claire'ı olabilir mi |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Hayır değil. Neyse.Konu sapmasın. Ruh hali değişken olan insanlar ve çözümlerini bekliyorum. O0 |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Sonuçta birşey değişmicek. Kendimden biliyorum. Neden sen bir çözüm bulup bu sorundan kurtulup bu sorunla karşılaşan insanlara yardımcı olmuyorsun. İyi geceler :)) |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... akışına bırakmayı neden denemiyorsun? olduğun gibi kabul edip hareket edersen, içine girdiğin farklı ruh hallerinde birbirinden farklı güzelliklere karşı olan ilgini keşfedebilir ve bunu açığa çıkararak bu durumu olumlu bir şekilde değerlendirebilirsin.. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... ben de durulmadım ruh halim hala dalgalanıyor yaş oldu 32 akıl hala 7girlhaha güzel bir ruh hali ve bakış açısındayken bunun farkına varıp diyorumki keşke bu halim kalıcı olsa, fakat bunu kalıcı olmayacağını bilerek söylüyorum belki de kendim bu lafımla kendimi dalgalanmaya sürüklüyorum. çözüm bulamadım ben cookie kendimi böyle de kabul etmiş değilim fakat eskisi kadar da rahatsız olmuyorum. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... bu arada burcum ikizler bundan kaynaklanır sanırdım küçükken şimdi öyle düşünmüyorum. |
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Alıntı:
|
Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... 30 yaşından sonra yükselen burca geçiliyor. Bir 30 yıl bu burçtasınız. Ben koçum ama şu an yükselen kova karakterindeyim. Çok sevdim ben bu burcu. |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:36 PM. |