| ||||||||||
|
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız elya sorun sende değil bir kere bunu kabul et hem yapmadığın birşeyden dolayı nediye özür diliyorsun ki. özür dilemesi gereken tek bir kişi var. Kendi değerini değerini bilmeyen ve seni önemsemeyen insanlarla zaman harcamayı bırak bunlar seni çok yıpratır.. Yalnız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() elya sorun sende değil bir kere bunu kabul et hem yapmadığın birşeyden dolayı nediye özür diliyorsun ki. özür dilemesi gereken tek bir kişi var. Kendi değerini değerini bilmeyen ve seni önemsemeyen insanlarla zaman harcamayı bırak bunlar seni çok yıpratır.. Yalnız olmak kimsenin kaderi değil söylediğin kelimelere dikkat et gerçeğin olmadan, hayatta yaşadığımız herşey bir deneyim mesela bu yaşadığın olaydan bile birşeyler çıkarabilirsin. Sen hayatı, yaşadığın olayların aslında sana ders verdiğini, sana birşeyler öğrettiğini görseydin eğer herşey çok daha farklı gelirdi sana. Bu yöntemi biraz uyguladım ve uyguladığımda bir çok insandan birşeyler öğrendim. Aslında yaşadığımız olaylar bizi olgun yapıyor. Bu yaşadığın olaydan çıkaracağın ders heralde sorunun doğruluğunu onaylamadan ani karar vermemek olurdu.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız elya sorun sende değil bir kere bunu kabul et hem yapmadığın birşeyden dolayı nediye özür diliyorsun ki. özür dilemesi gereken tek bir kişi var. Kendi değerini değerini bilmeyen ve seni önemsemeyen insanlarla zaman harcamayı bırak bunlar seni çok yıpratır.. Yalnız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi