![]() |
Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim O kadar kötüyüm ki ne yapacağımı bilmiyorum. En iyi arkadaşım bugün beni sattı.. Hemde önceden iyi olduğumuz, ama sonra beni satmasıyla küstüğüm arkadaşımla... |
Cevap: Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim hayatın gerçekleri vol 735 olur öyle takma büyütme , bu yiyeceğin ilk ve tek kazık olmayacak belki sende satacaksın . hayat bu . olur öyle arada . |
Cevap: Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim insan olarak bazen insanların gerçek yüzünü görmekte gecikebiliyoruz zeynep bu da bizi büyük bi hayal kırıklığına uğratıyo haliyle. bu olaya kazık yerine hayatın sana verdiği bi ders olarak bakarsan aslında olması gerektiğini ve senin de artık gerçeği görme vaktinin geldiğini farkedersin bence ki bu tutum senin artık daha dikkatli olmanı sağlar. üzülme demiyorum ama haddinden fazla önemseme. |
Cevap: Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim İlk kez satılmıyorum diyorum ya önceden beni satan biriyle sattı diye. hem de beni dinlemedi yanlış anladığı için. Ama hala inanamıyorum. Benim güvendiğim tek kişiydi. Şimdi o kadar yalnız hissediyorum ki. En yakın dostum beni yanlış anladı ve sattı. Onu hergün görüyorum ben ve yanımda oturuyordu. şimdi başka bir yere oturur ve ben yine yalnız kalırım. Bu galiba benim kaderim,yanlız kalmak. |
Cevap: Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim elya sorun sende değil bir kere bunu kabul et hem yapmadığın birşeyden dolayı nediye özür diliyorsun ki. özür dilemesi gereken tek bir kişi var. Kendi değerini değerini bilmeyen ve seni önemsemeyen insanlarla zaman harcamayı bırak bunlar seni çok yıpratır.. Yalnız olmak kimsenin kaderi değil söylediğin kelimelere dikkat et gerçeğin olmadan, hayatta yaşadığımız herşey bir deneyim mesela bu yaşadığın olaydan bile birşeyler çıkarabilirsin. Sen hayatı, yaşadığın olayların aslında sana ders verdiğini, sana birşeyler öğrettiğini görseydin eğer herşey çok daha farklı gelirdi sana. Bu yöntemi biraz uyguladım ve uyguladığımda bir çok insandan birşeyler öğrendim. Aslında yaşadığımız olaylar bizi olgun yapıyor. Bu yaşadığın olaydan çıkaracağın ders heralde sorunun doğruluğunu onaylamadan ani karar vermemek olurdu.. |
Cevap: Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim başka arkadaş mı bulamayacaksın ? bu kadar haksızlık etme kendine . yemin ederim sinirleniyorum ha , yaptıysak şerefsizlik yaptı tamam sen niye derdine düşüceksin ki ? Onu vicdanıyla baş başa bırak . |
Cevap: Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim kendine de bir özür borcun var.. hayatımıza giren yanlışlar ve yanlış insanlar bir deneyim kaynağı ve bizi en yüksek benliğimize ulaştırmak için kullandığımız araçlar..kendini ve onu suçlamaktan vazgeç ne sen tercih edildin..ne o seni sattı..sen kendini ne zaman satılığa çıkartmıştın ki seni satsın..:) |
Cevap: Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim Aslında satmasına üzülmüyorum, yanlış anlamasına, bana güvenmemesine üzülüyorum. Neden sattığını sordum bugün ve aslında benim yaptığım her şeyi tam tersinden anlamış. Açıklama yapsam da anlamayacağını düşündüğüm için hiç konuşmadım. Çünkü özür dilememe rağmen hala onunla konuşmaya devam etti. Çok kinci. Hem yanlış anlayıp, hemde üste çıkmasını çok iyi biliyor. Ben kendimi anlatamadığım için böyle oldu. Ama haklısınız bunları yaşamamın mutlaka bi sebebi vardır. Ama gerçekten yanlış anlaşılmayı kaldıramıyorum artık.. |
Cevap: Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim yanlış anlaşılmayı kaldıramıyorsan açıklıcaksın gerekirse ağır konuşucaksın ama asla susmayacaksın. Sen söylemezsen o nerden bilebilir ki hemm şimdi onu boşver şu ruh halinden de bir çık ve içini ısıtacak güzel bir video paylaşıcam.. Gülümsemekle ilgili bu videoyu izlediğim zaman gözyaşlarımı tutamadım önce gözlerim doldu sonra da yüzümde bir gülümseme oluştu. işde video GÜLÜMSE / Smile kısa film - YouTube bak mesela ben bu videodan şu dersi çıkardım. Bazen insanları mutlu etmek için küçük bir gülümseme bile çok büyük bir fark yaratabiliyor. Bazen insanları mutlu etmek için bir kaç güzel cümle bile kurmak yetiyor. En önemlisi onun değerli olduğunu ve sevildiğini hissettiriyorsun, sevgisini kazanıyorsun. Bunu hayatında uygularsan inan bana çok sevilirsin. Birinci kural güleryüzlü olmak ikinci kural abartmadan içinden gelen yapıcı güzel cümleler kurmak, onu takdir etmek. Hayata inatla gülümse seni anlamasa bile mutlu olmak için bir neden arama. Sadece mutlu olduğunu hisset ve mutluluğun tadını çıkar |
Cevap: Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim Açıkladım ama ağır konuşmadım ve ne oldu biliyor musun geri barıştık ve bi daha satmayacağına söz verdi hatasının farkına vardı ve özür diledi bu mesajını okuyunca daha bi huzur buldum ne kadar teşekkür etsem azdır. :)) Bazı şeyleri kafaya takmaya değmezmiş gerçekten. Bu arada videoya bayıldımmmm. Çok güzelmişşş :) bende şu dersi çıkardım ''gülümse,gülümset.'' 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 PM. |